Maciek9020 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 ok, dam CI znać na gg ok. 16-17, szanse są 50/50:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 to może jeszcze jeden dobry samarytanin bo mojej karty nie chcę cały czas zaakceptować a możliwość obejrzenia Spurs i Nets za friko do 7 bardzo kusząca... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbrychtS Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Wiem, że to zabrzmi strasznie głupio, ale nie jestem pewien czy "wykupiłem" free trial, czy normalny League Pass (i czy do 7 listopada to się czymś różni). Czy osoby które są pewne, że mają free trial, mogą napisać, czy w e-mailu potwierdzającym lub w "my packages" mają jakaś informacje że to jest free trial? Ja nie mam, środki na koncie są zablokowane, nie wiem jak mam to interpretować Rozumiem, że jeśli wykupiłem League Pass na cały sezon to jest to nie do cofnięcia, a jeśli free trial, to do 7 listopada mogę wysłać im mejla (?) z rezygnacją? I tak raczej chciałbym mieć ten LP, ale wolałbym wiedzieć na czym stoję i jakie mam ew. pole manewru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derby89 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam..Poszukuję kogoś kto chce się zrzucić ze mną na ILP ..Dodam odrazu , że zrzucałem się przez ostatnie dwa sezony , ale mój kompan nie chce w tym roku bo tnie koszty ..Jestem dobrym gościem do zrzuty, bo nie oglądam dużo , a jeśli już to w 90% powtórki.. Jak ktoś ma ochotę , to pisać na gg 7059774..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 tak naprawdę ignazz udostępnił nie swój- a stworzył drugi login. Poproś go, może stworzy trzeci:) A jak nie to jutro pewnie mogę Ci stworzyć (kartę zostawiłem w biurze). na razie spokojnie zrobiłem 1 konto na cały sezon...i dzielę go jako fan Spurs z fanem Lakers w sumie jak kogoś przycisnie a nie zagrają spurs (a nie będę oglądał) lub lakers ( to samo - fan P_M) to mogę udostępnić jeszcze innym osobom pierwszeństwo mają oczywiście forumowicze aktywni ( ci ze zlotów których mialem okazję poznać) i ci najbardziej pomocni jak BB2/Richie np.w tematach koszulkowych nie mam z tym problemu i tu nieżle wpasowuje sie ktoś ze wschodniego wybrzeża bo czas tv się nie pokrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ma ktoś link do "starego" LP? Wczoraj znalazłem link, ale niestety przekierowuje mnie na nba.tv, a tam strasznie przycina :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Panowie czy ktoś jeszcze ma problemy z ILP? Nie mogę w ogóle wejść na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to samo. najpierw nie działały powtórki, teraz juz nic nie działa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja rano zdążyłem obejrzeć Wizards- Cavs. Za chwile chciałem obejrzeć kolejny mecz i już nie mogłem wejść na stronkę. Zawsze na początku sezonu są jakieś jaja. Nie po to kupuję LP, żeby nie móc obejrzeć meczu wtedy kiedy mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 ja zuwazylam ze dobrze relacja mi dziala jak mecz nie jest podzielony na kwarty, tylko jest jeden pasek przewijania tak jak to bylo w dzisiejszej relacji Lakers Mavs, ale wiekszosc ma wlasnie taki podzial ;/// nie mozna tego jakos ustawic? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) mamy darmowego triala do 7 listopada ale juz teraz wolę się zapytac jak pozniej z tego zrezygnowac ? bo ja tam w zakładce moje konto nie widzę takiej opcji ... dobra niewazne ... nie mozna "zaplacic" debetówką Edytowane 31 Października 2012 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Wie ktoś gdzie w PKO BP zwiększa się te limity zagraniczne o których ktoś tu pisał? Bo przeszukałem całe iPKO i kupa, a chyba przez to blokuje mi Visę, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 dobra panowie! dobralem Lukiego do zestawu jako fana heat masz haslo na skrzynce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ktoś mi może wytłumaczyć czemu w powtórkach masz w lewym dolnym rogu ekranu Q1 i nie mogę tego zmienić i co za tym idzie zmienić szybko sobie kwartę czy przewinąć mecz?! Przegapiłem coś?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 jesrjeszcze ta znizka albo znizka dla stalych klientow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Zwykłą karta nie da się opłacić ILP, w pko trzeba mieć minimum srebrną kredytową W jakiej jakości możecie oglądać mecze? mi więcej niż 1600 kbps nie chce odtwarzać mimo że mam bardzo szybkie łącze Edytowane 1 Listopada 2012 przez Holy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 dobra panowie! dobralem Lukiego do zestawu jako fana heat masz haslo na skrzynce Raz jeszcze wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9krystian Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 witam czy ktos moze powiedziec albo i nawet sprawdzic czy mozna ogladac jednoczesnie mecz z dwoch roznych kompow o roznym ip ?? Planujemy z qmplami w 3-4 osoby zakup LP. Prosze o pomoc ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 witam czy ktos moze powiedziec albo i nawet sprawdzic czy mozna ogladac jednoczesnie mecz z dwoch roznych kompow o roznym ip ?? Planujemy z qmplami w 3-4 osoby zakup LP. Prosze o pomoc ) Równocześnie nie. Do konta może być zalogowane w danej chwili tylko jedno IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi