fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To co opisales byloby najwygodniejsze, ale jesli komisarz o tym nie wie lub nie wyrazil zgody to moze wywalic nowozapisanego i bedzie komplikacja. Wlasnie dlatego wg mnie nie moze to byc taka samowolka tylko skoordynowane dzialanie wielu osob. Skoro nie ma siły żeby kogoś zapisać, to wywalić chyba też? Macie do mnie jakiś prywatny problem, co odczuwam na każdym kroku. Parę dni temu zrobiliście zamianę i nie było problemu. Nie wiem, jaki jest teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Skoro nie ma siły żeby kogoś zapisać, to wywalić chyba też?Jak nie ma go w danej lidze to dlaczego nie? Przeciez zdarzaly sie przypadki, ze ludzie sie zapisywali do blednej ligi. Macie do mnie jakiś prywatny problem, co odczuwam na każdym kroku. Parę dni temu zrobiliście zamianę i nie było problemu. Nie wiem, jaki jest teraz.Aj tam, zderzyly sie temperamenty gdy wg mnie nie ma zadnego problemu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tizz potwierdził. Czy póki co zmieniło się na akceptację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tylko Tizz musi wziąć pod uwagę kilka rzeczy: - on musi się dostosować do nas - lorakowi nie pasuje 8.X, więc raczej zmienimy datę na 15.X - jeśli z kolei okaże się w tym tygodniu, że ja nie mogę 15, to będziemy musieli szukać trzeciej daty Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To skoro można zmienić datę, to zmieńmy ją w obu ligach, żeby się uczestnicy nie burali o poziomy lig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ty już się wypisałeś od nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To znaczy, że jestem wykluczony z rozgrywek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To znaczy, że strasznie wrażliwy się zrobiłeś... Ale wypisywanie się z ligi przed zatwierdzeniem zamiany GMów to słaby ruch, nie sądzisz? Jeśli ta zmiana (fluber-Tizz) przechodzi, to niech Tizz się do mnie odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To znaczy, że strasznie wrażliwy się zrobiłeś... Ale wypisywanie się z ligi przed zatwierdzeniem zamiany GMów to słaby ruch, nie sądzisz? Jeśli ta zmiana (fluber-Tizz) przechodzi, to niech Tizz się do mnie odezwie. Wypisałem się, jak dogadałem się z Tizzem i napisałem to na forum. Myślałem, że to tylko formalność. Rozumiem , że się zgadasz i czekamy na decyzję washko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 yhy jeśli Tizzowi pasuje, że draftu nie będzie 8.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Tizz potwierdził. Czy póki co zmieniło się na akceptację? Emmm, ze co niby? Robilismy losowanie w jakims celu. I teraz niezbyt mnie interesuja narzekania. A juz zamienianie sie miejscami uznaje za skandal. Nie podoba mi sie to i jestem przeciwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Emmm, ze co niby? Robilismy losowanie w jakims celu. I teraz niezbyt mnie interesuja narzekania. A juz zamienianie sie miejscami uznaje za skandal. Nie podoba mi sie to i jestem przeciwny. To czemu nie protestowałeś przy poprzedniej zamianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 To czemu nie protestowałeś przy poprzedniej zamianie? W sumie racja. Wycofuję narzekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 no sorry ale co to dla mnie za zamiana jesli tam tez bedzie data mi niepasująca.. skoro 8X jest bo jest a nie bo tego dnia jest tam draft to ja się musze wstrzymac chwilowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Z tego co widzę, to w tej lidze wielce prawdopodobna jest zmiana daty na 15 X, a ta data Tizz, z tego co wiem Tobie odpowiada. Śledź ten temat, proszę, bo myślę, że spore grono osób, w tym ja, chciałoby wiedzieć na czym stoją... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To data draftu i godzina sie zmieniaja czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie, Benon zamieszanie wprowadza. East draftuje tak jak ustaliliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie napisałem, że zmienia się data, tylko, że zmiana jest prawdopodobna, więc nie wiem co to za zamieszanie. Fakt, mogłem Tizzowi napisać to na PMa. Nie byłby wtedy niedomówień. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ale piszesz w wątku East,a termin zmieniać się ma w West. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No dobra... Niech będzie... Tylko tu się toczy cała dyskusja, więc tu ją kontynuowałem. Swoją drogą chciałbym już mieć ten temat z głowy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi