Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 10/11

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś niedługo się Mazikowi czas kończy, kilka godzin. Pamiętajcie o tym

Pilnuje tego, wedlug zegara forumowego Mazik ma jeszcze 25 minut i choc nie lubie podejmowac takich decyzji, bo wolalbym zeby wszyscy wybierali sami, to regulamin jest jednak regulaminem i do Denver trafia Udoh i Hayward, a na fa poleci Weems.

z tego co pamietam to mamy 2 dni na 1 pick a Roger dokonal wyboru za 2x48 takjakby 2 dni za szybko, jestem za tym by dac mazikowi jeszcze 2 dni na to by dokonal wyborow bo tak naprawde to ma 4 dni a nie 2 jako ze ma 2 picki z rzedu i jestesmy gentelamni i rok temu czekalismy na kogos troche dluzej o ile pamietam

jak dla mnie o ile przydzielenie Udoha jeszcze moglbym strawic jakbym byl Mazik tak przydzielenie mi Haywarda to jest nonsens,

za duzo spinki, mamy 2 miesiace, dajcie mu jeszcze 2 dni na wybor zawodnikow k**** to nie sa picki 1-2 tylko jakas druga dzisiatka

Ok Panowie.

Z mojego składu do oddania są wszyscy poza Westbrookiem i Lovem. Oni są nietykalni. Chyba, że oferta zwali mnie z nóg.

Favors i Blair najdrożsi.

Reggie Williams jest zajebistym pomysłem dla tych, którzy mają problemy z salary.

Brandon Rush jest na trading block.

Jeżeli Pe wybierze dziś między 16, a 18 (a mówił że się postara), to dam radę powklepywać składy i startujemy, jak nie, to poczekacie niestety do poniedziałku.

Z 1 waiverem mam już pewniaka, choć jeszcze obadam rynek fa jak wklepie składy, ale na 99% biorę gwiazdę MŚ :)

biorac pod uwage ze jego konkurencja na Centrze to Joel stozkoglowy walujew Anthony , Zyndrunas 'yoda' Ilgauskas i Juwan Howard , plus podawac mu pilki beda Dwyane Wade i Lebron James - moge spac spokojnie

zamienie 3 za 1 2 za 1 wkrotce przyjde z ofertami

opchne Centrow za nie-Centrow (z naciskiem na PF i PG)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.