obi Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 sorka panowie, ale miałem dzisiaj urwanie głowy od 13 do 23 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 sorka panowie, ale miałem dzisiaj urwanie głowy od 13 do 23 :/ Spokoloko, masz pełne 24h na podjecie decyzji, wiec nie czuj sie ponaglany. Bo niektórzy płaczą że moze powinni kogoś innego wziac i nie pomysleli itd. A mieli 24h na zastanowienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 w grupie ebasket robimy 8 rund, a po drafcie rozstawienie za pomocą losowania, a nie power rankingu, bo mimo że pomysł badboys jest fajny, to jednak nieco wadliwy przy sposobie, w jaki będziemy wyłaniać zwycięzców. ale jeśli chcecie inaczej, to proszę bardzo - niech się każdy wypowie, czy chce 8 rund czy 10 oraz czy rozstawienie na podstawie PR czy losowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 8 rund: 1. antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Losowanie , ale PR i tak bym proponował utworzyć. 8 rund. 128 graczy to duża ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 8 rund Losowanie ale PR też zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 8 rund to na pewno. co do PR to nie jestem przekonany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 8 rund. drugie obojetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOAT_Kobe Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 wejde za kogos jak ktos sie wycofa mimo, ze ktos mojego kobe wzial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Krótko o swoim wyborze. Jestem zaskoczony, że przez moment możliwe było, iż dostępny będzie zarówno Bird jak i Magic. Po części myślałem o wysokim, ale okazało się że mój typ poszedł dużo szybciej niż się spodziewałem. Miałbym dylemat, gdyby został i Bird i Magic, po cichu liczyłem na Larrego, ale ostatecznie Magic to będzie to. Kryć skurczybyka będzie trudno, do tego i na C zagra i na PF, choć na SF też pewno by dał radę. Teraz wszystko będzie zależało co zostanie w drugiej rundzie. Swoje typy mam, niemniej nie zamierzam upierać się na wysokich, gdyż wg mnie można nawet kogoś w 5 czy 6 rundzie wyciągnąć ciekawego na te pozycje, a w takim momencie trzeba brać co najlepsze. Szkoda tylko, że idzie to wszystko bardzo wolno. Żeby się nie okazało, że ebasket skończy a my jeszcze pierwszej piątki nie skompletujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W sumie dobre podejście do wysokich. Jak na razie Badboys2 zrobił największy bust, ciekawe czy to nadrobi. Dete, kogo chciałeś wziąć z wysokich, że Cię zdziwiło, że nie dotrwał do twojego numeru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 W sumie dobre podejście do wysokich. Jak na razie Badboys2 zrobił największy bust, ciekawe czy to nadrobi. Dete, kogo chciałeś wziąć z wysokich, że Cię zdziwiło, że nie dotrwał do twojego numeru? Kareem. Spodziewałem się, że mimo wszystko szybciej pójdzie i Larry i Magic, a później oprócz okularnika także Kobe, Shaq czy Duncan. Swoją drogą, ciekawe czy retro będzie bardziej doceniane czy też dzisiejsze czasy. Bo wiara tylko i wyłącznie w jeden z tych systemów, może okazać się myląca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 właśnie ja chciałem Magica.... No nic musicie chwilkę poczekać bo dopiero teraz siadłem do neta. Wybiorę do godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jak dla mnie steal :wink: Powinien iść z 8 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 mhmmozesz - jakby co, to nie wybieramy pojedynczych sezonów, tylko dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 c*** bombki strzelil... wszystkie moje typy na 1 runde ktore chcialem wziac poszly bedzie kombinowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 obecnie nie jestem w domu. Jak wrócę to poprawie o ile nie będzie to problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj juz rozkminiłem kogo chce ale nie wiem czy się ostaną. W sumie dziwi mnie wybór Bryanta tak wysoko. W ebaskecie większość postawiła na kompletowanie od wysokich (pomijam już 2 Centrów). Ciekawy pomysł, sam jestem skazany na czekanie i śledzenie co weźmiecie w 2 rundach przede mną. Zawodników w tej przestrzeni czasowej jest od chu chu ale ciężko zbilansować ekipę tak aby powstało coś konkretnego. Ogólnie Bryant mógł być wybrany tak wysoko tylko przez fana Lakers chyba. Tylu grazcy niskich wybitnych było. Nie wiem zabawa mega, wpadam w trans powoli. Zaczynam oglądać prehistorię dla mnie a najgorsze jest to, że cały czas najbardziej lubie Iversona ale wzięcie go w tej zabawie to samobójstwo prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Tak samo jak wzięcie Marburyego. Wszystko OK, statsy, ale nikt Ci na drużynę z nim nie zagłosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ja tam uważam, że wysokiego który dobrze broni można nawet przy dobrym ułożeniu draftu jakoś w 3 rundzie złapać. a co do tych sezonów to chyba jednak dobrze wszystko i nic nie muszę zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi