kao chen Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Przelotem byłem w Egipcie. Po przeliczeniu na złotówki impreza wyniosła mnie 427zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przelotem byłem w Egipcie. Po przeliczeniu na złotówki impreza wyniosła mnie 427zł. Taka wycieczka to teraz się nazywa piractwo VPN.; Przeczytaj sobie jak przemysł rozrywkowy chce walczyć z piractwem vpn w tym netflix http://di.com.pl/Przemysl_rozrywkowy_zwalcza_placacych_widzow_czyli_Netflix_blokuje_piratow_VPN-51246 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Taka wycieczka to teraz się nazywa piractwo VPN.; Przeczytaj sobie jak przemysł rozrywkowy chce walczyć z piractwem vpn w tym netflix http://di.com.pl/Przemysl_rozrywkowy_zwalcza_placacych_widzow_czyli_Netflix_blokuje_piratow_VPN-51246 Ta sytuacja z netflixem jest chora. Jestem jak najbardziej na wycieczkami, skoro wielkie korpo chcą być uciążliwe dla klientów w celu dojenia ich to niech się gonią, bo tu mamy przykład ludzi, którzy chcą zapłacić za dobro jakie pozyskali - gdzie równie dobrze mogliby odpalać torrenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Taka wycieczka to teraz się nazywa piractwo VPN.; Przeczytaj sobie jak przemysł rozrywkowy chce walczyć z piractwem vpn w tym netflix http://di.com.pl/Przemysl_rozrywkowy_zwalcza_placacych_widzow_czyli_Netflix_blokuje_piratow_VPN-51246 no risk, no fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 http://www4.ballstreams.com/ sprawdźcie se to, 90 dolarów za rok oczywiście nie jest to żaden oficjalny ligpas, także jak ktoś się boi, że pójdzie do piekła czy ma inne wątpliwości natury moralnej to odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Jak ktoś nie ma problemu moralnego to czy nielegalnie wykupuje przez vpn czy nielegalnie wykupuje ballstream, czy legalnie ściąga na własny uzytek z rapideo to chyba bez różnicy., a różnice w cenie znaczne. Edytowane 21 Września 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ma ktoś wykupionu abonament na NBA TV ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mam pytanie, jeżeli mam zarejestrowaną kartę debetową w app store i bedę płacił za LP poprzez aplikację NBA Game Time to obejdzie się bez karty kredytowej? Pierwszy raz kupuję LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mam pytanie, jeżeli mam zarejestrowaną kartę debetową w app store i bedę płacił za LP poprzez aplikację NBA Game Time to obejdzie się bez karty kredytowej? Pierwszy raz kupuję LP. Karta kredytowa nie jest wymagana - to sie tylko tak nazywa - spokojnie przyjmuje debetową , ale zdarza się , że nie każdą i nie zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 musisz mieć kartę Mastercard lub Visa, a czy jest ona kredytowa, czy debetowa ma drugorzędne znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 http://www4.ballstreams.com/ sprawdźcie se to, 90 dolarów za rok oczywiście nie jest to żaden oficjalny ligpas, także jak ktoś się boi, że pójdzie do piekła czy ma inne wątpliwości natury moralnej to odradzam Korzystał ktoś z tego w zeszłym roku? Jak jest z odtwarzaniem meczy następnego dnia zero opóźnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaoyaowsky Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam.Mam pytanie do wszystkich którzy oglądają nba na konsoli xbox360 poprzez aplikacje 'NBA GAME TIME'.Od ok. 2 miesięcy włączając aplikacje wyskakuje mi taki komunikat 'Error 'Sorry, the NBA server ins't available right now. Please try again later.For more information, go to www.xbox.com/status' '.Sprawdzałęm dzisiaj na tablecie i pc, tam normalnie chodzi game time.U was też nie działa na xboxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Korzystał ktoś z tego w zeszłym roku? Jak jest z odtwarzaniem meczy następnego dnia zero opóźnień? Korzystałem kilka razy z konta znajomego i nigdy nie miałem problemu z odtwarzaniem meczy następnego dnia. Zero opóźnień i innych trudności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A ja nie mam dostępu do LP sprawdzę kartę kredytową czy ściągnięto ale nigdzie nie rezygnowalem. Nie jest tak ze bierze z automatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 (edytowane) Rozpoczęła się promocja na global games - wszystkie gry międzynarodowe za darmo - zapis do końca pażdziernika . Lista gier : 2015-16 NBA Global Games Schedule Date Location Teams 6 Oct Milan, Italy Olimpia Milano vs. Boston Celtics 8 Oct Madrid, Spain Real Madrid vs. Boston Celtics 11 Oct Shenzhen, China L.A. Clippers vs. Charlotte Hornets 14 Oct Shanghai, China Charlotte Hornets vs. L.A. Clippers 17 Oct Rio de Janeiro, Brazil Flamengo vs. Orlando Magic 3 Dec Mexico City, Mexico Sacramento Kings vs. Boston Celtics 14 Jan London, UK Orlando Magic vs. Toronto Raptors Edytowane 3 Października 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hej , może by tak ktoś napisał instrukcje krok po kroku jak kupić LP z filipin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pany, a słyszał ktoś może jakieś info o NBA 15-16 w NC+? Czy nadal nic nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Hej , może by tak ktoś napisał instrukcje krok po kroku jak kupić LP z filipin ? Jedziesz do Filipin i kupujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 sam jedz . Pytam , bo próbowałem przez chrome z jakimiś wtyczkami zmieniać np na filipiny a i tak cena była jak z polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 sam jedz . Pytam , bo próbowałem przez chrome z jakimiś wtyczkami zmieniać np na filipiny a i tak cena była jak z polski ? Bo masz ciastka , które zapisują informacje o tobie - trzeba ciastka w przeglądarce skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi