evitacre Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) damit Mac, właśnie chciałem go zgarnąć... Edytowane 10 Stycznia 2014 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wziąłem typa, ale Monty dość dziwnie rotuje, więc to raczej średni ruch. BTW załujesz nie wystawienia 10trójek Milesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 weź mi nie mów nawet - to taki mój danny green move - jak na lawie to 5/5 za 3 i 15pkt + bloki i stl, jak go wystawiam 3 pkt i 1/8 Własnie się zastanawiałem czy Tyreke nie przejmie rozegrania ostatecznie, teraz wręcz na to liczę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Sprzedaję trójki w osobie Wilsona Chandlera. Za ostatni miesiąc ma ich średnio 2,5 na mecz. W zamian potrzebuję gracza z podobnym ratingiem, ale z ok. 50% fg. Jak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Oddam Batuma bo spodziewałem się po nim troche innego sposobu punktowania w fantasy ale jako że ciągle kręci się lekko poniżej triple double (ponad 7 reb i 6 ast) jest wartościowym grajkiem. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 dorzucę nerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Poszło i bez nerki. Jak to można się pięknie dogadać Byle mi paluszek Batuma nie spieprzył dealu. U mnie motywacją była większa skuteczność z gry Batuma od Chandlera. Jeśli mam gdzieś podskoczyć, to właśnie w fg%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 haha dobre deale widzę lecą w poniektórych ligach graty Grab! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 u mnie caly czas leca oferty za Jeffersona mimo, ze jak mantrę powtarzam ze szukam wysokich bo ich kompletnie nie mam... takie tam te fantasy. a jeszcze Gay kontuzja. R.I.P. ten sezon to porazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 to jest jakaś klątwa jak oddałem Beala bo rzucał po 10 pkt w meczu, to teraz nagle zaczął rzucać regularnie 15jak oddałem Batuma bo grał na poziomie 8-5-5 to teraz jest 15-5-4a jak dostałem W.Chandlera to zamiast 16-5-3 leci na 11-4-3 przy bajecznej skuteczności 35.7% także jakby ktoś chciał żebym zepsuł/zboostował jakiegoś grajka, to zapraszam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 to wez wypatrz u mnie kogokolwiek ze slabych u mnie i daj mi jakas gwiazde, niech strace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 to był tak ekscytujący trade deadline że wywróci układ naszej tabeli do góry nogami w zeszły roku złowiłem tobiasa harrisa, w tym , cóż, chyba tak dobrze nie będzie jeszcze mitch popsuł steviego blake'a tradując go do GSW... rotacja u mnie przypomina tą z milwaukee bucks, to wyjaśnia wszystko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Dobra... Przejmę każdego ceglarza, który zaniża wam fg%. Do wzięcia Jones, Plumlee, Brewer, Gordon - to tak z brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Byron Mullens jest do wzięcia jak coś, tylko mówię...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 wrócimy do tematu za dwa tygodnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Gratuluję dogadanego dealu. MAtek - to chyba 6 deal? Matek - może Kevin Martin jak tylko wróci? Zapewnia FT i trójeczki, które Ci się na pewno przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Ósmy ale ogólnie lubię wymieniać, w dwóch innych ligach mam już po 9 tradeów. Co do Martina, to czemu nie, tylko niech wróci. I zależy od ceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 teague - oczywiście jak go trejduję to zagrał jeden z lepszych meczy od 2 miesięcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Co do Martina, to czemu nie, tylko niech wróci. I zależy od ceny... U mnie codziennie, niskie ceny. Jak w TESCO. Zresztą co ja Ci będę pisał, Knight chyba ładną nockę zapodał? Wymieniłem już Ryana,Boguta,Montę,Carrolla,Tjonesa,Jenningsa,Brandon Knight,Manu,Gerald Green - każdy z nich to konkretny zawodnik. Co do Waszego dealu, to dla mnie na korzyść Matka. Ale rozumiem intencje evitacre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi