matek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lee mnie nie interesuje, nie lubię go i nigdy nie traktowałem go jako mocnego gościa a moje dwie wieże na 99% nie do ruszenia celowałem w duo Cousins-Monroe od samego dołączenia do ligi i udało mi się. też czekam na start sezonu żeby zobaczyć, czy moje ryzyko i szczere zaufanie w szybki rozwój jednych z najlepszych młodych zawodników da miejsce w ósemce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 liczyles ze oddam Ci wade'a za george'a i najta? a co do lee i "lubienia" to uwierz mi, ze malo w moim skladzie ludzi ktorych faktycznie lubie, wiekszosci nawet nie planowalem kupywac, ale cena kusila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dessys zamrożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 zaczyna się... który jego team? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 noo zaczęło się już na drafcie i od tamtej pory nie ma odpowiedzi, Serock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ekstra, to on mi podjebał Hinricha Jenningsa i Grangera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarJa Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam, Cieszę się, że mogłem dołączyć do ligi i obejmę "osieroconą" drużynę Serock 89ers mój mail: j.mark@onet.pl lub jacekzlublina@yahoo.pl gg:6742691 Mam na imię Jacek i pochodzę oraz mieszkam w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no i mamy komplet. Witam i powodzenia ! rzecz jasna jak się uda to nazwę ekipy tudzież managera możesz zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Czy trade blocki ktos ma ochote jeszcze uaktualnic? Bo nie wiem, o ktorych graczy moge niesmialo pytac :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 jestem zainteresowany PG, może macie coś na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 chciałem Ci złożyć uczciwą ofertę Nene+Jameer za Georgea , ale nie mogę bo masz 'the max pending trades allowed. (Error #183)'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 faktycznie. już tego nie mam ale i tak nie poszedłbym w Jameera raczej, lepszych od Nene mam Davis i Gilchrist dostępni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 tzn już czego nie masz, ja nie kumam tego erroru... Davis niedostępny, MKG drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 tego erroru. spowodowany on jest zbyt dużą ilością ofert. moich+cudzych mi złożonych, jest jakiś limit na to i dlatego nie mogłeś prawdopodobnie wysłać zapytania. ale już wyczyściłem lekko szkoda Davisa, a za Gilchrista nie będę przepłacał, bo może okazać się nietrafioną inwestycją puki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 "chciałem Ci złożyć uczciwą ofertę Nene+Jameer za Georgea" : DDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 odpowiadajcie na oferty Panowie, bo sporo wisi od jakiegoś czasu bez odzewu i blokuje miejsce na nowe. dziś próbowałem złożyć dwie i w obu przypadkach spotkałem się z errorem bo macie zbyt wiele aktywnych ofert bez odpowiedzi zaglądacie tam w ogóle? bo jak tak ma wyglądać wasza aktywność w lidze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 mi nic nie oferujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Dopiero rozpoczynaja sie mecze przedsezonowe i wiekszosc pewno czeka z wymianami na to co zaprezentuja gracze w tych meczach, za tydzien dwa juz bedzie wiekszy ruch w interesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 mi nic nie oferujesz bo za dużo chcesz ale interesuje mnie Lawson, kogo za niego byś chciał? mogę dać 2 za 1 uwaga z wymianą 2 za 1 tyczy się wszystkich - mogę dać dwóch za waszego jednego, także jeśli coś was interesuje to uwzględnijcie to proszę QAS, dałoby się dopisać nazwy drużyn przy nickach i gg na liście GM'ów z pierwszej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 trochę mi się nie chce, trzeba było nazywać drużynę tak jak GMa i nie byłoby problemu ; ) na jahu w zakładce >LEAGUE>MANAGERS jest wszystko. ale jak Ci się chce to możesz przepisać to na forum, jak będzie estetycznie to przekleję na wstęp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi