bulek Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Zastanawiam się, za ile w tych topowych ligach będzie iść Leonard. Jeśli jeszcze trójki poprawi to aż strach się bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Zastanawiam się, za ile w tych topowych ligach będzie iść Leonard. Jeśli jeszcze trójki poprawi to aż strach się bać... Biorac pod uwage, ze zaczyna grac w lutym? Pewnie po cenie zeszłorocznej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Leszczur juz zarzuca sidła na Kawhiego w przyszłym roku i robi mu czarny PR Po trupach do celu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie zmienia to faktu, że w tym roku raczej większość go przepłaciła, bo opuścił mnóstwo meczów i w totalach szału nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Fakt, przez chwilę myślałem nawet nad zmianą nazwy teamu na Kawhis Infected Eye czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Fakt, ja też sporo straciłem przez kontuzje Kawhiego i Terrence'a, bo wszelki misterny plan poszedł wiadomo gdzie, ale czy ktokolwiek teraz jest od czasu kontuzji Duranta ironmanem? Griffin, Anthony czy Bosh też się zbytnio nie łamali, a jednak ten przypadek ich również dotknął. Może i Leonard będzie omijany, ale jeśli rozegra w miarę zdrowy sezon, będzie to wartość dodana. Dla mnie nadal warto ryzykować, bo na tym cała rzecz polega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam nadzieję, że wrócił stary dobry Dirk. Wreszcie może zakumał, że żeby wejśc do PO musi nadal wymiatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 No to posiadacze Duranta mogą sobie spokojnie zrobić research na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 No to posiadacze Duranta mogą sobie spokojnie zrobić research na FA. Posiadacze Duranta muszą to robić cały sezon... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 mam pytanie. byliby wsrod was chetni do stworzenia ligi lub lig head2head w przyszlym sezonie? moim zdaniem to najciekawsza forma fantasy, trzeba byc mega aktywnym, a po drugie walka trwa caly rok i chodzi o wygranie PO a nie tak jak w przypadku zwyklej ligi fantasy points czy roto, ze w grudniu styczniu mamy juz wysforowanych faworytow do wygrania ligi. ja gram w paru ligach h2h na yahoo co roku i sa mega ciekawe mimo tego ze tylko polowa druzyn jest aktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ja byłbym chętny na ligę h2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 mam pytanie. byliby wsrod was chetni do stworzenia ligi lub lig head2head w przyszlym sezonie? moim zdaniem to najciekawsza forma fantasy, trzeba byc mega aktywnym, a po drugie walka trwa caly rok i chodzi o wygranie PO a nie tak jak w przypadku zwyklej ligi fantasy points czy roto, ze w grudniu styczniu mamy juz wysforowanych faworytow do wygrania ligi. ja gram w paru ligach h2h na yahoo co roku i sa mega ciekawe mimo tego ze tylko polowa druzyn jest aktywna.Pomijajac temat wyzszosci formatu [bo to sprawa indywidualna] wydaje mi sie, ze nie ma co tworzyc kola od nowa gdy wystarczy dolaczyc do lig h2h z tradycja na sznurowce - http://www.sznurowadlo.pl/viewforum.php?f=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a może by tak wielosezonowa liga h2h jeśli jest to do zrobienia? ostatnio powstały ligi roto keeper i dynasty, to może z tym też spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Pomijajac temat wyzszosci formatu [bo to sprawa indywidualna] wydaje mi sie, ze nie ma co tworzyc kola od nowa gdy wystarczy dolaczyc do lig h2h z tradycja na sznurowce - http://www.sznurowadlo.pl/viewforum.php?f=2 Podzielam zdanie wiLQa, natomiast w przyszłym sezonie zamierzam się zmierzyć, o ile znajdzie się miejsce, z H2H na sznurowadle. Akurat będę miał wolne miejsce po wypadnięciu z LM ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 a może by tak wielosezonowa liga h2h jeśli jest to do zrobienia? ostatnio powstały ligi roto keeper i dynasty, to może z tym też spróbować. ja jestem za bo tez o tym myslalem to jest nas 2 jeszcze z 14 i jest to do zrobienia mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dokładnie - tak jak tutaj rządzi roto, tak Sznurówka ma bogate w tradycję i uczestników rozgrywki h2h. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 StatTracker zrobili płatny?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 StatTracker zrobili płatny?! Rano był za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Teraz już też ok, a jak włączyłem po 7 pojawiło mi się, że za 7.99 mogę wykupić dostęp do StatTrackera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Skorzystałeś z tej możliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi