Mirwir Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @andy13 - miesięczna opłata jak sama nazwa wskazuje płacisz za miesiąc. Jeśli nie zrezygnujesz przed kolejnym dniem płatności to Ci ściągną i będziesz miał na kolejny miesiąc. W poprzednim sezonie można było zrezygnować klikając w odpowiedniej zakładce, jak już sezon się skończył to wymagało to napisania do supportu. Jeśli chcesz na 2 miesiące to musisz pilnować terminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki za info Kumpel motywował się słowem "Installments", czyli "rata" na amerykańskiej wersji LP ( http://www.nba.com/leaguepass/ ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Ciekawe, na tej stronce co podałeś jeszcze nie byłem ;-) Ja korzystam z tej. http://watch.nba.com/packages Edytowane 9 Września 2015 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Żeby doprecyzować rezygnację po jednym miesiącu - również musisz napisać mail, nie ma już chyba tego czarodziejskiego przycisku zakończenia subskrypcji. Przynajmniej w maju tak było jak kupiłem na jeden miesiąc - musiałem pisać. Edytowane 9 Września 2015 przez knt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 nba.com chyba nie chce moich pieniędzy. W mailu z 2 września, było info, że jak nie zrezygnuje to mam przedłużenie z automatu. Termin minął i nie mam subskrypcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Ciekawe, na tej stronce co podałeś jeszcze nie byłem ;-) Ja korzystam z tej. http://watch.nba.com/packages http://www.nba.com/leaguepass/ ).- to jest wersja usa http://watch.nba.com/packages - to jest wersja PL Edytowane 9 Września 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Masakra. W tym roku po raz pierwszy zastanawię się nad kupnem. Gdyby żona wiedziała, że to kosztuje 600 zł nawet nie byłoby tematu... Kiedyś były niższe ceny i jeszcze dawali zniżki 10 lub 15 %, a już w tamtym roku nie było nawet tego. W tej chwili jestem w rozdarciu, bo nie wyobrażam sobie poranków w których nie mogę odtworzyć meczów z poprzedniej nocy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jeżeli jesteś na utrzymaniu żony to rzeczywiście słabo to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Jeżeli jesteś na utrzymaniu żony to rzeczywiście słabo to wygląda. Hehe w małżeństwie trzeba dyskutować o wydadtkach. Chodzi o to, że wzięłaby mnie za wariata, choć zna moją pasję. Na szczęście część kasy mam już odłożone. Co nie zmienia faktu, że tegoroczna cena każe się zastanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Kurde, a u mnie nadal nie ma maila z ofertą.. i zauważyłem, że ILP mi wygasło już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mail z ofertą był 2.09 i lądował w spamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dla League Passowych "hakerów" Best I have found so far: Cameroon: XAF 64000 (~$110 USD) for Standard, ~$149 USD for Premium.Argentina: ARS 1300, ~$140 USD for Standard.Phillipines: standard ($~110 USD), ~$149 USD for Premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 9 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 teraz chyba zmienili troche wyglad mojego konta i mozna anulowac subskrypcje w kazdej chwili, wiec chyba juz nie trzeba pisac maila, chociaz w zeszlym sezonie tak nie bylo, a co do subskrypcji to mi sie chyba przedluzyla automatycznie, a mialem miesieczna, wiec to juz zalezy pewnie od wybranego pakietu to automjatyczne odnowienie, albo trzeba kupic od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Widzę, że nie można już też płacić przez Paypal ;( Chcąc kupić trzeba podać dane do karty kredytowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ^^ paypalem nie mozna juz od 2 lat jak nie wiecej. nba.com chyba nie chce moich pieniędzy. W mailu z 2 września, było info, że jak nie zrezygnuje to mam przedłużenie z automatu. Termin minął i nie mam subskrypcji... Mam to samo, ale chyba juz wiem o co biega. Mam ustawiony limit 500 zeta na karcie na transakcje zagraniczne. W zeszlym roku ilp byl ponizej tego progu. Pewnie sie odbilo od sciany zlecenie o sciagniecie kasy. Chyba po rabacie :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Ja płaciłem każdego roku paypalem jak do tej pory. Tylko wykupując na miesiąc nie można było przez paypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaarox Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 U mnie tez z karty ściągneło 660 zeta.Napisałem do nich i odpisali że anuluja subskrypcje i kase zwrócą od 3 - 10 dni. BTW. Moim zdaniem nie warto jest przepłacać za premium (w zeszłym sezonie to miałem). Warto jest czekać na kody rabatowe i wtedy kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 U mnie tez z karty ściągneło 660 zeta.Napisałem do nich i odpisali że anuluja subskrypcje i kase zwrócą od 3 - 10 dni. BTW. Moim zdaniem nie warto jest przepłacać za premium (w zeszłym sezonie to miałem). Warto jest czekać na kody rabatowe i wtedy kUPIĆ No , ale kody rabatowe są dopiero pod koniec grudnia - o ile wogóle się pojawią w tymn roku. A tak to redukcja ceny wynikająca z upływu czasu jaki pozostał do końca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Pisałem z 4 razy do supportu bo nie przedłużyło mi na automacie LP, dostałem promo code na 10% na standardowy LP i wyszło mi w tym roku 433 zł, podobnie jak rok temu (Litwa, 108€). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) A ja mam boordel jak co roku. Nie przedłuża mi z automatu nowego konta ale zapewnie ściągnie kasę że starego dawno nieużywanego i skasowanego mailem A ja mam boordel Edytowane 15 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi