puzonyyx Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 MSI Apache Pro (GE70 2PE-493XPL) Nie sądzę, żeby było cokolwiek lepszego w tej cenie. Potwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mam pytanie do kolegów, dość dziwne ale... Otóż mam stacjonarnego CoreDuo2, 1,8 z 4 gb ram, kilka dysków (SATA/ATA), Radka 4800 itd. itp. Ku memu zdziwieniu, na zainstalowanym na nim Win7 64-bit wysypują się WSZYSTKIE odtwarzacze MP3. Streaming ok, YT też, a poczciwe WinAmp, Foolbar i JetAudio przy próbie odtworzenia jakiejkolwiek MP 3 sypią się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Co to znaczy "sypią się"? Jakiś komunikat błędu, czy żadnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) @Maxec Akurat teraz kończę pracę i idę do domu, ale wieczorem napiszę Ci (raczej na pw, bo tu się syf zrobił) jak możesz sprawdzić co konkretnie się wysypało. Napisz tylko czy instalowałeś jakieś paczki kodeków lub same kodeki do dźwięku/obrazu oddzielnie? K Lite? Coś innego? Edytowane 2 Lipca 2015 przez Borys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Admin edit: temat wyczyszczony ze zbednych pyskowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No, mój post szczególnie był pyskówką o msconfig, czy directX.... ...a go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No, mój post szczególnie był pyskówką o msconfig, czy directX.... ...a go nie ma. Masz nauczke na przyszlosc nie naduzywaj x w postach. Mogles napisac directiks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) witamzaden film nie chce mi sie odtwarzać na yt, ładuje się wszystko bez końca, skanowałem adwcleanerem i spyhunterem kompa, czysciłem pamięc podręczna jak i całą historie, ale nic nie dało, wtyczki mam aktualne. o co chodzi? próbowałem oprócz firefoxu na chrome i operze, dodam jeszcze, że później chciałem na telefonie obejrzeć to też mi sie nie chciał załadować(telefon łaczył sie z netem przez wifi) dodam jeszcze, że inne serwisy tego typu np. vimeo działają Edytowane 8 Lipca 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Co znaczy ładuje bez końca? Muli strasznie czy w ogóle się nie pokazuje film z jakimś błędem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Może masz problem z kontem google+ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) próbowałeś w trybie incognito? może jakaś wtyczka bruździ. vimeo chyba we flashu śmiga, na youtube tag html5 <video> jest używany - toteż możesz mieć ogólnie problem z html5 Edytowane 9 Lipca 2015 przez the4yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mam problem z dzwiękiem/torrentem/kompem. Nie wiem dokładnie jak to wytłumaczyć, tym bardziej że nie jest to wedle jakiś ścisłych reguł. Jedno pewne - przy ściąganiu na torrencie mi ostro muli komp, a odczuć to idzie przy słuchaniu muzyki graniu, do tego czasami teledyski z yt jak lecą w tle potrafią ciąć. Do tego w czasie grania przez neta muzyka na yt strasznie mocno mi obciąża ping z 80 na 500. Nie wiem skąd to, bo pojawiło się to dopiero ostatnio, ale mocno przeskadza. Specyfikacja kompa raczej ultra mocna, więc nie w tym sęk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Określ konkretnie, czy muli Ci net (wysoki ping, lagi w grach), czy komp (przycinki/pływanie obrazu, spowolnienia animacji). Oprócz tego od razu sprawdź jak masz w programie do torrentów ustawiony upload i spróbuj ustawić go na minimalną wartość, najlepiej 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Mam problem z dzwiękiem/torrentem/kompem. Nie wiem dokładnie jak to wytłumaczyć, tym bardziej że nie jest to wedle jakiś ścisłych reguł. Jedno pewne - przy ściąganiu na torrencie mi ostro muli komp, a odczuć to idzie przy słuchaniu muzyki graniu, do tego czasami teledyski z yt jak lecą w tle potrafią ciąć. Do tego w czasie grania przez neta muzyka na yt strasznie mocno mi obciąża ping z 80 na 500. Nie wiem skąd to, bo pojawiło się to dopiero ostatnio, ale mocno przeskadza. Specyfikacja kompa raczej ultra mocna, więc nie w tym sęk. ty masz inny problem Rappar z tego co widze Lebron>>Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Utorrent? Radeon Sorry. Musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Określ konkretnie, czy muli Ci net (wysoki ping, lagi w grach), czy komp (przycinki/pływanie obrazu, spowolnienia animacji). Oprócz tego od razu sprawdź jak masz w programie do torrentów ustawiony upload i spróbuj ustawić go na minimalną wartość, najlepiej 0. Zią, a to nie jest tak, że przy zerówce upa nie masz downa? 0,1 chociaż być powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Może tak być, dlatego napisałem "minimalną wartość", bo nie mam pewności czy jeśli się całkowicie przestaje wysyłać, to nie staje również download. Nie sprecyzowałem, że chodzi o "minimalną wartość przy której dalej pobiera". Nie używałem tego setki lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem gdzie spytać, więc spróbuję tu... Ktoś wie jak wstawić na FB link ukryty pod tekstem? Czyli facebookowy odpowiednik <a href="link">text</a> czy to moze tylko tam działa na płatnych stronach czy profilach? Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez Monty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jakiś monitor polecicie w normalnej cenie 24-27 cali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dell P2414h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi