Mal Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Wybierać, wybierać, bo mam 2 picki upatrzone i aż mnie ściska z ciekawości czy się ostaną :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Rappar nie zyjesz... bo skoro wziales Artesta to znaczy ze mi moj drugi cel tez podwala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 I tak miales za dobrze z Barkleyem i Waltonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Nie hype'ujcie Waltona, ugh... już zbrzydło mi słuchanie jaki to GOAT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Moja wina, ze go nikt nie wzial? z 5 osob moglo go w drugiej rundzie wziac i nie wzielo. Sam o malo Alonzo Mourninga nie wzialem Za to zostal jeszcze moj jeden faworyt ale sadze, ze niestety zniknie z rynku P_M Wyluzuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 k**** 3 picki przede mna 3 graczy podjebali ;d Wybór podam do godziny bo tyle wróciłem i musze tylko 1 mecz ogladnac, ululac kobiete i juz wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 wbT jest luz, po prostu po czytaniu grupy ebasketu obrzydł mi tak samo jako KG i Nash za sprawą Bastillona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wziąłem Yao jako najlepszy imo pick. Zastanawiałem się nad Parishem ale jednak stawiam na chińczyka. Kocepcja była trochę inna ale nie jest źle, mam pick blisko powinno mi się ostać co chce i lajt. Mam istne twin towers, których jestem przeciwnikiem. Ale udało się załatwić dobrą obronę pomalowanego plus punkty plus dobry ball movement bo obaj potrafią podać. No i zbiórka. Teraz skombinuje gościa który mi załatwi ten...no...aaaaaaaa....spejsing Wolałbym Artesta i Bena coprawda zamiast Yao ale trudno Marzył mi się najlepszy defensywny team ever ale przeżyje też zbilansowana drużyne jak Boston. Lece na pysk wiec ide lulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wziąłem Yao jako najlepszy imo pick. Zastanawiałem się nad Parishem ale jednak stawiam na chińczyka. Kocepcja była trochę inna ale nie jest źle, mam pick blisko powinno mi się ostać co chce i lajt. Mam istne twin towers, których jestem przeciwnikiem. Ale udało się załatwić dobrą obronę pomalowanego plus punkty plus dobry ball movement bo obaj potrafią podać. No i zbiórka. Teraz skombinuje gościa który mi załatwi ten...no...aaaaaaaa....spejsing Wolałbym Artesta i Bena coprawda zamiast Yao ale trudno Marzył mi się najlepszy defensywny team ever ale przeżyje też zbilansowana drużyne jak Boston. Lece na pysk wiec ide lulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Luki ale Millera wziął Calogero!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Wiem, przepraszam Mój błąd, nie zauważyłem, już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Links dwóch :] Jak coś. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Juz. Jedziemy dalej. EDIT Zmieniłem wybor w ciagu 5min. chyba mozna.. Luki jak ci zajebałem Derona to bierz go śmiało :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Rodman mi uciekl :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie nie, chodziło o Rodmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Domysliłem sie :] Myslalem o pg ale stwierdzilem ze pozniej cos wybiore. Derona nie bedzie ale zostało jeszcze paru ktorzy pewnie sie ostaną do kolejnego wyboru. Treraz lepiej uzbroic sie pod koszem bo para Rodman-Mutambo daje good D, ale w ataku całe 2ppg. Z Sampsonem wyglada to juz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Rappar - a dlaczego niby wybierasz po Lukim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 luki dzieki za rasheeda! jak tak dalej pojdzie to pozostanie mi brian cook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Z zapomnienia :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 luki dzieki za rasheeda! jak tak dalej pojdzie to pozostanie mi brian cook Haha Wiesz co, nawet przez dłuższy czas miałem brać Sheeda w piątej, ale coś mnie tknęło. ;] Pocieszę Cię, że kilka moich picków też zostało przystealowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi