Julius Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ej a ogolnie to czemu KAJ over Moses 82-83? Kareem robil najlepsze staty przed wybranymi przez was latami, a potem wszedl jeszcze Magic i KAJ poszedl na drugi plan. PER mial niby lepszy, ale Malone mial mistrzowski sezon, MVP RSu, finałow, na statach rzędu 25/15/2. scary shit jak dla mnie. ciekaw jestem tez gdzie znajdzie miejsce dr J, chociaz dla niego to beda juz schułkowe lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 w sumie to nie wiem co się tak przyczepiłem chytruza, pewnie sam bym tak wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Lu na mocnym gazie musi być ;] Kobe jest ok, ale na aż tak wysoki pick? no i te lata. ja bym dał 06-07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Lu w pociągu jest przed Zakopcem, pijany dosc mocno, klnął strasznie, mówił ze go nienawidzi i że go bronić nie będzie, bo zrobią to inni, z dużym bólem w końcu wybrał. Kobe Bryant 09' 10' no to Łukasz załatwił Jendrasa ciekaw jestem tez gdzie znajdzie miejsce dr J, chociaz dla niego to beda juz schułkowe lata. schyłkowe? 5 razy z rzędu w all NBA 1st team, 6 razy w top 6 MVP (w tym raz wygrał i raz był drugi), a phila z nim 4 razy grała w finałach i 2 razy w ECF. tak więc Dr J mimo że nie tak wspaniały jak w ABA (tam miał jeden rok konkurujący do miana GOAT sezonu), to w NBA przez pół dekady był zdecydowanie w czołówce i mało kto mógł się z nim równać. a Moses to na pewno wkrótce też pójdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 kobe 09-10? wtf, dla mnie lepiej, ale kobe 09-10 to cień samego siebie z przeszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 To polityczny ruch, Łukasz sobie wygrał 2 rundy biorąc Kobego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 kobe 09-10 to cień samego siebie z przeszłości tylko że teraz wygrywa jako lider, lu tylko dlatego go wział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 01-02 chyba najbardziej w kit chociaż skoro wybieramy napierdalatorów niezależnie od supportu to 06-07 też byłby szefem. Kobe 09-10 to jest koniec drugiej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 pewnie w nastepnej rundzie bierze Gasola ale bez kitu, może chociaz te lata zmieni jak wytrzezwieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 01-02 chyba najbardziej w kit chociaż skoro wybieramy napierdalatorów niezależnie od supportu to 06-07 też byłby szefem. Ale wtedy miał najebane do łba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 01-02 chyba najbardziej w kit właśnie, trochę liczyłem na to, że Kobe ostanie się do mojego picku i wezmę dokładnie te lata. byłby bardzo dobrą drugą opcją dla wysokiego, którego chciałbym mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 a jak to jest z glosowaniem kto glosuje GM czy cale forum ? mowie serio bo jak czytam uzytkowikow Calgero like to ja nie wiem jak taki gosc moze miec pojecie o tym kim byl KAJ? huj narazie z tymi latami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 mowie serio bo jak czytam uzytkowikow Calgero like to ja nie wiem jak taki gosc moze miec pojecie o tym kim byl KAJ? dziękuję za uznanie! ale z nickiem chybiłem, bo tuzy tego forum mają wyraźny problem ze wzrokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 jeśli już Kobe poszedł w pierwszej rundzie to mimo wszystko najlepiej byłoby go wybrać 01-02 właśnie jako sidekicka i drugą, zajebiście efektywną opcję. Ale jeśli już Kobe-lider to 06-07 > 09-10 bo po pierwsze więcej paliwa w baku czyli mniej wody i minut w kolanach i do tego jest w stanie pierdnąć 50 punktów raz w tygodniu i nie musiałby się przejmować byle Georgem Hillem jak teraz. Wybierajcie po 2 sezony, żeby nie było chaosu i jestem za tym, że nie zmieniać już żadnych lat w trakcie zabawy, chociaż Lu mógłby mieć szanse w związku z tym że i tak poszedł nam na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 pewnie w nastepnej rundzie bierze Gasola ale bez kitu, może chociaz te lata zmieni jak wytrzezwieje Można zmieniać lata? Jak można lata to też chyba można graczy czy nie? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Wybierajcie po 2 sezony, żeby nie było chaosu i jestem za tym, że nie zmieniać już żadnych lat w trakcie zabawy, chociaż Lu mógłby mieć szanse w związku z tym że i tak poszedł nam na rękę. Przem, chodziło mi dokładnie o to co powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jak można lata to też chyba można graczy czy nie? :wink: nie kombinuj! umówmy się tak: do końca draftu można zmienić lata, ale każdy kto to zrobi niech o tym napisze, co by przeciwnicy w swoich gameplanach mogli się konkretnie odnieść. pierwszy post w temacie draftowym jest na bieżąco aktualizowany i znajduje się tam lista wszystkich graczy wraz z latami, więc to traktujemy jako punkt odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ciekaw jestem tez gdzie znajdzie miejsce dr J, chociaz dla niego to beda juz schułkowe lata. schyłkowe? 5 razy z rzędu w all NBA 1st team, 6 razy w top 6 MVP (w tym raz wygrał i raz był drugi), a phila z nim 4 razy grała w finałach i 2 razy w ECF. tak więc Dr J mimo że nie tak wspaniały jak w ABA (tam miał jeden rok konkurujący do miana GOAT sezonu), to w NBA przez pół dekady był zdecydowanie w czołówce i mało kto mógł się z nim równać. No tak, ale grał u boku Mosesa, gdzie ten zdobywal juz wiekszosc wyróżnien indywidualnych, a za gre z czasów ABA był uznawany wowczas za GOAT of alltime, idol MJa itd, right ? Z drugiej strony u niego sezony 81-82 to fajne połącznie gry jako zdecydowanego lidera, MVP oraz gry u boku wymiatajacego Mosesa, jako powiedzmy druga opcja, przez co nadaje sie do wpasowania w zespol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ciekaw jestem tez gdzie znajdzie miejsce dr J, chociaz dla niego to beda juz schułkowe lata. schyłkowe? 5 razy z rzędu w all NBA 1st team, 6 razy w top 6 MVP (w tym raz wygrał i raz był drugi), a phila z nim 4 razy grała w finałach i 2 razy w ECF. tak więc Dr J mimo że nie tak wspaniały jak w ABA (tam miał jeden rok konkurujący do miana GOAT sezonu), to w NBA przez pół dekady był zdecydowanie w czołówce i mało kto mógł się z nim równać. No tak, ale grał u boku Mosesa, gdzie ten zdobywal juz wiekszosc wyróżnien indywidualnych, a za gre z czasów ABA był uznawany wowczas za GOAT of alltime, idol MJa itd, right ? Moses doszedł już po tym, jak Erving zdobył większość tych wyróżnień. co do GOAT to wtedy za takiego uważano Russella a idolem MJ był inny dunker z ABA... ;] Z drugiej strony u niego sezony 81-82 to fajne połącznie gry jako zdecydowanego lidera, MVP oraz gry u boku wymiatajacego Mosesa, jako powiedzmy druga opcja, przez co nadaje sie do wpasowania w zespol. jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 W razie co mnie od dziś nie będzie do jutra do 13, więc jak przyjdzie moja kolej na wybór, poczekajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi