matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 rr w koncu wybrales goscia ktory powinien isc akurat w tym momencie. przy okazji podjebales mi Gaya, trudno jedziesz dalej Tyrion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @matek: mam wrażenie, że jesteś bardzo surowy w ocenie moich wyborów niedobrze, bo sympatia ze strony komisarza może być decydująca (patrz - mistrzostwo Lakers A.D.2009 i Gasol łapiący za siatkę po lay-up'ie Courtney'a Lee i Lakers A.D.2010 za całokształt, hehehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 a no i ciekawe ile jeszcze spadnie biedaczek Westbrook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Tyrion - nienawidzę Cię za Denga. Ale możesz się jakoś wykupić i podać mi linka do tych statsów synergy bo nie mogę znaleźć... :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Kurde chcialem Geja miec w swoim timie:/ A Westbrook jeszcze się nie doczekal- ja go u siebie nie widzialbym nawet w 4 rundzie jakby byl dostepny, i mimo,iż szanuje zdanie pana bulls2006 i te wszystkie top 10 PER i inne pierdoly, to bardziej przemawia do mnie jego top 5 usage w lidze, kompletnie beznadziejna gra bez pilki(tylko 17% jego rzutów bylo asystowanych, a np taki Rose, który tez jest w top usagemial 27% rzutów po asystach) i fakt,że mając w skladzie b2b króla strzelców zabiera wiecej posiadań, a jak to wyglądalo w koncowkach meczów z Grizllies to kazdy widzial.. BTW- bulls 2006 pewnie liczyleś na Denga @croolick- ja tylko niektóre staty kopiuje z artykulu top 100 graczy w MVP :)Sam tez nie potrafie tego zjebanego synergy obslugiwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja właśnie ze względu na te zżeranie posiadań nie rozważam nawet wzięcia Westbrooka. Ale pewnie ktoś z draftujących to zrobi. Deng i Gay także byli w mojej puli wyborów - ale padło na podkoszowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 dzieki Tyrion...kolejny gracz bye chociaz i tak spodziewalem sie ze bulls go chapnie z przed nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 No i dzięki temu @Raffu masz na razie ciekawe polączenie- Twój sg blokuje lepiej,niż Twój center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 w ktorym numerze MVP byl ten ranking top100? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 w ktorym numerze MVP byl ten ranking top100?19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Toście wymyślili z tym Gejem, a byłem tak blisko :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 w ktorym numerze MVP byl ten ranking top100?19dzieki. nie moge go i tak znalezc... wiem ze go mam bo czytalem ale nie lezy z reszta :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @Tyrion A żebyś wiedział że ciekawe Będzie jeszcze ciekawiej, jeśli do mojego picku ostanie się Center na którego poluję. Wtedy to dopiero się zdziwicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Al Jefferson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Panowie oczywiście, że chciałem wziąść Denga :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie wiem czy budowanie trzonu druzyny fantasy wokol graczy z jednego teamu to dobry pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @ matek ale ten ranking top100 kwiatkowskiego to i tak się chyba do dupy nadawał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 nie wiem czy budowanie trzonu druzyny fantasy wokol graczy z jednego teamu to dobry pomysl Przecież to nie jest prawdziwe fantasy, sami oceniamy potencjał wg naszego widzimisię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 @ matek ale ten ranking top100 kwiatkowskiego to i tak się chyba do dupy nadawał ? tez tak go ocenilem ale juz nie pamietam co tam bylo i chcialem zajrzec co ciekawego napisal o moich wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 jezeli gracze są dobrzy, to czemu nie z jednego klubu- albo wypali albo nie; już dawno temu przeglądałem ten ranking, więc musiał bym sobie go odświeżyć, a w necie go nie znalazłem (macie może namiary, czy może jest tylko na papierze?)- M. Kwiatkowskiemu, ale genralnie nie miałem jakiś zastrzeżeń; a tak a propo fantasy- gracie w jakiś ligach? Ja dzisiaj zgłosiłem się do jednej z lig, które tutaj są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi