Dnc Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 sorry, wkręciłem się w LAC-HOU. Widzieliście te alejupy?!na razie to wygląda świetnie ale w PO it's all about D i nie wróże im by daleko zaszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 na razie to wygląda świetnie ale w PO it's all about D i nie wróże im by daleko zaszli Spokojnie, w tym sezonie się zgrają, może wreszcie Griffin nauczy się bronić, dobiorą kogoś w przyszłym sezonie i wtedy mogą myśleć o czymś więcej niż 1-2 runda PO. Z tego co się orientuję to teraz mają jeszcze 5 mln luzu w salary, w przyszłym schodzą kontrakty Foye'a i Billupsa co daje dodatkowych prawie 8 mln a więc w sumie ok 13. A jeszcze jest do przehandlowania Mo z jego 8,5 mln kontraktem - zresztą czuję, że Clipps jak tylko wróci Bledsoe dokonają jeszcze jakiegoś trejdu i wzmocnią obronę pod koszem. Tak czy siak wygląda na to, że w przyszłym sezonie mogą zapolować na jakiegoś neizłego grajka albo wzmocnić ławkę kilkoma role-players i wtedy staną się contenders i zaczną łoic dupę Lakers a Matek popełni seppuku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 nie boj sie, nawet jesli beda lepsi, to nie dluzej niz wtedy gdy odszedl shaq nie liczylbym ze griffin nauczy sie bronic za szybko. wielu przed nim bylo dobrych w ataku i nie nadrobilo nigdy zaleglosci w obronie po tradzie paula tez szybko uwierzyliscie w geniusz gm clipps... nie wierze ze madrze przechandluje mo, predzej odda bledsoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 a niech nawet Bledsoe odda, byle za podkoszowca dobrego. Nie będzie to jakaś wielka strata Co do Griffina- zaczynam się bać, że możesz mieć rację, niestety. Z drugiej strony z defensywnym centrem nie będzie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 nie wiem czy nei podpiszą z billupsem po tym sezonie, rzeczywiście mu się tam podoba i pasuje do takiego grania jak w clips Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dałem oceny już do wszystkich - jak ktoś ma jakieś pytania to dajecie jedyne co to dwie rzeczy ode mnie dodatkowo: @Matek nie zgodze sie do twojego (i innych) zarzutu o braku chemii. Westbrook czy Beasley to jedyni szaleni (pozwole sobie tak ich nazwac) gracze w moim teamie, kazdy zespol potrzebuje troche szalenstwa. zapominasz ze obaj graja w mlodych druzynach, bez weteranow, i moga pozwolic sobie na "liderowanie". u mnie jest weteran-zamordysta KG ktory trzyma wszystko pod kontrola. do tego nikt nie ma takiego dynamitu z lawki (jak zauwazyl nawciarz) nie wiem czy takie fantasy ma sens bo ja mogę o mojej drużynie powiedzieć, że poprzez przewagę defensywnych zawodników w mojej drużynie to Melo też zacznie bronić go do tego zmuszą i oni i ja (trener cz tam GM ) dwa @croolick Wall to typowy PG nowego formatu -> patrz Rose, Westrbook czyli bardzo atletycznie dobry scorer a nie kreator dla innych jak Ci "starsi" Jason KIdd czy Steve Nash a już nawet CP3 i Deron, gdzie Ci dwaj starają się znaleźć złoty środek i w tym i w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Nie napinam sie w tym drafcie bo mamy już ROTO ligę która daje obiektywne reguły gry a tutaj zawsze będzie rządził subiektywizm ale... Devil, naprawdę masz Walla za strzelca? Jako Rookie miał ponad 8 asyst na mecz i ok. 16 pkt. 8 asyst w Wizards!!! Rozumiem, że mozna uważać, że to jeszcze nie jego czas - ale na pewno nie mozna mu odmówić umiejętności asystowania:) Ale tak jak mówiłem - nie obrażam się, masz prawo do własnej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 przecież tu nie chodzi o obrażanie chciałem tylko przedstawić moją opinię na ten temat wiesz, Melo miał prawie 6 asyst w tamtym sezonie to robi z niego też niezłego asystenta a co za tym idzie asysta asyście nie równa, pewnie jak by Wall był w Celtics to miałby ich z 14 na mecz. Nie chodzi o asysty tylko o kreowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 OK, niech będzie tak, że każdy zostanie przy swoim zdaniu, dla mnie Wall to potencjalny top5 PG tej ligi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 ja nie mówię, ze nie będzie top 5 PG mówię, że nie jest kreatorem - rozgrywającym, typowym playmakerem jest dobry PG i bardzo perspektywicznym ale w stylu Rose'a scorera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 dalej się nie zgadzam - Wall zdecydowanie nie jest dla mnie scorerem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 bardziej z niego scorer niż playmaker ale dobra zakończmy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 devilnevercry Stary, obrona na obwodzie ? Deron spokojnie kryje Nasha, Marion w D zabija Andre, który nie wie co zrobić, a Monta nie jest defensorem, ale jeżeli kryje kogoś typu Arron to nie zostanie zabity, więc co jak co, ale mój obwód broni spokojnie, a atakuje lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 czy tam Marion zabije Andre to bym się kłócił, a Moncie nie tylko Affalo ale i Hill ucieknie poza tym może rzeczywiście się za mocno się wyraziłem - chodziło mi o to, że wg mnie mocniejszą obronę na obwodzie ma Twój przeciwnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) czas na zakonczenie i podsumowanie pierwszej rundy swoja pary wygrali: Tru Warier Tyrion gogalq Kaczor94 matek nawciarz bulls2006 devilnevercry wiekszosc par byla raczej jednostronna najwiekszy problem przy parze nawciarz-havicek...w glosach 2-2 (szkoda ze tak malo glosow), w malych punktach 12-11 nawciarz i to on awansuje. ankieta tez wskazala na niego, jako potwierdzenie mozna to uznac Panowie: -wowo -havlicek -CubeBrick -Raffu -rr9 -sirkozi -tymczasowy0 -croolick wielkie dzięki za udział w zabawie i licze że bedziecie jeszcze zagladac zeby oddac glosy w drugiej rundzie i kolejnych Edytowane 8 Stycznia 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 oczywiście że będę głosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 liczymy na Ciebie, żeby nie było tak jak w all-time draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jesli ktos nie zauwazyl - sa juz drugorundowe pary. deadline czwartek wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) pytanie do matka, znudzilo Ci sie fantasy juz ze takie trade'y od Ciebie przechodza? juz drugi w mojej opini na ktorym tracisz sporo. edit# sorki pomylilem tematy Edytowane 9 Stycznia 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 jak tak dalej pójdzie to każdy będzie miał po 3-4 głosy w 2nd rund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi