tomeczeg20 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mam jeszcze pytanie. Jak aktywowałem NBA TV wraz z pakietem playoffs to subskrypcja na NBA TV wyłączy mi się razem z końcem pakietu czy sam będę musiał anulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 od dzisiaj leaguepass za 50zł gdyby ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 W który miejscu to jest? Jak to kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Też nie mogę znaleźć Jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 http://www.nba.tv/nbatv/subscribe no ta, o połowę taniej niż miesiąc temu, czyli mniej niż 70zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 https://www.nba.tv/nbatv/secure/registerform?pi=0 wpisujecie tam jeszcze NBAPLAYOFFS i robi się $15,99. Mnie pobrało z karty dokładnie 52,92zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Co za fiuty. Dzień przed playoffami dali zniżkę 20% i nie spodziewałem się obniżki ceny, a na pewno nie tak mocnej TYDZIEŃ po rozpoczęciu PO. Blisko 50 zł w plecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jeżeli obejrzałeś min. 20 meczów w PO to wydałeś ok. 2,5zł za mecz. Spora oszczędność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Normalnie Wam dzisiaj działa ILP? Bo chciałem sobie obczaić mecze od rana, to ani nie mogę ich przewinąć do przodu, ani obejrzeć condensed game. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 jest juz ofera ILP na nowy sezon, cena to 28$ przez 5 miesięcy lub 139$ za caly sezon, w tym playoffs i finaly, jezeli rok temu ktos posiadal subskrypcje to powinien otrzymac 15% znizke, czyli jak otrzymacie w mailu kod, czyz tak to dziala? No i jeszcze mam pytanie czy tak jak w poprzednim sezonie bedzie mozna ogladac mecze nie na nowym nba tv, ale starej wersji ILP gdzie lepsza jakosc byla i lepiej dzialalo, czy moze juz jest to wylaczone i bedzie tylko nowa wersja ;/ ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 jak Ty widzisz 28$ lub 139$? ja widzę 44$ i 220$. czyżby chciwe ciołki już cenę podniosły? ... no tak, zależne od lokalizacji. ktoś już się bawił w udawanie ugandy i zaniżanie ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 pewnie nie ale jak Ci się uda to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ogolnie to jest to nowe NBA TV ale czy mozna bedzie ogladac mecze na starej wersji ILP bo tam jednak na moim komputerze lepiej to dziala, a wczesniej ktos podeslal linka? ilp2 ... bedzie to jeszcze? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 kombinowałem nieco, bawiłem się z proxy, ale w robocie nie chciałem nic za bardzo dłubać przy tym. na szybciora udało mi się co najwyżej ceny w euro uzyskać zastanawiam się tylko, czy jak będę udawał, że przeglądam z Polski, to potem nie będę musiał też to samo robić oglądając mecze... niefajnie by wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 ogolnie to jest to nowe NBA TV ale czy mozna bedzie ogladac mecze na starej wersji ILP bo tam jednak na moim komputerze lepiej to dziala, a wczesniej ktos podeslal linka? ilp2 ... bedzie to jeszcze? pozdr https://ilp2.nba.com/nbalp/secure/loginform 3 sekundy z google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Afaik musialbys zasuwac tez mecze przez proxa, zycze ci powodzenia w szukaniu takiego z bandwidth 3000 kbps, szczegolnie do australii. Poki co gowniany kurs usd jest, rok temu bylo to samo wyczekalem do konca i w efekcie i tak wykosztowalem sie 500 zeta z prowizjami. Przy okazji czy ktos pamieta kiedy zarzucali pierwsze promocje ILP? W zeszlym sezonie, fakt ze skroconym, wnerwilem sie kiedy gdzies po miesiacu czy cos RS zaczeli reklamowac ILP za 75% 'normalnej ceny' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 ja mam juz na nowy sezon za 23,80$ x 5 miesiecy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jeśli chodzi o Regular to zdaje się na łaskę C+ i jak jakiś mecz będę chciał bardzo obejrzeć to go sobie wykupie. Pakiet dopiero sobie na Playoffs wykupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 też tak pomyślałem, że nie ma to sensu, bo mnie proxy zajedzie. wykoszowałem się po tutejszej cenie. choć to w sumie dziwne. jeśli kupisz konto w jednym kraju, a potem jedziesz sobie powiedzmy na urlop, to stronka nie pozwoli Ci oglądać? z jednej strony to ma sens, z drugiej żaden. teraz tylko odliczać do początku sezonu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 @the4yeast a jednak- spotkało mnie to w tym roku w Hiszpanii - ominęło mnie kilka meczy finałów konferencji. Faktycznie- bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi