Dnc Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 http://www.nba.com/global/nba_global_games_tip_off_during_preseason_on_three_continents_2014_04_09.html Proszę No chyba, że ja coś źle przeczytałem, albo czegoś nie zauważyłem- jak tak to zwracam honor wszystko spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Chłopak postarał się i zamiast copy/paste przepisał, jednocześnie tłumacząc miesiące i miasta, a ty jeszcze po nim jedziesz. ;] Chciałem po chamsku skopiować, ale niestety ta tabelka się rozjeżdżała jak dodawałem posta, więc musiałem odpalić translator i tłumaczyć miesiące... Edytowane 29 Maja 2014 przez Tomek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Microsoft CEO Ballmer wins $2 billion bid for Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Ballmer miał razem z Hansenem kupić jakiś team i przenieść do Seattle. Clippers podobnie jak Bucks mają ponoć w umowie sprzedaży brak możliwości relokacji co zmniejsza szanse na powrót Sonics w najbliższych latach.2 miliardy dolarów - nieźle. Kasa która poszła na zakup Bucks to najwyraźniej grosze a Forbes musi sobie skorygować szacowane wartości zespołów. Edytowane 30 Maja 2014 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Miliardy. Za dwa miliony, to sam byś kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ballmer już nie jest CEO MS, chyba w ogóle tam nie pracuje. Ot kupił sobie zabawkę na emeryturce. Kasy żałować nie powinien, co wróży dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Chyba nie chce rozstawać się ze swoją chatą za 12 baniek. Swoją drogą podobno najdroższą w NBA. Nie spodziewałem się, że Bosh ma najdroższą chatę prędzej Kobe albo Garnett ;] Nie dziwie mu się, kto by nie chciał żyć w Miami. Vinny Del Murzyn kolejny kandydat do objęcia trenerki w Minnesocie. Wolves to mają jak nie Mitchell, a to VDN... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Adrian Griffin, Tyron Lue, Alvin Gentry i Lionel Hollins to kandydaci na coacha Cavs. Dobrze, że szopka z Clippers się skończyła. 2mld grubo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Vinny Del Murzyn kolejny kandydat do objęcia trenerki w Minnesocie. Wolves to mają jak nie Mitchell, a to VDN... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje. Większość go ocenia przez pryzmat trenowania LAC, ale w CHI odwalał kawał dobrej roboty: Edytowane 30 Maja 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 W Clippersach przecież tragedii nie było. Zwolnili, go po sezonie 56-26. Mimo wszystko jakoś nie przepadam, za tym trenerem. Hollins byłby dobrym fitem dla Cavs. Może by zaczęli coś w obronie sensownego w końcu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 w Clippersach to tragedia była w PO, kogo obchodzi 56-26 w RS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Najwyraźniej włodarzy Wolves to obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 A co ma ich obchodzić jak nie wchodzą do PO od kilku lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A co ma ich obchodzić jak nie wchodzą do PO od kilku lat? Chodzi mi o to, że skoro biorą jego kandydaturę pod uwagę, to znaczy, że coś w nim widzą. Być może właśnie tego typu sezony zasadnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Chodzi mi o to, że skoro biorą jego kandydaturę pod uwagę, to znaczy, że coś w nim widzą. Być może właśnie tego typu sezony zasadnicze. no to powodzenia, a niektórzy się jeszcze dziwili że Love chce stamtad spieprzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 kiedy są all nba teams ogłaszane? mam wrażenie, że ostatnio wcześniej były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jackson zdradził, że Knicks zechcą odkupić możliwość wybierania w drugiej rundzie tegorocznego draftu od drużyn, które posiadają bogactwo takich picków. Ugotowali się z tymi pickami na długie lata i teraz Jackson musi rzeźbic. Co oni mogą za to zaoferowac takim Wolves, Bucks, 76ers, Dallas, Raptors? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ugotowali się z tymi pickami na długie lata i teraz Jackson musi rzeźbic. Co oni mogą za to zaoferowac takim Wolves, Bucks, 76ers, Dallas, Raptors? Piniondze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) To zdjęcie zrobiono dwa lata temu. Jest na nim człowiek, który posłał 31.05.2014 r. Oklahomę City Thunder na ryby. Sorry, za jakość, ale zdjęcie robione no-look passem Manu. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 That;s cute ale moim idolem pozostanie człowiek, który pokazał całemu światu, że w 10 dni (seria z Kings 2005) da się zapracować na 30 mln USD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Na zdjęciu po prawej to mu chyba stanik wystaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi