danny Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Ty tak na poważnie? https://www.statista.com/statistics/193707/operating-income-of-national-basketball-association-teams-in-2010/ a to dane jeszcze sprzed wejście w życie nowej lukratywnej umowy telewizyjnej po której jakoś nie sądze żeby sytuacja klubów sie pogorszyła Podałeś linka do strony, na której trzeba mieć wykupiony dostęp, żeby cokolwiek sprawdzić. Jak masz to podziel się tymi danymi ze wszystkimi. update: Już nieważne. Znalazłem sobie dane w najnowszym raporcie Forbesa. Trzy drużyny są na minusie, jedna wychodzi na zero. Liczby w melonach dolarów oczywiście. https://www.forbes.com/nba-valuations/#2df8c1eb6db6 Revenue and operating income are for 2014-15 season and net of revenue sharing and arena debt service. Edytowane 16 Lutego 2017 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ciekawe, zwłaszcza miejsce Cavs i porównanie Lakers do Cippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ciekawe, zwłaszcza miejsce Cavs i porównanie Lakers do Cippers. Na samych wejściówkach Lakers koszą niemal 2 razy więcej > 99 mln do 56 mln. A hala przecież ta sama i frekwencja podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Oj coraz gorzej kombinują. Drugie logo to było coś, jedne z moich ulubionych all-time. Pierwsze logo też było spoko, coraz więcej drużyn zaczyna nawiązywać do historii i to w jej najlepszym wydaniu czyli lat 90 - tych, oby tak było w Minneapolis i Dallas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Podałeś linka do strony, na której trzeba mieć wykupiony dostęp, żeby cokolwiek sprawdzić. Jak masz to podziel się tymi danymi ze wszystkimi. A to dziwne, ja nic nie wykupowałem i mi sie wyświetlało (może dlatego że nie jestem na polskim IP ?) Najbardziej skrajny jest sposób zdobywania i wykorzystywania mistrzostw -> Warriors +70, Cavs -40 mln A mnie osobiście cieszy że Dubs kompletnie nie straszne będzie kilka melonów w luxury tax by utrzymać BIG4 + Iggy lub/i Livingstone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) te obecne stroje timberwolves nie sa zle myslalemn, ze jeszcze je potrzymaja ale widze, ze przejscie z adidasa do nike jest impulsem dla niektorych klubow by odswiezyc image logo jest kilka ciekawych opcji w necie niemniej obecne trendy i wytyczne(podobno liga prosila, by kluby mozliwie mocno nawiazywaly do pilki do kosza...) pozwalaja mi sadzic, ze wolves zrobia cos z kolem i nawiaza do pierwszego logotypu ale z nowymi kolorami alternatywne logo twolves jest bardzo fajne, niewykluczone, ze moze sie skonczyc mixem 1 logo z alternatywnym obecnym... cos takiego niezle sie prezentuje, wystarczyloby dodac nazwe i miasto/stan podobaja mi sie nowe kolory i fajnie, ze nawiazano do granic stanu. wolves to jeden z niewielu klubow, ktory nosi w nazwie klubu stan a nie miasto, wiec to wydaje sie logiczne, choc mocno skopiowane od milwaukee. niemniej na plus. czekamy na reszte. moze wyjsc bardzo fajnie:) btw. niewykluczony, ze taki wzorek gdzies sie pojawi? kto wie, moze na numerach/sciagaczach? mam tylko nadzieje, ze nike nie bedzie nic upraszczal zbytnio. wolves dosc mocno stracili, gdy zmieniono im numery na meshowe. te stare mialy klimat, te meshowe, dosc uproszczone, bez szalu. podobnie jak nuggets czy grizzlies. adidas odebral ich strojom sporo okrajajac numery z charakterystycznych dodatkow, ktore dawaly im klimat. Edytowane 17 Lutego 2017 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Logo na przyszłoroczne All Star: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ładne te nowe logo na ASW w L.A. Tak jak wspominał kucio fajnym pomysłem byłby powrót do klasycznych strojów. Oby lepiej niż w tym roku. Edytowane 23 Lutego 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 nie jest zly ten logotyp... choc szkoda, ze motywem przewodnim jest... gwiazda. jeszcze zeby to byla gwiazda z alei gwiazd czy cos... niemniej najfajniejsze logotypy asw imo to minny, phoenix x2, san antonio, la 04, washington... dowolnosc kolejna. generalnei fajnie gdy logotyp nawiazuje do miasta. gdy jest tylko nawiazanie do gwiazdy... to slabo imo. co do strojow, beda to pierwsze stroje nike'a. moze nie spieprza:) czas pokaze... tegoroczne bardzo slabe. zeszloroczne byly duuuzo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 11 kwietnia Wolves oficjalnie pokażą swoje nowe logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Znowu zmiana? Bez jaj. Mogliby wrócić do tego starego, debeściak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Mam nadzieję, że nic tego pokroju. Po prostu "fu", "ble" i "zaraz zwymiotuję". Edytowane 21 Marca 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 To jakaś "twarz" transformersa na grafice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) To jakaś "twarz" transformersa na grafice? Zgodnie z zasadą "mniej wiesz - dłużej żyjesz" wolę nie zgłębiać tematu. Edytowane 22 Marca 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kiedy w końcu będzie to logo i stroje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a co z logo nba? coś mi się przewinęło że jest rozważana zmiana? MJ miałby być? czy kto? a może to plota w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 a co z logo nba? coś mi się przewinęło że jest rozważana zmiana? MJ miałby być? czy kto? a może to plota w ogóle? To raczej było coś w rodzaju sugestii od samego Jerry Westa, że nie miałby nic przeciw zmianie. I sam powiedział, że naturalnym kandydatem byłby MJ. Tylko czy daliby na logo właściciela jednej z drużyn? Nawet jeśli to Jordan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W żadnym wypadku. MJ to się na czapki dla młodych lanserów w rurkach o obniżonym kroku nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 To raczej było coś w rodzaju sugestii od samego Jerry Westa, że nie miałby nic przeciw zmianie. I sam powiedział, że naturalnym kandydatem byłby MJ. Tylko czy daliby na logo właściciela jednej z drużyn? Nawet jeśli to Jordan? ale wlasnie daltego ze to jest MJ by go dali PR-owo by im to na dobre wyszło, Jordana kazdy kojarzy Westa już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W żadnym wypadku. MJ to się na czapki dla młodych lanserów w rurkach o obniżonym kroku nadaje.Co ty pierdolisz? Osobiście uważam że ewentualna zmiana jest bez sensuu, ale co to że brednie o lanserach w rurkach? Wyobraź sobie że nie noszę rurek a czapki, buty i tshirty z logiem noszę i nie czuje się z tym jakoś lansersko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi