lorak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 właśnie chyba jest i dlatego na niego stawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jestem na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Brakuje Radzia, Shavlika i Popka. Za nieprawidłowe napisanie nazw drużyn bana na miecha sprzedam LAL i Nixom :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gdyby zwolnilo się kiedyś jakiekolwiek miejsce w tej lidze to pamiętajcie o mnie,moge przejąć w każdej chwili jakiś team:)Aktywność gwarantowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Biorąc pod uwagę fakt, że chłop angażuje się mocno w simce i w fbx3, to myślę, że kandydatura warta rozpatrzenia, już nawet z uwagi na fakt, że Radzio prowadzi team w...eeee specyficzny sposób. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jem w mcd i mam wifi , bateria na wyczerpaniu, jak dojade pod Barcelone i bedzie net to sie zaloguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Biorąc pod uwagę fakt, że chłop angażuje się mocno w simce i w fbx3, to myślę, że kandydatura warta rozpatrzenia, już nawet z uwagi na fakt, że Radzio prowadzi team w...eeee specyficzny sposób. Co Wy na to? Chill... minął dopiero 1 dzień, trzech typa się nie zapisało i juz się podnosi larum... Spokojnie, nawet jeśli Radzio by się wpisał, to nawet gdyby to uczynił dziś, jeszcze przez jakieś 3 tygodnie c***a byśmy zrobili w kwestii łowienia nowych FA. Draft zajmie sporo czasu, więc nie ma co sie niezdrowo podniecać. Dopiero jeśli po zakończeniu draftu Radzio będzi wciąż niobecny, wówczas możemy pomyśleć o zmianie graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Za nieprawidłowe napisanie nazw drużyn bana na miecha sprzedam LAL i Nixom :twisted: Jak to nieprawidłowe? Wlodarze Lakers postapili niczym Amare przeinaczajac sie w Amar'e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 spoko, lebron zostaje u mnie, i ludzie pamietajcie że jeszcze jest zycie a nie tylko FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Biorąc pod uwagę fakt, że chłop angażuje się mocno w simce i w fbx3, to myślę, że kandydatura warta rozpatrzenia, już nawet z uwagi na fakt, że Radzio prowadzi team w...eeee specyficzny sposób. Co Wy na to? każdy ma swój team i niech go prowadzi jak chce nic Ci do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 oj chyba sobie jeszcze na mnie poczekacie ... bede na fucku bede na fbxie bede w wawrzykowinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czekam z niecierpliwością na rozpoczęcie sezonu 2010/11. Jak na razie mam "9" gości do grania, "2" niepewnych, ale tanich (Farmar i Redick) oraz 2 wolne sloty (jeśli ktoś chce Jamesa Johnsona, to zapraszam). Liczę, że z FA uda sie wciągnąć cokolwiek, co nada się na kilka meczy na utilu. Przydałyby się konuzje Vince'a oraz Harrisa (a o to nie musi być trudno), wówczas miałbym święty spokój z rotacją i nie przejmowałbym się ruchami z FA. Depth chart z grających wygląda następująco: PG. Nash / Brooks SG. Iguodala/ R.Allen SF. C.Butler / J.Richardson PF. J.Smith / B. Griffin C. Brand Dziura na C jest spora, w związku z czym obrona tytułu może sie okazać trudnym zadaniem. Tym niemniej na pewno powalczę o pudło (chyba, że to mnie wykończą kontuzje). PS. Do opylenia mam Nasha, J-Richa i Raya Allena. Może i żaden czad, ale podyskutować zawsze można... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Oddam Redda i Earla Clarka za link do jakiegoś fajnego filmiku na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Wall z 1 pewniacha, więc biorę Turnera, ligę letnią zjebał, 76ers są c***owi, ale co zrobić, coraz trudniej wyrwać dupę na mieście. Kusił mnie jeszcze Cousins, ale zaryzykowałem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Sprzedam pick, może iść w parze z kimkolwiek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Luol Deng do Kings Eric Gordon + Dorell Wright do Bulls na FA chyba Josh Boone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Boone out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 laskawca sie zarejestrowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 papaj gra z nami jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Yi do oddania, moze byc cos starszego w zamian, byle lepszego. Sc moim sie nie sugerujcie, bo kogos tam zawsze szybko moge wywalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi