buła Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 jak sie połamie dwójka z trójki dirk, kaman i brand to wright może reprezentować jakąś wartość w fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Buła, wywal jednego z tych graczy bo masz 14 [TABLE=width: 288] [TR] [TD]Kevin Durant[/TD] [/TR] [TR] [TD]Greg Monroe[/TD] [/TR] [TR] [TD]Chris Kaman[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gordon Hayward[/TD] [/TR] [TR] [TD]Devin Harris[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mike Dunleavy[/TD] [/TR] [TR] [TD]Mario Chalmers[/TD] [/TR] [TR] [TD]Jordan Crawford[/TD] [/TR] [TR] [TD]Michael Beasley[/TD] [/TR] [TR] [TD]C.J. Miles[/TD] [/TR] [TR] [TD]Steve Novak[/TD] [/TR] [TR] [TD]Josh McRoberts[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nolan Smith[/TD] [/TR] [/TABLE] Jordan Hill składy zaaktualizowane, sprawdzcie bo roboty trochę było proszę również o sprawdzenie picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wygląda na to że,Kirilenko chyba złapał formę;]pamiętam jak w Fb zdobywał średnio 50-60 Fp,oj dawno to było. Przenosiny Ala Harringtona do magic-bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Bynum bez Kb .oooooooooou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Koelner bardziej bym się ET bez Iguodali i SweetLou jarał. chętnie go odkupię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Napisz mu jeszcze, że ET będzie robił 45-50fp to na pewno go odkupisz :D Ciekaw jestem Vucevica w Magic. No i wartość Harklessa w drafcie też wzrosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 w ogóle dobrze że Koelner się nie liczy w walce o cokolwiek, bo dzisiejszej nocy ma teoretycznie same zyski: Bynum, ET, Faried, McGee... ale Koelner stary druhu jakbyś zdecydował się powalczyć o coś to taki Manu jak znalazł, wal śmiało ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Antek ma idealną nazwę zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 wywalam josha mcrobertsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 w ogóle dobrze że Koelner się nie liczy w walce o cokolwiek, bo dzisiejszej nocy ma teoretycznie same zyski: Bynum, ET, Faried, McGee... ale Koelner stary druhu jakbyś zdecydował się powalczyć o coś to taki Manu jak znalazł, wal śmiało ; ) nie oddaje nigdy młodszego za starszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nie oddaje nigdy młodszego za starszego. No kurde, a chciałem dać J-Smoove za Jerebko . Ale jak nigdy to nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Koelner PM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 beasley do mnie tigułana do buly salami trooche spada, ale dalej szukam trade'ow bula potwiedzi jak potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 antek spójrz prawdzie w oczy i włącz tank mode... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 z lekkim opóźnieniem się ogarnąłem. Oczywiście tutaj wystawiam Gallo na t-blocka, od miliona lat mam tu problemy na PF gdzie po tym jak Cambemy zabrali te dwie literki został mi tylko Patterson. Chętnie przygarnę kogoś z tej pozycji, ale z zaznaczeniem, że nie będzie ani starszy ani znacznie gorszy pod względem średniej od Włocha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 antek spójrz prawdzie w oczy i włącz tank mode...myslalem szzcerze o tym ;] ale jeszce ten sezon pociagne "lesnymi dziadkami" teraz zauwazylem ze moje los angeles lakers to na prawde lal: kobitch, stevie, dłajt, kto ma artyste i gazola ? patrze na sklad ligi i jest wielu potencjalnych contenderow, wszystko zalazy od zdrowia ciekawe co z tym beasleyem, ale jesli sie nie sprawdzi w suns to juz chyba nigdzie sie nei sprawdzi, chopc mysle ze mniej fppg od tegę i tak nie zrobi, a wazy sporo mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ja tam widzę jednego poważnego rywala dla mnie w walce o majstra i jest nim soobi. u Ciebie antek Nash, KB i PP spadną mocno w fppg, a DH połamany i też jak wróci to może spaść (bo Gasol jednak zbierać umie)... no ale jeszcze kilka takich dobrych wymian jak z Beasleyem i może nawet powalczysz o TOP10 ; ) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 QAS, było już paru takich co skreślało dziadków, ale jak mawiał klasyk: "Don't ever underestimate the heart of a champion". A przy okazji: Al, Millsap, Nene, Sessions prawie nie do wyjęcia, o reszcie i picku 2013 można pogadać, ale najbardziej mnie interesuje SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 nie chodzi o to że dziadki, sam takich mam i na nich liczę ; ) ale Nash i Kobe zawsze byli ballhandlerami i to im dawało taką wagę w fantasy, a teraz będą musieli się dzielić piłą. co do PP to wyzdrowiał Green i dostał 10 melonów na rok, więc pewnie ze 20-25 minut chciałby pograć, domyślam się że głównie na SF... dlatego nie widzę tego różowo u antka (a jeszcze DH połamany), odkąd grał co roku Go obstawiałem w TOP2, no i wygrywał, teraz będzie poza TOP3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi