mistrzBeatka Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) ku przestrodze: najnowszy dzien niepodleglosci scierwo nad scierwami poprostu straszne scierwo na swoje usprawiedliwienie dlaczego sie wogole wzialem za to scierwo mam temperature , ponad 30 gradusow robi papke z muzgu Edytowane 13 Września 2016 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ludzie co z wami do jasnej ciasnej ?!? Swoją kłótnią sprawiliście że ten temat zszedł na manowce. Filmy może oceniać KAŻDY, według DOWOLNYCH uznanych przez SIEBIE kryteriów. może, ale niech wtedy nie przedstawia tego jako obiektywne kryteria - jak to czynią Przem z Findkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 ku przestrodze: najnowszy dzien niepodleglosci scierwo nad scierwami poprostu straszne scierwo na swoje usprawiedliwienie dlaczego sie wogole wzialem za to scierwo mam temperature , ponad 30 gradusow robi papke z muzgu dokladnie, odlecam kazdemu, zrobili z tego jakas napierdalanke, plus przed dialogami juz wiadomo co aktorzy powiedza plus splycenie obcych do roju much porazka totalna ogolnie a polski dubbing wylaczylem po 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 ogólnie jakiekolwiek filmy z polskiem dubbingiem ssą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 może, ale niech wtedy nie przedstawia tego jako obiektywne kryteria - jak to czynią Przem z Findkiem. Poziom gry aktorskiej braci Mroczków i Judda Law - nieporównywalne, niemierzalne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xawer111 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Polecicie jakiś dobry film obecnie w kinach? Dawno w kinie nie bylem wiec nie wiem co graja, a chetnie bym sie wybrał na coś dobrego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Smoleńsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Smoleńsk Ktoś w ogóle był i opisze wrażenia? Planuję obejrzeć, ale nawet żona odmówiła wspólnego wyjścia do kina na ten film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 dirty grandpa - straszne dno. dawno nie oglądałem czegoś bardziej żenującego. dziwie się tylko, że De Niro w tym zagrał. Albo kończą mu się hajsy, albo dostał grube za rolę w tym gównie. NIE POLECAM szczególnie fanom Roberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 dirty grandpa - straszne dno. dawno nie oglądałem czegoś bardziej żenującego. dziwie się tylko, że De Niro w tym zagrał. Albo kończą mu się hajsy, albo dostał grube za rolę w tym gównie. NIE POLECAM szczególnie fanom Roberta. DeNiro od 15 lat gra w gównianych komediach. Kogoś bawiły te gówna z Sandlerem czy innym równie żenującym Stillerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 dirty grandpa - straszne dno. dawno nie oglądałem czegoś bardziej żenującego. dziwie się tylko, że De Niro w tym zagrał. Albo kończą mu się hajsy, albo dostał grube za rolę w tym gównie. NIE POLECAM szczególnie fanom Roberta. Nie jestem pewien, ale De Niro chyba ma swoją sieć hoteli albo inwestuje w jakąś i dlatego przyjmuje takie role. Inna sprawa, że ciężko o dobre role dla aktorów w jego wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nie jestem pewien, ale De Niro chyba ma swoją sieć hoteli albo inwestuje w jakąś i dlatego przyjmuje takie role. Inna sprawa, że ciężko o dobre role dla aktorów w jego wieku De Niro ma jeden hotel- Greenwich Hotel ,wybudowany w 2005 roku.,Nie jest to duży obiekt 8 pięter w TriBeCa,.Głównym zajęciem De Niro jest Tribeca Film Festival i Tribeca Productions.Sam festiwal przynosi co roku $600 mln zysku.,Własnością De Niro są także Tribeca Cinemas na Varick St.Ma także udziały w 3 restauracjach w tym rejonie Tribeca Grill ,Locanda Verde i Nobu.,Wspólnie z Nobuyuki Matsuhisa i kilkoma innymi wspólnikami ma udziały w sieci restauracji Nobu i trzech hotelach Nobu Hotels (Chicago,Vegas i Manilii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Żona wyciągnęła mnie na Bridget Jones 3. Dawno się tak nie uśmiałem na żadnej komedii. Zaczynam nawet rozważać obejrzenie pierwszych dwóch części Byłem też na Smoleńsku. Widziałem w życiu dwa gorsze filmy: Kac Wawa i American Beauty. Poza gościem grającym Lecha Kaczyńskiego zupełnie nic godnego uwagi. Co do Beaty Fido, to albo jest najgorszą aktorkę świata, albo ktoś z premedytacją kazał jej zagrać tak, jakby była najgorszą aktorką świata. Absolutny brak fabuły, sporo scen archiwalnych, które spowodowały ataki płaczu u siedzących w pierwszym rzędzie pań w podeszłym wieku. Ledwo się powstrzymałem, żeby nie wyjść w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Żona wyciągnęła mnie na Bridget Jones 3. Dawno się tak nie uśmiałem na żadnej komedii. Zaczynam nawet rozważać obejrzenie pierwszych dwóch części Byłem też na Smoleńsku. Widziałem w życiu dwa gorsze filmy: Kac Wawa i American Beauty. Poza gościem grającym Lecha Kaczyńskiego zupełnie nic godnego uwagi. Co do Beaty Fido, to albo jest najgorszą aktorkę świata, albo ktoś z premedytacją kazał jej zagrać tak, jakby była najgorszą aktorką świata. Absolutny brak fabuły, sporo scen archiwalnych, które spowodowały ataki płaczu u siedzących w pierwszym rzędzie pań w podeszłym wieku. Ledwo się powstrzymałem, żeby nie wyjść w trakcie. american beauty z Kevinem Spacey? serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jakiś czas temu w tym wątku była "gorąca" dyskusja dotycząca filmu "Nice Guys". Obejrzałem ten film dla mnie to mieszanka Tajemnic Los Angeles, Pulp Fiction i wczesnych filmów Guy Ritchie Porachunki/Przekręt, pod względem fabularno-intrygowym. Każdy z tych powyższych filmów lubię i widziałem nie raz, ale "Nice Guys" obejrzałem raz i wystarczy. Sprawdziłem sobie reżysera i scenarzystę "Nice Guys" i był zamieszany w Zabójczą broń 1 i 2 oraz Długi pocałunek na dobranoc (filmy, który lubię) i zastawiam się co poszło nie tak. I wydaje mi się, że odpowiedzialność spoczywa na reżyserze, bo opowiedział to historię w taki sposób, całość jest jakoś no właśnie. Gdyby zastosować porównanie kulinarne, to "Nice Guys" to lasange, zrobione według dobrego/sprawdzonego przepisu i składników, a w którymś momencie zabrakło przypraw i zamiast mięsa wołowego użyto wieprzowiny i w rezultacie jest mdłe i generalnie nie smaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 american beauty z Kevinem Spacey? serio? uwielbiam scenę jak rzuca pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 uwielbiam scenę jak rzuca pracę Wyobrażasz sobie w niej siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wyobrażasz sobie w niej siebie? mam dobre relacje z przełożonymi ale ciekawe wyjście ;] ale i tak wolę to wyjście z kultowego filmu Halfbaked Żółtodzioby, kto oglądał wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ororo Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Polecicie jakiś dobry film obecnie w kinach? Dawno w kinie nie bylem wiec nie wiem co graja, a chetnie bym sie wybrał na coś dobrego... Niedługo będzie w kinach Pitbull Niebezpieczne kobiet to można się wybrać. Teraz chyba nic specjalnego nie ma. Jak lubisz łubudu to suicide squad jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wołyń - wow. Cisza po zakończeniu seansu bezcenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi