matek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jeśli będzie 4 liga lub nie zbierze się odpowiednia liczba osób to w 3 na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tyle dobrze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Oddam wszystkich! Zbiórki szczególnie do wzięcia od ręki. W zamian szukam kogoś dobrze/bardzo dobrze asystującego lub blokującego lub ewentualnie punktującego. Wszystkie oferty rozważę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 zalias - kondolencje z powodu Rondla [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 ciiii poslalem oferty ile sie dalo czyli 4, moze ktos jeszcze zaakceptuje :D no ale coz, bywa. zreszta szkoda Rondo, a nie jakiegos fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Serio mówisz z tymi ofertami? Nieźle... Szczerze chciałem pisać w jego sprawie dziś rano, tylko wypadł mi nagły kurs i po nim zapomniałem Ale współczuję, bo bez niego pierwsza liga raczej się oddala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 shit happens, nie mnie jednemu w tym roku przydarzyly sie kontuzje przeciez i jeszcze sie przydarza troche mi tych asyst powinno brakowac i steali, ale wszystko jest do nadrobienia, nadal mam Beala/Gordona/DeRozana na wymiany z SG to moze jakiegos solidnego PG za kogos z nich wyciagne i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 z tego co widze w drugiej lidze, oni nie musza czekac dnia po dodaniu do skladu nowego gracza... nie rozumiem czemu u nas tak nie ma? http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enba_roto_east przyklad baylessa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli chodzi o to, że Bayless już dzisiaj może grać to myślę, że dlatego, bo miną 24h od czasu wzięcia go z fa do rozegrania meczu. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 chodzi o to ze bayless zostal zwolniony Jan 28 1:02am, a dodany 3h pozniej do kolejnej druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Najpierw Bayless został wzięty Jan 27 9:42 PM i zwolniony 7 minut później, a w takiej sytuacji nie obowiązuje go zasada waivera, więć następny user mógł go sobie wziąć z FA: When players are added and dropped on the same day, they will be returned to the player pool as free agents rather than being placed on waivers. http://help.yahoo.com/kb/index?locale=en_US&y=PROD_SPORTS_FAN_BASKET&page=content&id=SLN7153 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pytanko, zagram jakoś w przyszłym sezonie jak skończę 17? ^^nie, nie zagrasz bo jestes nieaktywny. Trade wisi tydzien i zero odpowiedzi, potem sie dziwisz ze jestes na dnie tabeli a poszukac jakiejs wymiany czy znalezc ciekawego FA, to sie nei chce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 matek pomijajac juz aspekt ze pisalem ze nie widze wymiany u nas, to tez dodam ze po stracie Rondo nie oddam Lillarda ktory dostarcza mi asysty ktorych teraz bede tak potrzebowal ale mam za duzo SG - eryk gordon, bradley beal czy demar derozan usmiechaja sie i czekaja na oferty kazdego - albo asysty albo bloki mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tylko mój skład od tamtego czasu się zmienił trochę. Złożyłem ofertę bo zostajesz pomału w zbiórkach, a pisałeś o nim wcześniej że dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Trade wisi tydzien i zero odpowiedzi, potem sie dziwisz ze jestes na dnie tabeli a poszukac jakiejs wymiany czy znalezc ciekawego FA, to sie nei chce. PozdrawiamOj! Oponuję! Przez ostatnie dwa tygodnie miałem faktycznie lekki zapieprz i do tego problemy z PC, jednak i na yahoo i na forum bywałem 2-3 razy w ciągu dnia. Problem jest taki że do fantasy korzystałem z aplikacji na androida, której jednym z mankamentów jest brak powiadomień o odebranych propozycjach trade'ów. Sprawdzałem teraz maila jeszcze raz dokładnie po przeczytaniu Twojego posta(zdziwił mnie bardzo) i faktycznie, dostałem maila z yahoo o tradzie, więc w tym miejscu muszę Cię przeprosić za brak odpowiedzi. Jeśli mi nie wierzysz, możesz zapytać Matka -o dpisywałem na jego propozycje i obiecałem poszukania możliwości trade'u z Feltonem na czele. Po prostu w głebi całego spamu itp mail o Twojej propozycji mi umknął, przepraszam :[ Jeśli chodzi o szukanie na FA to też niestety się nie zgodzę. W przeciągu całego sezonu dodałem do swoich R Lopeza, I. Thomasa, J. Dudleya, przed dwoma tygodniami jeszcze L. Fieldsa, więc wielkiej tragedi tutaj z mojej strony nie ma, aczkolwiek przez ostatnie kilka dni jestem wgle nie obeznany w naszych FA, gdyż kolejnym minusem apki jest brak możliwości podglądania FA. A co do trejdów - ja kombinuję, próbuję, z Zaliasem czy Matkiem np. - ale niestety zbytnio nie mam czym handlować, gdyż popełniłem błedy na początku przy wyborach, do tego doszła kontuzja Miłości, parę innych czynników i stoję na czym stoję. Na początku obiecałem Croolickowi że będę grał aktywnie i ja sobie nie mam tutaj nic do zarzucenia :] Inną kwestią jest moja straszna nieudolnośc, ale nie mylmy nieudolności z brakiem chęci, zapału i aktywności. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 na pewno tez mozesz Love'owi "podziekowac" za tak niska pozycje, ale coz tak to juz bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ano :] Raczej to się skończy tak że Andrew bowling Bynum jeszcze zagra więcej meczy w tym sezonie niż Love. Oczywiście to nie jedyny powód mojej walki o 3 ligę, ale cios jednak duży =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Siemanko panowie. Właśnie wdrapałem się na 3 miejsce (ex-equo), co jest moją życiówką. Jak na pierwszy prawdziwy fantasy sezon jestem zadowolony - awans do extraklasy wydaje się być możliwy. Z Bogutem byłem cierpliwy i mam nadzieję, że pogra już do końca sezonu. Poza tym trójki mam jeszcze do poprawienia. Niedawno pozyskany Chalmers powinien pomóc, a także Matthews jeśli wróci do formy z początku sezonu. Poza tym Irving w gazie, Parker też, a i Gay w TR się w końcu poprawi chyba. Oby wszyscy zdrowi byli. Pozdro z NL i powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) ja troche spadlem przez nawal kontuzji ostatnio mam "injury" przy 5 graczach takze tego no ... Rajona trzeba wywalic juz niestety i liczyc na powrot Bynuma czytalem ze po ASG, oby oby. ale nic nic moze jeszcze bedzie lepiej sporo jeszcze zostalo, a tez i mam najmniej meczow rozegranych z czolowki. edit: dodam tez ze ostatnie kilka dni dostawalem bardzo spoko oferty, odrzucam je nie dlatego ze uwazam ze sa nierowne czy cos, tylko jak pisalem szukam albo asyst albo blokow. a dostaje w sumie tak jak Nene mi oferowano to troche zbiorki i fg% ale po prostu tego nie szukam. takze jak cos mozecie kombinowac dalej, pozycje SG i trojki sa do wziecia Beal, Gordon, DeRozan tylko jak mowie bloki/asysty mnie interesuja, ewentualnie w pakiecie mozemy pomyslec cos zeby Lillarda oddac za powiedzmy slabszego rozgrywajka, ale lepszego wysokiego od gordona/beala Edytowane 3 Lutego 2013 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pod koniec lutego/na początku marca będzie można wyciągnąć ode mnie Ibake. Także Zalias jak chcesz bloki, to poczekaj jeszcze z te 3-4 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi