wowo Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 PM to znaczy, że zajebiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A to dziękuję ) Co do numerów to faktycznie te 9-13 są najgorsze bo o ile Ci całkiem ostatni mają 2 picki blisko siebie i mogą cos wykombinowac to ta opcja 9-13 jest do niczego. I tak jestem zdania ze wolałbym mieć jakiś z top 5 picków, bo dorobić pozostałą czwórkę all-starów to przy takiej małej ilości graczy to nie jest żaden problem, najważniejsze żeby mieć jakiegoś bardzo dobrego lidera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No właśnie i ja tu trochę zjebałem bo mam lidera z 1 finałem w którym dostał 0-4. Niby inne lata wybrałem ale fakt jest taki, ze Lebron sam nic nie wygrał jako lider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No coż, ja już też nie zgarnę lidera z prawdziwego zdarzenia, postawilem więc na defensywę, zbilansowanie i zespołowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamac2 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ja jeszcze zwinąłem całkiem niezłego lidera. Wkońcu Isiah Thomas zlał dwa razy Michaela w finale wschodu. Do tego Patrick Ewing i mam dwie najważniejsze pozycje całkiem nieźle obsadzone:). Mam nadzieje tylko, że Zeke nie zostanie następnym managerem mojej drużyny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A ja jakoś do Isiaha przekonany nie jestem, że sprawdzi się tutaj na forum jako franchise... Czekam na mój następny pick, oby mi się udało zgarnąć tego kogo chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Panowie, dopiero wróciłem do domu, więc trochę muszę się zastanowić. Nie do końca mam pewność, czy w 2. rundzie brać najlepszych jacy zostali, czy już budować zespół. Obawiam się, że do mojego kolejnego picku nie zostanie mi się mój zabójczy PG. Sami wiecie kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 bierz tego pennego i nie wymyślaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dobra, namówiłeś mnie W końcu koszykówka to gra wysokich, a Hardaway ze swoim wzrostem i szybkością robi miazgę. Świetny post up, passing, wbijanie w pomalowane i łatwe pkt. wysokich. W obronie dobry z pomocy i 1-1. Totalny mismatch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ehhhh Hardaway i Pippen poszli...a ludzilem sie, ze moze AH przetrwa do 3ciej.. tylko zapomnialem, ze Ty bierzesz udzial w zabawie + nie liczy sie wygrywanie na sile tylko zabawa i branie kogo sie lubi przynajmniej dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 mam urwanie głowy. k**** nie wiem czy robić duet Stock-Malone. oprócz Janka mam jeszcze dwa/trzy mega typy i na pewno żaden się nie ostanie do trzeciej. jutro podejmę decyzję, bo to kluczowy pick dla mojej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 stary, dawaj dzisiaj to ja od razu wybiore i bedzie dalej szlo Nie zastanawiaj sie, pojdz za sercem! A tak to ebasket skonczy a my nawet s5 nie bedziemy miec up to u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No dokładnie, trzeba szybko zrobić co swoje Ja też chce doczekać mojego picka następnego, a miło, że w końcu coś ruszyło... lorak mógłby update'ować naszą listę, bo w grupie ebasket juz mają wyznaczone do ponad 100tnego picka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 no niestety kolega się nie przejął a ja mam po nim picka... niestety jutro cienko z czasem stoję więc nie wiem kiedy napiszę. Sry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 nie wiem czemu ulegam tej presji ale w sumie Wade jest GTG w chuuui, miał najlepszy finals performance ever i był świeży. jeszcze myślałem m.in. nad ww Stockiem, ale nie będę robił przypału, doktorkiem, ale nie chcę być drugim mythosem. dwie zajebiste opcje ofensywne z nieułomną obroną. w dodatku to co trzeba do misia czyli pakiet superstarów wysoki+niski. jeszcze pg z trójką, bydlak pod kosz i coś tam na sf (pewnie w piątej rundzie będę nad nim myślał, chyba, że zdarzy się szansa na steal) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 k****... po długim namyśle zmieniłbym swój wybór... masz Ci los, pospieszyłem się chyba, żeby dać P_M zrobić od razu wybór i dałem ciała nie można zmienić ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 k****... po długim namyśle zmieniłbym swój wybór... masz Ci los, pospieszyłem się chyba, żeby dać P_M zrobić od razu wybór i dałem ciała nie można zmienić ? :mrgreen: Niech Lorak zdecyduje. A Ty po decyzji, edytujesz wybór, żeby bajzlu nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no i git Swoja droga juz z doswiadczenia nie polecam dokonywac wyborow w pospiechu i po nocy bo sie pieprza drafty z ebasket i enba czlowiekowi w glowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Walton jak dla mnie steal. Plus Barkley wygląda ciekawie. Choć pytanie jak z obroną. Sam nie mam pomysłu i mam nadzieję, że przede mną pójdą ci, których nie chcę brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Akurat tu mam dobre pomysły + jak widzę na forum to ludzie nie zauważają paru naprawdę dobrych defensorów albo po prostu ich nie doceniają więc jest szansa na coś dobrego w dalszych rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi