Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Benon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dopiero co wrzuciłem dwa posty do łapu capu, to nie chcę wrzucać kolejnego, ale nazywanie Benneta talentem to crazy shit. Z całym szacunkiem, ale crazy shit to jest to, że jak wpadnie mlody/nowy entuzjasta/kibic i się wymądrza, to po nim jedzieta, jak po burym psie, a jak wpadnie dla odmiany typ, który się grzecznie i kulturalnie pyta co i jak, to robicie tak samo... Crazy Shiiiiiit!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Taaa a tu cichaczem facio którego oglądałem w Pradze niejaki Payton ma obiecany wybór w TOP 10 najpewniej Lakers - chyba nikt nie zaliczył takiego pójścia w góre bo jeszcze miesiąc temu był góra 23-25 w mockach - byłem pewien że go Orlando weźmie a tu wygląda że Lakers albo Sacto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Pamiętam, że Tyreke, długo, długo się gdzieś obijał pod koniec/w połowie pierwszej rundy i dopiero ostatni miesięc, może trochę dłużej wspiął się do top10... Ale swoja drogą to liczyłem na Paytona w Chicago. Po nim, w przeciwieństwie do Evansa nie spodziewałem się takiego skoku, choć to i tak jeszcze nic pewnego. Poczekajmy do jutra... Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4545 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Według Wojnarowskiego Cavs dali sobie spokój z Love"em, bo ten się nie chciał zadeklarować czy podpisze z nimi kontrakt. Według Sama Amico Cavs będą wybierali między Wigginsem a tradem z Magic. Cavs nie stawiają na powrót latem LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak tak patrzę na czołówkę tego draftu wg DX, to próbuję sobie wyobrazić jakąś gorszą wersję danego gracza - takie negatywne NBA comparison: Andrew Wiggins - nie ma typu, Jabari Parker - Michael Beasley Joel Embid - Oden/Sampson Dante Exum - nie mam typu Noah Vonleh - Andrea Bargnani Marcus Smart - Steve Francis (?)/ Raymond Felton (?) Julius Randle - Greg Davis/Greg Monroe Aaron Gordon - Stromile Swift/Tyrus Thomas/Al-Farouq Aminu Doug McDermott - Luke Jackson Nik Stauskas - Luke Babbitt Chyba najbezpieczniej wybierać tych bez typu, no chyba, że jakiś zaproponujecie, bo patrząc na moją wyliczankę draft jest słaby. Nie twierdzę, że taki jest, bo też się jaram i wyczekuję go jak krowa porannego dojenia. Jak macie swoje typy to dawać - niewiele czasu zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wiggins - Rudy Gay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Marcus Smart - Marcus Banks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Exum - Monta, MCW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 MCW to zły scenariusz? Gość zagrał dopiero jeden sezon, może być jeszcze all-starem więc nie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Exum - Monta, MCW Właśnie tych dwóch starałem się unikać i cholera nie znalazłem żadnego innego. Nie wiem czemu (przeczucie), ale w Dantem widzę coś więcej, coś, czego Monta już miał nie będzie, a MCW nie zdobędzie. Ale to tylko przeczucie i głupio to wręcz mówić, ale w drafcie rookies do jednego keepera rok temu z jedynką wybrałem, idąc za przykładem Cavs, Bennetta. Poza tym to miały być wersje wymienionych zawodników ze świata równoległego, który jest o wiele gorszy od tego w którym żyjemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarik Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Wiggins - Gerald Green z dziesięcioma palcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Gerald Green mi bardziej pasuje do Lavine. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A pewnie w sobotę będą marudzenia, jak bardzo się wszyscy rozczarowali. Obym się mylił, ale w sumie za stary jestem, żeby się aż tak na to wszystko łapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeMorrison Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Ciekawe czy ten draft będzie równie zaskakujący co poprzedni, kiedy to Cavaliers dojebali Benneta z 1, a Noel i McLemore poszli poza pierwszą 5. Ciekawe też jak kontuzja Embiida wpłynie na jego notowania. Kluby mając w pamięci Odena mogą być sceptycznie do niego nastawieni, ale z drugiej strony wysoki z takim skillsetem zdarza się rzadko. Mimo wszystko czuję, że pójdzie dopiero z 4. Cavs i Bucks będą brali na pewniaka kolejno Wigginsa i Parkera, a Sixers mający już jednego wysokiego łamagę postawią na Vonleha. Z 5 Utah wezmą Exuma. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez LukeMorrison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 będzie w maksie 1 większy trejd. i jakies tam płotki dalej w okolicach 20. ten draft zrobil sie tak legendarny zanim którykowliek z zawodnikow wyszedł na parkiet, ze nikt sie nie dogada, bo bedzie za drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Podobno Jazz chcą iśc w 5-Gordon 23-Adams niby może być ale jakoś średnio jestem podjarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Podobno Jazz chcą iśc w 5-Gordon 23-Adams niby może być ale jakoś średnio jestem podjarany czyli Jazz jak zwykle w formie.. Mając Favorsa-Kantera-Goberta wybiorą kolejnego nie umiejącego rzucać wysokiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 The Cleveland Cavaliers are making an 11th-hour push to get Australian guard Dante Exum into Cleveland for an interview and a possible workout, a source with direct knowledge told ESPN. Ci to dalej nie wiedzą kogo brać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Celtyk chce wymienić nr 8 na Rondo. ps https://twitter.com/BucketsNBA/status/482028481639743488/photo/1 Jaki ten chłopaczyna jest zje***y... Edytowane 26 Czerwca 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Celtyk chce wymienić nr 8 na Rondo. ps https://twitter.com/BucketsNBA/status/482028481639743488/photo/1 Jaki ten chłopaczyna jest zje***y... Czyli idą w całkowitą przebudowę, w takim razie czekam na duet Gordon-Smart w C's. Ci to dalej nie wiedzą kogo brać... Może szykują się na branie picku # 4, choć nadal to bez sensu jak będzie AA, Irving, Waiters. Lepiej już zainwestować wtedy w Embiida. No i niech oni w końcu awansują do PO bo ich wybory są durne. Pojawiło się gdzieś info, że Gilbert przed rokiem chciał brać Noela, a Grant wolał AB, gorszy cancer niż Kahn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi