andy13 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nie wiem czy to dobry temat, chociaż czemu nie, skoro jest luźny i pogadankowy. Oglądam NBA od All-Star Weekendu, wcześniej nie obejrzałem ani jednego meczu, ani kawałka. Od tamtego czasu zacząłem powoli ogarniać nazwiska, kluby i w ogóle całą otoczkę i zasady. Z jednym mam problem - szukam jakiegoś widowiskowego zespołu, żeby się go fajnie po prostu oglądało. Z racji tego. że oglądam max 1 mecz (i to z tych o ludzkich porach) nie miałem szans zapoznać się ze stylem gry wszystkich zespołów. Wyrobiłem sobie zdanie jedynie o Rockets, bo lubię Hardena oraz o Nets bo wpadła mi w oko energia Trevora Bookera, może i koszykarzem jest słabym ale go lubię. Czy są jakieś drużyny, które odznaczają się właśnie takim efektownym (niekoniecznie musi być efektywny) stylem gry? Nets w nowym sezonie będą grali jeszcze bardziej wesoły basket Bookera też cenię. Z widowiskowych ekip polecam Clippers, chociaż to zależy czy Teodosić będzie rzucał Jordanowi takie piłki jak CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 bulls! nosilbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak dodam, że te czerwone będą domowymi, białe natomiast to wyjazdowe. Swoją drogą Bulls wg mnie również powinni mieć Jumpmana zamiast Swoosha. PS: Szkoda trochę, że zrezygnowali z obwódek na nazwiskach. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 krój kolnierzyka zdecydowanie na plus, z tymi obwódkami to bym nie przesadzał,powinno być jakieś zroznicowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 bral obwódek na duży+ bardzo estetyczne są teraz te ich koszulki, dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 O kwa, dawno tak dobrej koszulki nie widziałem, wzór do naśladowania. Minimalistycznie, skromnie, dojebanie sie wszystko ze sobą komponuje. Love that shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 dodam tylko, ze stroje bulls bylly juz kiedys z nazwiskami w 1 kolorze ale czcionka byla troche inna zmienili w sezonie 1992/93 na 2 kolorowe... imo gdyby powrocili do tej czcionki byloby mistrzostwo swiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wszystko fajnie ale ja zamiast zmienionych jerseyow wolę walkę o finał konfy zamiast ssania paly na Wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Czy to już finalne stroje Bulls? Znaczy się, że żaden reklamowy siurek nie wskoczy na jersey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Raczej nie wskoczy. Czyli dokładnie tak jak Badboys2 wcześniej wspomniał, każdy zespół dostaje prostokąt na spodenkach. Inne ujęcie Lakersów z 2k18 na którym nie widać aby była reklama: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 mysle, ze kilka ekip moze sobie pozwolic na to by nie grac w reklamach... do poki nie wyskoczy jakas firma, ktora wylozy masakryczne pieniadze. te gwiazdki moim zdaniem rujnuja wszystko w strojach bulls. masakra. oczywiscie rozumiem nawiazanie do flagi itd ale moim zdaniem totalnie to nie pasuje do calosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Screen z 2k18 dodatkowo potwierdza to co wcześniej pisałem o Nets: Co do Bulls to skoro już wszyscy dostają logo na gumce to nie wiem czy nie byłoby lepiej gdyby zamieniono ze sobą kolory tej przerwy tzn czerwona na białych spodenkach a biała na czerwonych. Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wizards http://www.nba.com/wizards/nike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 2k nie przestaje puszczać przecieków: 8 sierpnia Nuggets będą mieli prezentację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) fanowski design-mashup - w pytkę ogólnie oddawać kunia Ron Jeremy Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przygoda Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Wolves tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sota jak treningówka wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Biała i Granatowa Wolves mają mieć inny design. Spurs: Wygląda na to, że szykuje się powrót do okrągłego kołnierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 atl kolejny sezon i kolejne zmiany... ciekawi mnie jak zmienia sie stroje odlando. widze, ze nike nie wszystkie wzorki na koszulkach jest w stanie przerobic. na hawks nie widac trojkatow... moze wroci pasek na numerach grizzlies? wychodzi na to, ze wszystkie stroje w tym roku dostaja jakies minimalne zmiany... timberwolves wygladaja tragicznie poki co, ale brak grafiki na pasie spodenek pozwala przypuszczac, ze to wczesny projekt i moze tak jak przy brooklinie niekoniecznie bedzie tym ostatecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi