Jendras Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dudley już jest z Milwaukee ;] ale spoko, myślę, że możemy jechać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dudley już jest z Milwaukee ;]To tylko potwierdzenie, ze wiadomosc jest od Radzia, a nie ode mnie ;-> A powazniej, zapomnialem dopisac, ze mail byl wyslany z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Napisz na forum, nie bawmy się w jakieś podejrzenia, iż nie jest to autentyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dostałem maila od Radzia, więc jedziemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 antek co tak dlugo , chcesz zebym zalozyl temat z wnioskiem o wywalenie ? minelo juz dobre kilka godzin a ty nic nie wybrales, nie ma cie na forum twoja ostatnia aktywnoscbyla przedwczoraj i jak chcialem zrabowac twoja wioske to wszystkie kobiety mialy syfilis dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Brakuje 8 zespołów [...] Najgorzej sprawy się mają z tymi których na forum nie widziano od dawien dawna i ostatnie logowania były nie raz i po dwa miesiące temu.Zadziwiajace, pomimo iz draft jest zawsze w tym samym terminie to i tak co roku kogos zaskakuje ;-) Najlepszy jest Findek, który wpadł 7 sierpnia, napisał że w weekend obczai skład i to było jego ostatnie logowanie Sklad rzeczywiscie trudno obczaic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 jak zima drogowców ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Chetnie rozwaze oddanie Josha Smitha, Jose Calderona czy tez Wesleya Matthewsa za jakies szeroko pojete prospekty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Sorry panowie za brak odpowiedzi na propozycje z ostatnich kilku tygodni - w najbliższych dniach będę czyścił skrzynkę i na nie odpowiadał. Dla tankerów mam do oddania PG i pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Tak z ciekawosci... od kiedy liczylby sie zegar dla 6 picku? Od godziny wyslania Radziowego maila do mnie albo do komisza? Czy dopiero wklepanie tego picku na forum nawet jesli odbylo sie to z opoznieniem w stosunku do decyzji? Edytowane 8 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Raczej od godziny oficjalnego zatwierdzenia na forum Embiida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A co ma tu Radzia pick do gadania? Przeciez po nim poszedl juz kolejny pick (mój) i chyba czas leci od wyboru przeze mnie Exuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Fakt, zmyliły mnie słowa Wilqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A co ma tu Radzia pick do gadania? Przeciez po nim poszedl juz kolejny pick (mój) i chyba czas leci od wyboru przeze mnie Exuma?Rzeczywiscie nie ma to przelozenia na najblizszy pick, wiec edytowalem pytanie ;-) Bo tak czy inaczej jestem ciekawy co by sie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wilqu, dla mnie zegar powinien wystartowac, od wtedy kiedy pojawil sie post Roga (komisarza w przypadku podobnej sytuacji w innym przypadku) w temacie draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wilqu, dla mnie zegar powinien wystartowac, od wtedy kiedy pojawil sie post Roga (komisarza w przypadku podobnej sytuacji w innym przypadku) w temacie draftu.OK, ale konsekwencja tego jest taka, ze [czysto teoretycznie] Roger moglby celowo lub nieswiadomie poczekac pare dni i Radzio dostalby zawodnika z automatu pomimo iz dokonal wyboru i o tym kogos poinformowal? Pytam o to wszystko bo to co sie stalo jest logiczne i sensowne, ale to chyba byla jakas nowosc, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK Caly plan w pizdu. Jakby sie Gordon z Vonlehem nie skompromitowali w Summer League, to kto by sie na nich od kopa polakomil i byloby pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jest trejd! Jennings do Jendrasa, Amir Johnson i pick 10 do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Ok dziewczęta, postanowiłem zrobić coś z tym letnim zastojem. mamy dwie wymiany: 1. Amir Johnson + #10 do Bulka, Brandon Jennings do mnie 2. Michael Carter-Williams, Omer Asik, Tyler Zeller do Loraka; LaMarcus Aldridge, Trevor Ariza, Joe Johnson do mnie edit: kurde, bulek, chciałem mieć efektowne wejście ;] Edytowane 11 Września 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Czyli wyglądałoby to u mnie tak: Jennings Bryant/Johnson/Caldwell-Pope Ariza/Gallinari/Barnes/Harkless Aldridge/Jones/Randle Sullinger/Noel Czyli nadal szukam PG najchętniej za Barnesa i Harklessa, ale chętnie wysłucham każdej oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi