Cimas84 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Też macie nową szatę graficzną na LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zib1125 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ludzie serio?Tworzycie konto amerykańskie na PS4, z amerykańskiego store ściągacie appke.Przelogowujecie się na swoje POLSKIE konto, wchodzicie w appke, podajecie login i hasło i śmiga aż miło. To cała filozofia i już było to tu napisane milion razy. Ja niestety mając stałe łącze 3 MB/s (uroki mieszkania na wiosce) śmiga mi w HD bez przycinek, sam jestem w szoku. NBA App na PS4 wymaga stałego łącza 2,2 MBs.I owszem Cimas84, jest nowa szata graficzna na mobilach na PS4 praktycznie nic się od ubiegłego sezonu nie zmieniło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ludzie serio? Tworzycie konto amerykańskie na PS4, z amerykańskiego store ściągacie appke. Przelogowujecie się na swoje POLSKIE konto, wchodzicie w appke, podajecie login i hasło i śmiga aż miło. To cała filozofia i już było to tu napisane milion razy. Ja niestety mając stałe łącze 3 MB/s (uroki mieszkania na wiosce) śmiga mi w HD bez przycinek, sam jestem w szoku. NBA App na PS4 wymaga stałego łącza 2,2 MBs. I owszem Cimas84, jest nowa szata graficzna na mobilach na PS4 praktycznie nic się od ubiegłego sezonu nie zmieniło . Dzięki za info. Potwierdzam, że wszystko śmiga i jakość jest zajebista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 No lipa okrutna ;/ Polska ciągle jest w tyle jeśli chodzi o dostęp do tego typu contentu na konsolach a szkoda. Na xbox one apka pięknie śmiga bez żadnego kombinowania a jakość jest super (łącze 20 mb/s). Muszę przyznać, że ten league pass to super sprawa. Mogę oglądać te mecze, które chcę i kiedy chcę a nie jak do tej pory na canal+, 2-3 mecze w tygodniu i do tego większość z udziałem Wizzards heheheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin- Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Witam! Proszę o wyrozumiałość, jestem nowy i nie wiem za bardzo, gdzie zadać pytanie. Gdzie obecnie można pooglądać za darmo full recap'y że tak się wyrażę. Kiedyś ściągałem linki z wiziwig (kcplayoffs / Reborn4HD), później oglądałem na nbatv.ru i rubasket.com Nbatv.ru jest płatne teraz, a na rubasket nie widzę preseason w ogóle, nie wiem więc czy będę wstawiać regularne mecze, może na swoim kanale vk.com: http://vk.com/video?gid=11540365 I chyba jeszcze kiedyś na nbahd.com oglądałem, ale nie jestem pewny, teraz jakieś błędy mi tam wyskakują. Gdzie oglądacie całe powtóki meczyków? Pozdrawiam Widzę, że tu wszyscy na bogato ;-) No nic, sam sobie odpowiem na swoje pytanie: http://my.mail.ru/mail/eccovskiy/video - całe mecze w dobrej jakości Może się komuś przyda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A czy ktoś wie, dlaczego na laptopie może mi ciąć i to przy oglądaniu z odtworzenia, na drugi dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 A czy ktoś wie, dlaczego na laptopie może mi ciąć i to przy oglądaniu z odtworzenia, na drugi dzień? Mam to samo. Taka specyfika sprzętu chyba. Tzn. przy 1600 (czasem) i 3000 (zawsze) kbps tnie, przy 800 jest już OK. NA stacjonarce z kolei bez problemu 3000 wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Ktoś chętny na zrzutę na LP? 50/50 lub na innych warunkach np. jeśli ktoś chce korzystać tylko w dzień (ja raczej będę tylko na żywca oglądał, ew. pojedyncze mecze, czasami z odtworzenia Pisać na PW. Edytowane 1 Listopada 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 O to samo chciałem spytać, tylko ja też tylko w nocy bede ogladal. Zreszta kwestia do dogadania. Pisać jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kiedy należy zrezygnować z darmowego LP, bo na nba.com są dwie wersje?Jedna że dziś, druga że jutro. Można dziś jeszcze mecze oglądać na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jak dla mnie ostatni dzień to 4 listopada, gdzie widziałeś inne info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Z tego co pamiętam aby nie obciążyło karty to trzeba zrezygnować do 5 listopada do północy czyli najbezpieczniej zrobić to 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Panowie, nie trzeba cyrklować do ostatniej minuty. Ja już odwołałem. I takie info mi przysłali: Your NBA Game Time free trial has been canceled. You will still have access until 11/5/15. You will not be billed for the service. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgim Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Lepiej ciut wcześniej, rok temu pierwsza probe ściągnięcia z karty miałem już chyba dzień wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Panowie, nie trzeba cyrklować do ostatniej minuty. Ja już odwołałem. I takie info mi przysłali: Your NBA Game Time free trial has been canceled. You will still have access until 11/5/15. You will not be billed for the service. Też to zrobiłem, widząc Twojego posta ale ja takiego info nie dostałem. Do tego jak chcę obejrzeć jakiś mecz to wyskakuje żebym wykupił pakiet League Pass.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Dziwne. Wysłałeś pisemną prośbę o cancellaton na nbasupport@neulion.com ? Ja tak zrobiłem. Edytowane 2 Listopada 2015 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhorasoo10 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam Mam problem z zakupem League Passa, Nigdy tego nie robiłem, może moglibyście mi pomóc dobrze wypełnić dane, Cały czas wyskakuje błąd, że nie pasują dane adresu. Wypełniam wszystko tak: Country: POLAND Address Line: Okopowa 2m12 albo 2 m 12 City: Leszno Postal Code/Zip-Code: 64-100 Phone Number: np. 111-222-333 Card Type: Visa Card Number: XXXXXXXXXXXX1234 Cardholder Name: Kowalski Jan Expiration Date: 9 17 Security Code: z rewersu karty trzy cyfrowy np. 121 ---------------------------------------------------------------------- Adres zgadza się z adresem w banku, a cały czas wyskakuje błąd, że nie pasują. Jak mam to dobrze wpisać, aby udało mi się zakupić League Passa. Pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 W adresie spróbuj bez tego 'm' czyli Okopowa 2 po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 dokładnie... nie dodawajcie symboli i np. " ul. " lub 10 "/" 15 w adresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czyli rozumiem, ze jesli anuluje subskrypcje online, zamiast wyslac im maila, to juz spotkan nie bede mogl ogladac? Chce jeszcze dzisiaj obejrzec spotkanie Sixers, ktore konczy sie oczywisciwe przed polnoca amerykanskiego czasu, ale boje sie, ze to bedzie po polnocy naszego czasu i sciagna mi z karty. Jak tu zyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi