Koelner Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 bula ma Barona 07, Karpik AK47... w tej samej grupie u nas w grupie jest mój Kevin Johnson i Twój Hakeem. podobne dunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 lorak: w nasej grupie za to jest porządek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 u mnie w grupie też jest porządek jak u hitlera w bunkrze, mimo że nie mam w grupie rogera :] Łukasz czekam cały czas na twoje przedstawienie składu, żebym mógł cie ladnie i elegancko wypunktować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 a co panowie byście powiedzieli na stworzenie sobie działu na te milion tematów pod NBA tak jak inne typery czy fantasy? wchodzi człowiek niezainteresowany a tu gdzie nie spojrzy jakieś alltime fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 my chcemy żebyś sie zainteresował, wciągnął i dyskutował o naszych składach i pojedynkach, bo to ciekawsze niż regular seazon w NBA. przynajmniej tak mi powiedział lorak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 BTW: w mojej grupie jest porządek, bo nawet nie ma tematu. nikt nie chce sie wychylac przed loraka. wszyscy sie czaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Łukasz czekam cały czas na twoje przedstawienie składu, żebym mógł cie ladnie i elegancko wypunktować :] Bułkers, nie mam za bardzo czasu, wiec pewnie będę się łapał na ostatnią chwilę. Jestem trochę nie na bieżąco ostatnio, więc daj mi znać, gdzie zrobiłeś prezentację swojej ekipy żebym wiedział, w którym topicu przedstawić własną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Apdejtnąłem nieco mój opis, bo ai3 nie wiedział kogo mam w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Słaby obronca 99DRtg 4.0 DWS? po co PF/C 3pt range? HOF, tov% 15 mniej wiecej jak Charles Barkley... Dobry shotblocker, dobry podający 3.8 ast/game cała kariera ponad 50 FG% To jest mało efektywny? Określany przez wiele innych gwiazd, jako scoring machine, najlepszy rzucający wysoki. Magic o nim powiedzial ze byl Magiciem przed Magiciem "Bill Russel once said about him: "He's the best shooter of all time, period." " Bast mówimy o tym samym graczu? W ogóle pomyśl, że on grał na C a ja go sobie dam na PF skoro gość który był broniony przez C robił ponad 50 FG% to jakie będzie krecił numerki bedąc kryty przez nizszych PF? Bast Ci tu trochę zaargumentował. Kolejny argument przeciwko to to ile Barkley prowadził piłkę i że był 2gim rozgrywającym w drużynie... i taka ilość strat to działa na jego niekorzyść no i obrońcą to nie był wybitnym Po prostu ludziom tu nie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Apdejtnąłem nieco mój opis, bo ai3 nie wiedział kogo mam w składzie.Sheed świetnie zbiera? C'mon ;] Jeżeli w czasie najbliższych 24h Rob nie przedstawi swojej ekipy, poczekacie na mój game plan prawdopodobnie do wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 kazdy wie kto co gra i kto jak gra , dla mnie to chyba oczywiste , traktujmy sie jak ludzie powazni , od dyskusji wypunktowywania bedzie rebutal , pisz ten game plan nie opozniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Apdejtnąłem nieco mój opis, bo ai3 nie wiedział kogo mam w składzie.Sheed świetnie zbiera? C'mon ;] Jeżeli w czasie najbliższych 24h Rob nie przedstawi swojej ekipy, poczekacie na mój game plan prawdopodobnie do wtorku. nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ok, spojrzałem jeszcze raz na roster Roba i jakkolwiek nie chciałby zagrać ma ze mną najgorsze matchupy w całej lidze ;] Napiszę dzisiaj albo jutro i wyślę lorakowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Apdejtnąłem nieco mój opis, bo ai3 nie wiedział kogo mam w składzie.Sheed świetnie zbiera? C'mon ;] Świetnie zbiera w obronie powiedziałem. 20% DRB to i tak dobry wynik, ale Sheed grał cała karierę ze świetnymi zbierającymi (Sabonis, Dale Davis, Kemp, Z-Bo, Big Ben) - a np. Amare kręci się koło 18% nie mając w drużynie żadnej konkurencji do zbiórki. Kiedy Ben odszedł z Pistons Sheed miał już 22-24%. I przede wszystkim Rasheed jest typem zastawiacza jak np. Robin Lopez albo Nene (szczególnie Nene), w ogóle nie fatyguje się po "bezpieczne" zbiórki, w przeciwieństwie do np. Love'a albo Gortata, którzy gonią za piłką po całym parkiecie. Z grubsza 20% Sheeda > np. 23% Mariona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 to wytłumacz mi fenomen Dennisa Rodmana. przez 5 lat kariery miał szczęście do posiadania partnerów ,którzy dobrze zastawiali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 to wytłumacz mi fenomen Dennisa Rodmana. przez 5 lat kariery miał szczęście do posiadania partnerów ,którzy dobrze zastawiali ? To zdanie nie wiąże się w żaden sposób z tym co napisałem, także sorry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 wiąże się. Rasheed jest typem "zastawiacza",ma dobre %DRB,miał w zespołach świetnych zbierających. wytłumaczyłeś swojego zawodnika dlaczego nie zbierał świetnie i poparłeś się statystyką ,że wyglądał dobrze mimo zrządzeń losu. dlatego zadałem to pytanie ponieważ mnie ciekawi czy przypadkiem nie da się wszystkich "dobrze" zbierających wytłumaczyć? najpierw napisałeś ,że świetnie zbiera w obronie ,później ,że dobrze. pogubiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A jak to się niby ma do Rodmana? Sheed miał dobry % zbiórek w obronie (~20). Dobrze zastawia swoich zawodników. Nie biega po piłki, które i tak wpadną w ręce kolegi z drużyny. Ciężko zbiera się przy nim w ataku, bo zastawia i jest w kurwę długi. Miał świetnych zbierających w drużynie, ale gdy sam musiał stać się głównym zbieraczem, wskaźniki poszły mu mocno do góry (24%). Ma "dobry" % DRB, ale jest "bardzo dobrym" (może nie świetnym, zależy jaką wagę przypiszemy danym słowom) zbierającym dla drużyny. Amare Stoudemire w sezonie 2009/10 miał 19% zbiórek w obronie, czyli niewiele mniej, niż "dobry" Rasheed. Tylko że Amare jako konkurencję do tych zbiórek nie miał Big Bena czy Sabonisa, ale Channinga Frye i Robina Lopeza. Amare jednocześnie nie zastawia, tablica Suns od lat jest niemiłosierni dziurawiona, podobnie jak teraz tablica pod koszem Knicks. Amare Stoudemire ma więc niemal równie "dobry" % DRB jak Rasheed, ale jednocześnie dla drużyny jest słabym zbierającym i właściwie problemem na desce (patrz Lamar Odom 2010). Suns w 2006 mieli "świetnego" czy tam "bardzo dobrego" w % DRB Mariona (jakieś 23 czy 24%), nad którego głową ustawicznie odbywał się festiwal dobitek. Same cyferki miał dobre, ale w zbieraniu jako "sporcie zespołowym" nie był tak pożyteczny jak %DRB by na to wskazywał, bo był za niski, za lekki i za słaby fizycznie. Popatrz na przykład na Gortata i Nene. Gortat ma kosmiczne 28% w obronie, Nene 21%, co jak na centra i pierwszego zbierającego jest wynikiem takim sobie. Nuggets to 5 najlepiej zbierający team, Suns są trzeci od końca. Gortat z momentem oddania rzutu kieruje się pod kosz i po prostu zbiera wszystkie dostępne piłki, chociaż część z nich na pewno zostałaby w posiadaniu Suns, Nene pewnie mógłby mieć spokojnie ponad 25%, ale on często zastawia swojego zawodnika parę metrów od kosza i zostawia zbiórkę innym, kiedy widzi, że jest ona zabezpieczona. Przypatrz się Nene, bo to rzuca się w oczy, wyczaiłem to, bo mam go w FBX i często sobie myślałem "podbiegnijże k**** po piłkę" kiedy stał, a zbiórkę notowały jakieś krasnale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 chytruz a jak to wyglada w team rebounds z nimi i bez nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ej no umówmy się jak gościa lubię to Rasheed Wallace nie jest żadnym Bargnanim ani nic w ten deseń, ale mówienie o nim bardzo dobry zbierający to lekka przesada, a w kontekście drużyn all-time to jest absolutnym non-factorem w tym względzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi