lorak Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 jak jakas para ma to ja jestem zeby ta para sie opublkowala bez sensu to czekanie Lorak daj zielone swiatlo tym co zrobili na wklejke do tematow grupowych tak zrobimy, ale póki co gameplan wysłałeś tylko ty, Chytry oraz Karpik. Przem coś mówił, że może jutro będzie miał, jak nie to w niedzielę, więc wtedy wy zaczniecie. ja sam też pewnie dopiero niedziela lub poniedziałek, a dziś w nocy postaram się coś tam wrzucić o Marquesie w przedstawieniu drużyny. będzie nawet mix specjalnie dla Koelnera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jak dh12 ma gameplan, to mozemy wkleić na trzy-cztery.właśnie mnie utwierdziłeś w przekonaniu, że mój nick jest obciachowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jak dh12 ma gameplan, to mozemy wkleić na trzy-cztery.właśnie mnie utwierdziłeś w przekonaniu, że mój nick jest obciachowy Prawda. Zwracanie się w gameplanie "dh12 ma cośtam", "team dh12 będzie.." jest c***owe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 w takim razie mów na mnie 'Mr.Blonde' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Odpowiadając odpowiem tutaj BYć może uda mi sie dzisiaj to skończyć, bo zostały tylko poprawki językowe i gramatyczne i poprzestawianie wersów czy coś w tym stylu. Myślę ze 30 minet mi to zajmie, więc dzisiaj pewnie przed połnocą śle do loraka, a jeśli nie to w takim razie sobota przed 17 chce to dać bo w nd mam wylane piece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 do niedzieli wyślę. ogólnie nie mam czasu. % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 do niedzieli wyślę. ogólnie nie mam czasu. % możesz to przezwyciężyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dla mnie ai3 zawsze zajebiscie brzmialo taka wiecie klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dla mnie ai3 zawsze zajebiscie brzmialo taka wiecie klasa sama w sobie a moze Mr Pink ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dla mnie ai3 zawsze zajebiscie brzmialo taka wiecie klasa sama w sobieNom, ksywka fajna, mogłeś ją wbrać zamiast Shavlik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ja powinienem dzisiaj się wyrobić, napóźniej jutro ok południa ale z tego co mi łukasz pisał to jego gameplanu nie bedzie tak szybko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ludzie przeciez gameplan mozecie napisac w 20 min, co za problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ludzie przeciez gameplan mozecie napisac w 20 min, co za problem ? Mądralo - wiesz ile liter tam jest aby wystukać klawą? Sporo, a stukanie nie jest łatwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ludzie przeciez gameplan mozecie napisac w 20 min, co za problem ? Powiedział Eric Spoelstra i Miami przegrało 5 meczy z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wysałem, ale lo do mnie naopisał abym sam na forum wkleił. Nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja powinienem dzisiaj się wyrobić, napóźniej jutro ok południa ale z tego co mi łukasz pisał to jego gameplanu nie bedzie tak szybko :] Kaca mam, więc wieczorem siądę... jeśli nie pójdę dalej balować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Niektórzy maja trudnosci widze ze zrozumieniem pewnych rzeczy. Ale to nic Rebuty jak mniemam do końca tygodnia kolejnego, a pozniej głosowanko na szybkiego czyli np na PM do loraka i dalje kolejny przeciwnik i nowy termin. Jak już widzę ja ztym rebrutalem to kurde nie dam rady. Chyba musiałbym 10 stron odpowiedzi na post ai3 pisać. Coś wymyślę aby skrócić jak najbardziej though. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Kaca mam, więc wieczorem siądę... jeśli nie pójdę dalej balować... Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 ja powinienem dzisiaj się wyrobić, napóźniej jutro ok południa ale z tego co mi łukasz pisał to jego gameplanu nie bedzie tak szybko :] Kaca mam, więc wieczorem siądę... jeśli nie pójdę dalej balować...[/quote:3dgwnwyh] Po pijaku są najlepsze pomysły. Gorzej jak już się wytrzeźwieje, ale ujowy gameplan może się wtedy okazać najmniejszym zmartwieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 lorak podeślij mi swojego maila na pm`a bo mi coś się nie chce gameplan wysłać przez pm tutaj, jakiś mi błąd wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi