croolick Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wall? nie ma trójek, fatalna skuteczność (tzn. jeszcze gorsza) - tym się różni od Jenningsa. Bloki wolę zdobyć na innej wymianie, na której nie tracę na fg% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 cousinsa? tak lubie takich szajbusów, jednak nie wszystkich:) za westbrookiem nie przepadam zeby byla jasnosc croolick kogo chcialbys za barnesa? jestem otwarty kogo byscie dali za Duranta? powazne propozycje MAtek - no looknij na ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) z tym Brooksem to ja bym byl ostrozniejszy Panowie a Barnes to zapewne jednorazowy wyskok, ale to moja opinia aa i Crawforda bym sie chetnie pozbyl jesli komus nie wadzi jego odpalanie rzutow z trudnych pozycji to zachecam. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 gogalq - przecież obaj idą na ławę więc ryzyko żadne:) wziąłem Barnesa zamiast T-maca, co ja ryzykuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 jesli na lawke to nie ryzykujesz nic t-maca w ogole nie potrzebnie brales a Barnes zobaczysz ze jeszcze zacznei ceglic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 wziąłem T-MAca bo auto-pick wybrał mi za mało SG a Gordon był kontuzjowany. Barnes jest tylko rezerwowym dla Jeffersona - tak na wszelki gdyby jakaś kontuzja się przytrafiła bo innego SF nie mam. No i nie widziałem na FA nikogo kto byłby lepszy od BArnesa. A z kolei jeśli jednak będzie grał tak jak teraz - to będę miał większą ealstyczność w podbijanu punktów w róznych kategoriach ROTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 uwielbiam matta ale nie dam sie tak ogolic croolick mysle ze taki trade tez zostalby zavetowany przez innych zgadzam sie z gogalq'iem ze moga to byc jednorazowe wyskoki (dzisiejszy mecz zdaje sie to potwierdzac) i Barnes nie jest warty Cousinsa i Brooksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To kogo chcesz za tego Cousinsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 powiedzialbym Jennings - ale nie jest tego wart, bo mam mase guardow nie wiem co musialoby mnie przekonac z twojego skladu zeby pozbyc sie demarcusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 @Matek No to lipa - ale nic na siłę. Gdybyś miał jakiś pomysł to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 prawie wyslalem oferte cousins-wall-cole za jefferson-jennings-barnes ale wycofalem sie, mam sf na oku, matt jest mega nierowny. hustle i wszystkie male rzeczy niestety nie sa ozwzorowane w statach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Raffu wysylam do Ciebie oferte za oferta i zero odzewu... rozpatrz pozytywnie ktoras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 gogalq ty zaproponuj jesli ktos cie u mnie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Croolick, powiedz mi czy coś by cię w takim razie interesowało z tego co ci podsunąłem w PW za Al'a.... naprawdę mi strasznie na nim zależy i jestem w stanie dużo za niego wyłożyć np. tak jak teraz!... to są naprawdę żetelne oferty! EDIT; Poza tym, myślę że powinniści patrzyć trochę na zawodników w szerszym spektrum niż to jak prezentują się poczas ostatniego tygodnia. Mimo wszystko zakładka "2012 Projections" przydaje się do tego aby ocenić co dany zawodnik jest w stanie prezentować w nadchodzącym sezonie i bądz co bądz sprawdza się co roku(lepiej lub gorzej ale się sprawdza!) ostatnia rzecz to żebyś się lepiej zastanowił nad tym czy Chalmers nie miści się u ciebie.... sorry ale Lou Willians;) to jest tygodniowy wyskok nic więcej... A monroe to tony potencjału i mimo że aktualna oferta może wyglądać lepiej na papierze to jednak tamta więcej wnosi do twojego składu. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 chalmers wygląda ok - ale niestety nie jest SG a na PG mam lepsazych, nie zdejmę ich... Lou jest z braku laku... Monroe - też go miałem i nie odpowiada mi bo nie daje mi bloków - patrz na ROTO w szerszym spektrum nie porównuje tylko graczy ale też to co mi dają do poszczególnych kategorii. W każdym razie skontrowalem - ale pewnie się nie zgodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 I dlatego wogóle pierwsza moja propozycja była najbardziej trafna! - -Roy Hibbert czyli center o bardzo podobnej charakterystyce do Al'a- patrz pod 9rpg, 2blk, 2 as. 0,5 stl.... odstępuje tylko punktami. (zobacz sobie co dziś będzie wyprawiał przeciwko Atlancie!) -Plus Jackson który po słabym początku sezonu ciągnie bucks już jako lider- wczoraj- 34ptk.. 8as. i wreczcie jest gorący na trójkach 3-4! Podczas nieobecności Eric'a to jest naprawdę dla ciebie super rozwiązanie w szególności że nie tracisz na żadnych statach, a zyskujesz dwa filary na których oparte są Indiana i Buck's za jednego...tylko zyskujesz. A wymiana za Smith'a to tylko guy-to-guy nic nie wnosząca ani do twojego ani do mojego składu! proszę przemyśl to jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 1. Hibbert jest podobny do Ala -zgadza się. No ale w takim razie załóżmy, że jest w miarę remisowo (zyskuje trochę na zbiórkach, tracę na punktach, przechwytach i stratach). Tylko, że akurat tracę tam, gdzie mi najbardziej zależy na punktach: czyli zbiórki i przechwyty! Niby nie wiele ale jednak. 2. Jesli dorzucasz Stephena - to ok, przechwyty będą wtedy w miarę na tym samym poziomie co mam teraz. za to w gratisie dostaje fatalną skuteczność i dużo strat. Nie przekonuje mnie to, że teraz ciągnie ich jako lider- póki co to był jeden mecz w którym za dużą ilością punktów idzie też skuteczność! No i nie mam ciśnienia ani na punkty ani na trójki - spójrz na klasyfikację ROTO. 3. Wymiana ze Smithem wnosi bardzo dużo dla mnie- daje tak mi potrzebne przechwyty i bloki -może nie tak dużo ale jednak. Dla mnie niewiele wnoszącą wymianą jest ta, w której dostaje Hibberta i niepewnego Jacksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 mam zaakceptowany (przeze mnie) wczoraj rano trade ale nadal nie poszedl i nie dolaczyli oni do mojego skladu. o co chodzi? Move will process at approximately Jan 12, 2:06 AM ET, or when all involved players unlock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) powinno pójść lada moment... Też miałem obsuwę bodajże 2-godzinną względem tego co było napisane EDIT: No - już jest:) Edytowane 12 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panowie, Proponuję ustawić czas w którym zwalniani gracze są niedostępni z 3 na 1 dzień- podobnie jak z akceptację transferów. NIe widzę powodów, żeby czekać aż trzy dni - każdy z nas jest tu (powinien) być choć raz na 24h. Trochę to hamuje nas w działaniach. Jakieś sprzeciwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi