blackmagic Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Własnie mam podobne odczucia. Fabuła momentami niezbyt mnie się podobała, ale klimat wszystko nadrabiał. Coś ze skandynawskiego kina polecasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Potwierdzam, Jagten to bardzo dobre kino. Po tym filmie szczególną uwagę zacząłem zwracać na Mikkelsena(nie oglądałem Hannibala) i stał się jednym z moich faworytów. Aktor z najwyższej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nightcrawler ,dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 irański Separation, dostał oscara ileś lat temu, warte obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Nightcrawler ,dobry. Tak, ale strasznie demoralizujący. Ja mocno z niesmakiem oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Łooo, nowy film z Gylenhallem. Ostatnio w ogóle nie śledzę newsów filmowych więc dzięki za tipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Fury 6 /10 za zakonczenie, k**** pluje. Tak spierdolic dobry film to glowa mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 A gdzie jest temat dla ludzi którzy oglądają normalne filmy? No wiecie avangersi, gurdiansi, kap am, the watch, sędzia dredd czy tam podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Lapu capu? A powaznie. To ze dyskutuje sie glownie o powaznych filmach to efekt tego ze daja temat do dyskusji. Sam czasem ogladam casuale ale co tu o nich pisac? Fajne efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dziś odświeżyłem takiego klasyka, że głowa mała - Mistrzostwo!! http://www.filmweb.pl/film/Odrażający%2C+brudni+i+źli-1976-35279 Spodoba się każdemu ręcze głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A gdzie jest temat dla ludzi którzy oglądają normalne filmy? No wiecie avangersi, gurdiansi, kap am, the watch, sędzia dredd czy tam podobne? guardiani świetni. Sam mam lekkie zboczenie na punkcie mcu, ale to chyba najlepszy film z francyzy - naprawdę śmieszny i chyba najlepsze sceny walki ze wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Guardian to jest dobry z Costnerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys25 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja czekam teraz na hobbita już nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie ale pewnie pójdę parę dni po premierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Hobbit to straszna nedza. Rekord wszechczasow w ilosci minut filmu przypadajacej na jedna strone. Kiedys policzylem, ale drugi raz mi sie nie chce. Jedzie na fejmie wladcy i nic wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bredzisz Przemeczku, Przemuniu. Ani Hobbit nie jest nędzny, ani adaptacja nie jest nędzna,chociaż w drugiej części cały ten wątek z nieznanym z książki koleżką z dziećmi jest totalnie gówniany. To kwestia świadomości czym jest materiał źródłowy, ale przede wszystkim oczekiwań. Czego się spodziewałeś po Hobbicie ? Jakiej produkcji oczekiwałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) bardziej mrocznej, w stylu władcy pierścieni a nie plastikowa ekranizacja dla młodzieży Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dla mnie Hobbit to gniot wszechczasów. Strasznie przedłużony ze strasznie głupimi pomysłami autorskimj Jacksona i kompletnie zatraconym baśniowym klimatem oryginału. A książkę po raz pierwszy przeczytałem w wieku 8 lat i od tej pory pewnie jeszcze z 10 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Hobbit jest spoko. Dupy nie urywa, ale jednak jak sie wywali tyle hajsu to zawsze coś fajnego wyjdzie. Btw, nie wiem jak można przeczytać Hobbita w 5 godzin. Moja wersja ma coś koło 300 stron więc trzeba by nadupcać ponad 50/h. Not fukin doable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 mam znajomego, który czyta 100 stron na godzinę. jak kręcę się koło 60 oczywiście chodzi o powieści, teksty naukowe jakoś 40/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi