shevcu Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jakby nie patrzeć to w NBA jest 30 parkietów. Jeszcze co do transmisji. Widzieliście tę reklamę LP w przerwie? (chciałem to tu wrzucić ale nie mogę znaleźć w sieci) Ło matko jakie to jest beznadziejne! Kto to tłumaczył i dlaczego wzięli lektora z Disney Channel?! Jakbym miał subskrypcję to bym po tej reklamie ją odwołał. 28 + Staples Center to 29 więc się nie pierdolnęli w transmisji na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ale wymieniają parkiet w Staples Center Lakers mają swój i Clippers także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Z ludźmi z tego forum nie wygrasz, biedne "michałowicze" Edytowane 4 Listopada 2014 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja w ogóle nie odnosiłem się do Michałowicza, tylko pomogłem Ci zrozumieć, o co chodziło koledze wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie wiem czy wiesz ale używanie słowa epickie w tym konteście którego używa większość tego forum jest takie hmmm michałowiczowskie - taka kalka językowa jak transmisyjna obrona Więc tak czasem mega zabawnie brzmi jak ktoś nabija się z Michałowicza używając przy tym słowa epickie Ely nigdy nie będę cisnął na Wojtka i wcale tego nie zrobiłem, przeczytaj raz jeszcze. WM to całe moje koszykarskie życie, od pierwszego numeru MB jesteśmy razem. Chodziło mi o Kasie Dydek i o to, że przez te ostatnie nowe duety komentatorskie, ich żałosny poziom - nie mogłem się znów przestawić na Michałowicza. Zaczynają cię drażnić niuanse, które wcześniej puszczałeś mimo uszu. Z tym epickim to się tak już nie czepiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Z cyklu Polacy nie gęsi: catch'n'shoot - rzut z pierwszego kontaktu... tadaaam #nc+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Z cyklu Polacy nie gęsi: catch'n'shoot - rzut z pierwszego kontaktu... tadaaam #nc+ A to mi się akurat podoba - tłumaczenie z jajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Rzut z pierwszej - brzmi spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przodownicy szlaku z... "PORTLANDU" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Przodownicy szlaku z... "PORTLANDU" A co w tym złego skoro to bardziej prawidłowe a nie durne świetliste smugi wymyślone kiedyś tam jak by Oregon miał coś wspólnego ze smugami a nie z traperami przecierającymi szlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Przodownicy szlaku są jak najbardziej ok i jeśli chodzi o to, to szacunek dla Wojtka, że nie lansuje tych świetlistych smug, które nie wiem kto i kiedy u nas wymyślił. Bardziej chodzi mi o to "Portlandu", bo jak to brzmi:"gracze z Portlandu mają kłopot; taaak akcja transmisyjna koszykarzy z Portlandu" ?! Edytowane 8 Listopada 2014 przez kleczes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 no to sorki za niezrozumienie ale w sumie to gdyby Portland się odmieniało to byłoby z Portlandu - a wydaje mi się że się odmienia bo skoro mówimy z Bostonu , Nowego Jorku to chyba i z Portlandu zwłaszcza że istnieje z Marylandu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mi się wydaje, że w przypadku gdy nie ma polskiego odpowiednika, jak w przypadku Nowego Jorku, Waszyngtonu, to nazwy miasta nie odmieniamy. Tak jak np. Jeziorowcy z Los Angeles, a nie z Los Angelesu, Słońca z Phoenix, a nie Phoenixu/a, czy Renegaci z Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mi się wydaje, że w przypadku gdy nie ma polskiego odpowiednika, jak w przypadku Nowego Jorku, Waszyngtonu, to nazwy miasta nie odmieniamy. Tak jak np. Jeziorowcy z Los Angeles, a nie z Los Angelesu, Słońca z Phoenix, a nie Phoenixu/a, czy Renegaci z Dallas http://sjp.pwn.pl/zasady/;629645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Kozły z Milwauku Ogólnie wam powiem że nie mogę znieść tego Michała z Łowicza. jak nigdy za nim nie przepadałem to teraz uważam że robi dramatycznie słaby komentarz, który jest mocno irytujacy. te jego niby charakterystyczne transmisje i inne głupawe językowe rozwidlenia niemal doprowadzają mnie do omdlenia. Partaczy swą robotę i wcale nie ewoluuje w swoim fachu co powinno być cechą każdego cenionego człowieka /z fachem/ na naszej planecie o nazwie Ziemia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wolę Michałowicza niż ostatnie wynalazki C+. Co to ma k*rwa być. Jakbym ja tak pracował, jak oni komentują, to po jednym dniu byłbym wyrzucony z pracy na zbity pysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 "No właśnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzisiaj oglądając MEM-LAC na Canal + dowiedzieliśmy się, że Spencer Hawes powinien zadziałać na Zibo, bo jest defensywnie usposobionym zawodnikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W tym meczu padło tez stwierdzenie, że Jamal Crawford jest najlepszym ofensywny guardem w lidze, a na pewno jest w pierwszej trójce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W tym meczu padło tez stwierdzenie, że Jamal Crawford jest najlepszym ofensywny guardem w lidze, a na pewno jest w pierwszej trójce. Czy to aż taka herezja? Znakomity handle, crossovery też elitarne, bardzo szybki na parkiecie, dobry rzut.. To jeździec bez głowy i dziura w obronie, ale w grze w ataku? Daj mu piłkę to sam sobie coś wykreuje. Naprawdę wielu PG w lidze może mu zazdrościć jego ofensywnych umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi