fluber Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Liga West draftuje 15-tego. Ten termin pasuje Tizzowi, nie pasuje z kolei mnie, zatem najprawdopodobniej dojdzie do zamiany. Matek już wyraził zgodę, czekam jeszcze na decyzję washki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Klepnięte. Niech się Tizz wypisze albo da znać, żeby go wywalić. Na PMa wysyłam Ci link do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wywalcie mnie z ligi, dzieki za współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Klepnięte. Niech się Tizz wypisze albo da znać, żeby go wywalić. Na PMa wysyłam Ci link do ligi. Czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Qooniu, grasz na innym profilu yahoo niż w zeszłym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ta, najprawdobodobniej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wrzuciłem ankietę na yahoo w sprawie bid time. Wypowiedzcie się proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Niestety, panowie. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że się nie będę miał jak zjawić na drafcie. Ceny swoje poustawiam, wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Niestety, panowie. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że się nie będę miał jak zjawić na drafcie. Ceny swoje poustawiam, wiadomo. No trudno. Ale dzięki za info. Przynajmniej po powrocie nie zostaniesz przywitany dwoma kubłami pomyj, a tylko jednym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Niestety, panowie. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że się nie będę miał jak zjawić na drafcie. Ceny swoje poustawiam, wiadomo.Heh, szkoda, ze tak pozno bo nawet nie ma czasu kombinowac nad planem rezerwowym. Co do ustawiania swoich cen pamietaj o opcji "exclude" i wywalaj graczy, ktorych na pewno nie chcesz. No trudno.Nie udawaj, ze sie martwisz ;-) Przynajmniej po powrocie nie zostaniesz przywitany dwoma kubłami pomyj, a tylko jednym ;-)True, true. Tak bedzie tylko lekkie rozczarowanie, a nie inscenizacja filmu scigany ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Nie udawaj, ze sie martwisz ;-)Nie nazwałbym tego martwieniem. Ot boty bardziej mi przeszkadzają niż ludzie. Bota nie da się wciągnąć w wojnę psychologiczną na podbijanie w ostatniej sekundzie :-) True, true. Tak bedzie tylko lekkie rozczarowanie, a nie inscenizacja filmu scigany ;-) Zrobimy inscenizację Piły IV ;-) Byle tylko reszta się stawiła, bo nie chciałbym być w skórze typa ktory nie da rada ni się pojawić, ani nas o tym poinformować. Edytowane 13 Października 2014 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Cieżko komuś bedzie wziąć cała pierwsza piątkę Jazz + Goberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Cieżko komuś bedzie wziąć cała pierwsza piątkę Jazz + Goberta Daj mi swoje 200$ a GWARANTUJĘ że bedziesz miał ich wszystkich. Moze niewiele ponad to, ale "będzie pan zadowolony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dobra, pre-draft values ustawione, ale tak sobie myślę, że będę musiał na parę minut po parę razy wejść, by zobaczyć czy jakiejś tragedii nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dzisiaj draft! Nie spozniac mi sie bo za kare bedzie Durant za 99$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Dzisiaj draft! Nie spozniac mi sie bo za kare bedzie Durant za 99$.Poszedl za 51$, wiec raczej wszyscy sa poza karlem... A poza tym mam jakies deja vu bo Qooniu drugi dzien z rzedu kupuje Kawhiego ;-) Przypominam, ze wyniki na zywo sa dostepne pod adresem http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/19165/draftresults EDIT: po zeszlorocznym sukcesie z tankowaniem FT% lorak polubil ta strategie? ;-) Ale tym razem Drummond kosztowal swoje, a nie grosze, wiec bedzie znacznie trudniej... Edytowane 14 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ale Drumma przepłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 westbrook, curry i harden w jednym teamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A poza tym mam jakies deja vu bo Qooniu drugi dzien z rzedu kupuje Kawhiego ;-) Niestety tak jak Ci pisalem w pmie troszke malo czasu mialem na przygotowania, wiec jeszcze nie raz bedziesz mial dzisiaj Deja Vu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 55 za Drummonda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi