washko Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Można też dodać, że różnica nie może być większa niż jedno czy dwa miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ostatecznie: Draft 8.X, godzina 21:30 Proszę sobie zakodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Przypominam, że jutro (8.X) o 21:30 draftujemy. Nie czekajcie do ostatniej chwili z wbiciem do pokoju, najlepiej być kilka-kilkanaście minut wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Tydzień żadnego postu w West, wszyscy przygotowują się do draftu w piwnicach i lochach, żeby jakiejś tajemnicy nie zdradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jak zobaczyłem nowego posta w temacie, ciśnienie mi się podniosło, że ktoś nie może... Ale odwrotu już nie ma, jutro wybieramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 "Wszyscy gotowi, można zaczynać? Zatem otwieram nasz program już"... Tylko cale rozgrywki beda pilnie oczekiwac Waszych wynikow, wiec nie ma presji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jakoś nie czuję ciśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jakoś nie czuję ciśnienia Czujnik ciśnienia - do wymiany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Rozumiem, że wyniki od razu po drafcie ktoś wrzuci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Naturalnie A jak nie, to każdy może sprawdzić, chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Jakoś nie czuję ciśnienia Czujnik ciśnienia - do wymiany!Albo to oznacza dobre przygotowanie ;-) Rozumiem, że wyniki od razu po drafcie ktoś wrzuci? A jak nie, to każdy może sprawdzić, chyba?Otoz to, nie ma co wklejac bo czytelniej jest na Yahoo i kazdy moze sobie to sprawdzic - link do ligi jest podany w kazdym pierwszym poscie watku ligowego [a wyniki po drafcie to bedzie opcja "draft results"]. Ja tam licze na jak najwiecej wlasnych relacji z draftu z wyjasnieniem co sie stalo z jego druzyna ;-) Edytowane 8 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak się zastanawiam, dlaczego po wejściu na stronę naszej ligi na yahoo nad tabelką jest "2013 Standings"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Who cares? Dziś mamy draft, za godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak się zastanawiam, dlaczego po wejściu na stronę naszej ligi na yahoo nad tabelką jest "2013 Standings"...Wydaje mi sie, ze powodem jest odnowienie zeszlorocznej ligi, a nie zalozenie nowej. Ale nie powinno to miec wplywu na ten sezon, wiec bawcie sie dzisiaj dobrze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Można wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 durant 87, lebron 70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Można wbijać Mam nadzieje, ze wszyscy sa ;-) durant 87, lebron 70 Taniej niz rok temu w II... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam nadzieje, ze wszyscy sa ;-) Zabrakło jednego do kompletu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zabrakło jednego do kompletuKogo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dobrze, że zmieniłem grupę, bo nawet na 22:15 bym się spóźnił. Z niecierpliwością oczekuję wyników draftu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi