Cloud Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wprowadzić powtórki i będzie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) W Wolfsburgu dla mnie też nie było karnego. Powtórka z przed chwili rozwiała wątpliwości, gość potknął się o własne nogi. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 3 babole na 4 mecze to skuteczność lepsza niż Steph. A UEFA nie widzi problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Po tym jak Ibra zmarnował karnego i stuprocentówkę sam na sam z bramkarzem myślałem, że będzie jak co roku, ale trafiło się ślepej kurze ziarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W sumie przed chwila Ibra był pociagany w polu karnym a obrońca jeszcze dotknął piłkę ręką. Nie lepiej jakby grali bez sedziego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Oscar za najlepsze efekty goes to Marcelo. Za takie coś powinna być czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 "Czy to koniec strzelaniny w Paryżu?" No trochę ryzykowna retoryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Strzelanie może przenieść się na Wyspy Brytyjskie Choć w interesie MC jest zabić ruch......piłki za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W dniu 6.04.2016 o 19:02, Roger napisał(a): W Wolfsburgu dla mnie też nie było karnego. Powtórka z przed chwili rozwiała wątpliwości, gość potknął się o własne nogi. https://streamable.com/4jrn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To przecież gość z Wolfsburga kopnął w nogę Casemiro, który był do niego plecami i nie wykonał żadnego ruchu. Jak dla mnie to brak karnego zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W dniu 6.04.2016 o 20:35, SlaKB napisał(a): To przecież gość z Wolfsburga kopnął w nogę Casemiro, który był do niego plecami i nie wykonał żadnego ruchu. Jak dla mnie to brak karnego zdecydowanie. https://streamable.com/y08m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Dalej na powtorkach widzę, że razem biegli do piłki i Schurrle kopnął Casemiro. Co prawda chciał oddać strzał, ale byli praktycznie w tej samej odległości od piłki a Casemiro nie wykonał żadnego ruchu. A przecież nie odsunie się dlatego, że on chcę uderzać. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No jeżeli naprawdę nie widzisz ruchu Casemiro a widzisz tylko kopnięcie Schurrle (w Casemiro) to ja już bardziej nie pomogę, te powtórki naprawdę nie pozostawiają wątpliwości. Ale nie potrzebna mi gównoburza na noc bo i tak w kimono uderzam. Może inni się wypowiedzą. Ogólnie fajne wyniki w pierwszych meczach, żaden dwumecz nie wygląda na pozamiatany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Casemiro wbiegł w nogę Schurrle i uniemożliwił mu strzał. Co prawda zrobił to raczej nieumyślnie, ale kontakt dość wyraźny i zapobiegł groźnemu(potencjalnie) uderzeniu. Raczej karny prawidłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pilka jest piekna, tyle moge powiedziec po dzisiejszych meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ale Casemiro przecież wykonuję ruch w stronę piłki, a nie Schurrle. Dla mnie nie powinno być karnego, ale inni mogą to ocenić inaczej. imo Real ma ze wszystkich drużyn najmniejsze szanse na awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) jak dla mnie mógł podyktować karnego a co do szans Realu to pewnie w rewanżu skończy się 4-0 lub 5-1 ale fajnie ze emocje będą Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W dniu 6.04.2016 o 21:01, SlaKB napisał(a): imo Real ma ze wszystkich drużyn najmniejsze szanse na awans. Dlaczego? Przecież w Madrycie mogą ich rozjechać i to konkretnie. Dla mnie pozytyw jest taki, że Real będzie się musiał napocić, bo na to, że odpadnie to nie liczę... no dobra liczę, ale daje na to małe szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Real w tym sezonie naprawdę wygląda bardzo słabo, dodatkowo niewiadomo co z Benzemą. Jeśli on wypadnie to pewnie Ronaldo zagra na środku ataku, a tam jest jeszcze słabszy niż na skrzydle. Wolfsburg się zamuruje, a kontry potrafi wyprowadzać co pokazał dzisiaj. Jeśli któraś z kontr zakończy się bramką albo Real szybko nie strzeli to będą mieli problem. Z drugiej strony to w sumie się nie zdziwię jak Ronaldo strzeli 3 i zakończy się 5:0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Karny nie sluszny do tego nieuznany gol Ronaldo na 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi