shevcu Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Tylko że Boston może go wyłowić teraz, a trzy podane wyżej przeze mnie nie, raczej nie lub nie mają szans w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Chciałbym zobaczyć LeBrona w Spurs, nie mówię, że teraz, za rok, czy kiedyś, ale ciekaw jestem jakby to wyglądało. James w systemie Popovicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 LeBron uwielbia kreować partnerów i tutaj miałby ogromną radość z gry, bo Spurs grają najbardziej zespołowo w lidze. Fajnie też wyglądałby tercet LeBron - Diaw - Duncan, trudno byłoby o lepszych passerów z pozycji 3-5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Wittman ma 3-letni kontrakt za pasem. Pierwszy krok do zmarnowania offseason - check. Pozostaje czekać na Gortata i Arizę z przepłaceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Wittman ma 3-letni kontrakt za pasem. Pierwszy krok do zmarnowania offseason - check. W sumie tego się spodziewałem. Długoterminowo lepiej by wyszli, gdyby znowu skończyli z bilansem typu 28-54. Pyrrusowe zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Chciałbym zobaczyć LeBrona w Spurs, nie mówię, że teraz, za rok, czy kiedyś, ale ciekaw jestem jakby to wyglądało. James w systemie Popovicha... Jak Tim i Manu odejdą na emeryturę, to Spurs będą mieli dość pieniędzy na Jamesa, więc to znowu nie takie niemożliwe (choć imo ruch nie w stylu SAS). Wtedy S5 Parker, Green, Leonard, James, Splitter, a do tego Mills, Marco, Diaw i Baynes na ławce? Mogłoby być nieźle. Choć ja i tak najbardziej chciałbym M. Gasola w Spurs. A jak Tim ma kończyć, to mogą przyjść nawet obaj. Gasolowie w ultrazespołowej drużynie, z dobrymi obrońcami obwodowymi i strzelcami. Ach fajnie sobie... pomarzyć... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ariza niech spada, ale Gortat w Wiz? Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Słabo trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Słabo trochę... Odnośnie Global Games (na forum nie znalazłem tematu), to wybiera się ktoś może na jakiś mecz? Ja już mam bilet kupiony na SAS- Fenerbahce w Stambule na 11 października, więc jakby ktoś też się wybierał to można się nawet na miejscu już spotkać na jakieś piwko Mam nadzieję, że będzie okazja chociaż zobaczyć TD i pozostałych i że po tym sezonie nie skończy Timmy kariery. Modów przepraszam za zaśmiecenie, jak coś to można wydzielić temat nawet jakby była potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Modów przepraszam za zaśmiecenie, jak coś to można wydzielić temat nawet jakby była potrzeba to jest random shit ziomuś, poluzuj szelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Można gdzieś luknąć jakie mecze,gdzie i kiedy będą w europie?Znalazłem tylko Alba Berlin Spurs z Berlinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ale wiecie Bucks z Wigginsem? i może Phil Jackson na trybunach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Chęctnie bym zobaczył Melo na żywo (jeśli zostanie) oraz kogoś z dwójki Wiggins/Parker. - Jarebko skorzysta z player option, aby zostać na kolejny rok. - Bosh chce zostać w Miami, ponoć jest gotów wziąć mniej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja też znalazłem tylko Spurs z Albą. Chyba się wybiorę. Wie ktoś kto jeszcze będzie. Nie znalazłem żadnego wykazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 jeszcze Spurs grają w Istambule ale nie wiem czy was to chłopaki ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 - Bosh chce zostać w Miami, ponoć jest gotów wziąć mniej kasy. Chyba nie chce rozstawać się ze swoją chatą za 12 baniek. Swoją drogą podobno najdroższą w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Można gdzieś luknąć jakie mecze,gdzie i kiedy będą w europie?Znalazłem tylko Alba Berlin Spurs z Berlinie. 8 października- San Antonio vs. Alba Berlin, Berlin 11 października- San Antonio vs. Fenerbahce, Stambuł 11 października- Cleveland vs. Miami, Rio 12 października- Brooklyn vs. Sacramento, Szanghaj 15 października- Brooklyn vs. Sacramento, Pekin na NBA.com taki terminarz znalazłem, w Europie tylko dwa mecze przedsezonowe, więc nie za dużo, i to w dwóch ta sama drużyna. Edytowane 29 Maja 2014 przez Tomek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 8 października- San Antonio vs. Alba Berlin, Berlin 11 października- San Antonio vs. Fenerbahce, Stambuł 11 października- Cleveland vs. Miami, Rio 12 października- Brooklyn vs. Sacramento, Szanghaj 15 października- Brooklyn vs. Sacramento, Pekin na NBA.com taki terminarz znalazłem, w Europie tylko dwa mecze przedsezonowe, więc nie za dużo, i to w dwóch ta sama drużyna. na nba.com znalazłeś? na nba com napisali Stambuł i Szanghaj, to niezłego masz translatora przyznaj, że to z probasketu albo z innych gwiazd basketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) na nba.com znalazłeś? na nba com napisali Stambuł i Szanghaj, to niezłego masz translatora przyznaj, że to z probasketu albo z innych gwiazd basketu http://www.nba.com/global/nba_global_games_tip_off_during_preseason_on_three_continents_2014_04_09.html Proszę No chyba, że ja coś źle przeczytałem, albo czegoś nie zauważyłem- jak tak to zwracam honor Edytowane 29 Maja 2014 przez Tomek4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 na nba.com znalazłeś? na nba com napisali Stambuł i Szanghaj, to niezłego masz translatora przyznaj, że to z probasketu albo z innych gwiazd basketu Chłopak postarał się i zamiast copy/paste przepisał, jednocześnie tłumacząc miesiące i miasta, a ty jeszcze po nim jedziesz. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi