halfoat Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 k***a przegapiłem pierwsze pół godziny, no ale w sumie co się mogło wydarzyć w głupie 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 nie lubię Brazylii ale 0-5, to już mi ich żal to najgorsza Brazil ever - wiele o tym się mówiło, teraz jest tylko potwierdzenie szkoda meczu, nie ma już co oglądać z drugiej strony lepiej dla nich bo lepiej się podnosić po klęsce niż po porażce typu 0-1 finał będzie defensywny bo ani Argentyna/Holandia nie odważą się na otwartą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 To co Lebron zmienia obywatelstwo bo Niemcy maja dobry support? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 I to u siebie takie g... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 demolka psychiczna już stała się faktem teraz to już granie w dziada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja na 10 minut wyszedłem pod prysznic i przegapiłem 4 gole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Brazylia w ataku to jest jakas zenada. Hulk i Fred i smiech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gangbang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Brazylia w ataku to jest jakas zenada. Hulk i Fred i smiech. W obronie chyba gra jeszcze gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Caly "zespol" dzisiaj to jest smiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 taka sytuacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 k***a przegapiłem pierwsze pół godziny, no ale w sumie co się mogło wydarzyć w głupie 30 minut Ja wyszedłem w 20 minucie , a wróciłem w 30. Poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 to juz nie umiejetnosci.. od 2 gola to glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Unibet już mógłby mi wypłacić Nie lubię Niemców szczerze i z całego serca, ale business is business i 5 dyszek do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warworm Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ale nudny ten world cup, a tak się zapowiadał. Ogólnie fajnie się oglądało te z pozoru słabe reprezentacje. No cóż, liczę, że ktoś z pary Argentyna/Holandia ogra Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Shame on you Skoczek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rozpracowali ich jak dzieciakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Odpuściłem sobie pierwszą połową, miałem sobie obejrzeć drugą połową, może dogrywkę. W 30 minucie sprawdziłem livescore no i padłem. Potem szybko na tv no ale teraz to już po oglądaniu drugiej połowo bo po co. No chyba, że będzie dyszka to będę żałował. Edytowane 8 Lipca 2014 przez mcreativo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Unibet już mógłby mi wypłacić Nie lubię Niemców szczerze i z całego serca, ale business is business i 5 dyszek do przodu. Gratki za dobry zakład, a jaki miałeś kurs na ten event? Był większy niż 2.80 może? Ja oprócz tego na bwinie wpłaciłem stówkę na finał niemcy-holandia i wygraną niemców (kurs 7,50) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi