Skocz do zawartości

Random shit 13/14

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.05.2014 o 10:37, BiałaCzekolada napisał(a):

Wittman ma 3-letni kontrakt za pasem.

Pierwszy krok do zmarnowania offseason - check.

W sumie tego się spodziewałem. Długoterminowo lepiej by wyszli, gdyby znowu skończyli z bilansem typu 28-54. Pyrrusowe zwycięstwo.

W dniu 27.05.2014 o 19:55, leeewy napisał(a):

Chciałbym zobaczyć LeBrona w Spurs, nie mówię, że teraz, za rok, czy kiedyś, ale ciekaw jestem jakby to wyglądało. James w systemie Popovicha...

Jak Tim i Manu odejdą na emeryturę, to Spurs będą mieli dość pieniędzy na Jamesa, więc to znowu nie takie niemożliwe (choć imo ruch nie w stylu SAS). Wtedy S5 Parker, Green, Leonard, James, Splitter, a do tego Mills, Marco, Diaw i Baynes na ławce? Mogłoby być nieźle.

Choć ja i tak najbardziej chciałbym M. Gasola w Spurs. A jak Tim ma kończyć, to mogą przyjść nawet obaj. Gasolowie w ultrazespołowej drużynie, z dobrymi obrońcami obwodowymi i strzelcami. Ach fajnie sobie... pomarzyć... ;]

W dniu 29.05.2014 o 14:40, SkoczekS1 napisał(a):

Słabo trochę...

Odnośnie Global Games (na forum nie znalazłem tematu), to wybiera się ktoś może na jakiś mecz? Ja już mam bilet kupiony na SAS- Fenerbahce w Stambule na 11 października, więc jakby ktoś też się wybierał to można się nawet na miejscu już spotkać na jakieś piwko ;)

Mam nadzieję, że będzie okazja chociaż zobaczyć TD i pozostałych i że po tym sezonie nie skończy Timmy kariery.

Modów przepraszam za zaśmiecenie, jak coś to można wydzielić temat nawet jakby była potrzeba :)

W dniu 29.05.2014 o 14:57, Reikai napisał(a):

Można gdzieś luknąć jakie mecze,gdzie i kiedy będą w europie?Znalazłem tylko Alba Berlin Spurs z Berlinie.

8 października- San Antonio vs. Alba Berlin, Berlin 
11 października- San Antonio vs. Fenerbahce, Stambuł
11 października- Cleveland vs. Miami, Rio
12 października- Brooklyn vs. Sacramento, Szanghaj
15 października- Brooklyn vs. Sacramento, Pekin
na NBA.com taki terminarz znalazłem, w Europie tylko dwa mecze przedsezonowe, więc nie za dużo, i to w dwóch ta sama drużyna.
Edytowane przez Tomek4

W dniu 29.05.2014 o 19:09, Tomek4 napisał(a):

8 października- San Antonio vs. Alba Berlin, Berlin 
11 października- San Antonio vs. Fenerbahce, Stambuł
11 października- Cleveland vs. Miami, Rio
12 października- Brooklyn vs. Sacramento, Szanghaj
15 października- Brooklyn vs. Sacramento, Pekin
na NBA.com taki terminarz znalazłem, w Europie tylko dwa mecze przedsezonowe, więc nie za dużo, i to w dwóch ta sama drużyna.

na nba.com znalazłeś? na nba com napisali Stambuł i Szanghaj, to niezłego masz translatora 

przyznaj, że to z probasketu albo z innych gwiazd basketu ;)

W dniu 29.05.2014 o 19:49, devilnevercry napisał(a):

na nba.com znalazłeś? na nba com napisali Stambuł i Szanghaj, to niezłego masz translatora 

http://www.nba.com/global/nba_global_games_tip_off_during_preseason_on_three_continents_2014_04_09.html

Proszę ;)

No chyba, że ja coś źle przeczytałem, albo czegoś nie zauważyłem- jak tak to zwracam honor :)

Edytowane przez Tomek4

W dniu 29.05.2014 o 19:49, devilnevercry napisał(a):

Chłopak postarał się i zamiast copy/paste przepisał, jednocześnie tłumacząc miesiące i miasta, a ty jeszcze po nim jedziesz. ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.