Dnc Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 J.R. Smith tam jeszcze pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 nie bój się o mój team królik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 nie boje się - takie tam śmichy chichy:) Ale wyobraź sobie co to by był za team:) Tu by nie pomógł ani Pat, ani Phil czy inny Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 troche zmienie temat.moze sa jeszcze chetni na gre w formule fantasy points i H2H? na sznurowadlo.pl sa jeszcze wolne miejsca w 2 lidze FP i 3 H2H tutaj linki http://www.sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=16&t=102&st=0&sk=t&sd=a http://www.sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=18&t=112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Panowie, Mamy jedno wolne miejsce na wschodzie, jeden z Gm-ów wycofał się. WIem, że ktoś do mnie pisał kiedyś- albo na forum albo na PW albo na gg - ale nie mam czasu przeszukiwać archiwów... Może macie jakiegoś pewnego gościa na oku który by chciał wskoczyć do nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Królik jest pytanie kiedy macie draft na wschodzie? Bo jest możliwe że nie będzie mi pasował termin z zachodu i może bym wtedy przeskoczyć do waszej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 11.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 nie ma przenoszenia się między ligami, przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 matek, nie Ty decydujesz o takich sprawach. w przypadkach uzasadnionych (np. niemożność stawienia się na draft), zostanie przeze mnie i croolicka rozważony transfer GMów między WEST a EAST... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 @Matek, Kaziu - Nie ma przenoszenia - ale tu sytuacja jest nieco inna. Miał wskoczyć do nas- ale jeden z wcześniej zdeklarowanych GM-ów w ostatniej chwili się zgłosił a dwa dni później jednak zrezygnował. Efekt jest taki, że wschód ma 16 osób, u was jest 17. Jeśli zgłosi się rezerwowy i okaże się, że bardziej pasuje mu zachód ze względu na termin draftu- to myślę, że jednak zastosuje exception, Matek. Zresztą akurat Ty nie powinieneś grymasić- też miałeś możliwość skorzystania z "exception":) Swoją drogą nie wiem czemu w końcu tego nie zrobiłeś, zapomniałem już o tym nawet... EDIT: o, w międzyczasie QAS odpowiedział. Generalnie staram się unikać decydowania autorytarnie- ale w sytuacjach wyjątkowych będę to robić. Demokracja to niekiedy słaby system, za wolny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 skorzystania z czego? gdy chciałem zmienić konferencję zdecydowanie odmówiłeś, nie zapominając jaką nagonkę zrobiła na mnie część graczy... ale bardzo odpowiada mi w tej chwili moja liga, także dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Matek po pierwsze - przejrzyj sobie archiwum PW... Proponowałem Ci w ramach wyjątku przenosiny pod warunkiem, że znajdziesz kogoś od nas. Warunkiem było to, że to musiał być ktoś z doświadczeniem (stary user albo uczestnik zeszłorocznej ligi). po drugie - nikt nie proponuję ci zmiany ligi teraz, kiedy wszystko już jest dograne. z QASem staramy się, żeby wszystko grało i śmigało poświęcając swój prywatny czas. Nie oczekujemy wdzięczności oczywiście- ale chociaż trochę wyrozumiałości. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 widzisz matek? mogles sklamac, ze chcesz sie przeniesc ze wzgledu na nieodpowiedni termin draftu i wtedy by Cie przeniesli ucz sie na bledach a daleko zajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dobra jednak mi pasuje termin draftu w west.Mogę zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 kaziu, mieszasz... Awanturę wywołeś z Matkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jaką awanturę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nie przesadzaj.To nie była awantura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Eh, nauczcie się czytać emotikony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 nie było mnie na necie przez parę dni a tu widzę, że parę niedomówień i awantury się robią rozumiem, że obecnie jedyna zmiana to bulek z nami a na zachód poszedł mhm mozesz? czy coś jeszcze mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Cześć, szukam chętnych do mojej ligi na Y!. Poniżej skopiowałem reguły gry. Rules: 12 teams will be eliminated from the end of week 4 until the end of week 15. (One team every week) The eliminated teams will have their players put on the waiver wire and there will be 2nd draft. The remaining 8 teams will battle for the title. Liga roto, 20 zespolow, aukcja. Taki system ma wiele plusow. Po pierwsze szybko eliminuje slabszych/pechowych managos i tych, ktorym po miesiacu czy dwoch znudzi sie dalsza zabawa. Po drugie w polowie sezonu mamy dodatkowe emocje, ktore mocno ozywiaja gre (bo tak naprawde to polowa skladu jest do wymiany i kazdy ma jeszcze szanse na zwyciestwo). Przede wszystkim pojawiaja sie nowe mozliwosci, jezeli chodzi o taktyke, bo w 2 drafcie wybiera sie wezykiem w odwrotnej kolejnosci do zajmowanych miejsc. Dodam tylko, ze zapraszam do ligi wylacznie ludzi z doswiadczeniem i sukcesami na koncie, takze wysoki poziom gwarantowany. Jak kogos to zainteresowalo to piszcie do mnie na tomasz.chasieniewicz@gmail.com Pozdr. EDIT (CROOLICK): PRZENOSZĘ TUTAJ - NIE MUSISZ DUBLOWAĆ TEGO SAMEGO WPISU W DWÓCH RÓZNYCH TEMATACH. Edytowane 27 Września 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi