Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, mac napisał(a):

lbs czy alonzo ?

beka bo odświeżyłem sobie finał z Januarym, nim ten pierwszy post napisał (ale jak już napisał to trochę lepszej jakości niż dejta mi mistrzostwo bo Brunson ma już 2 a Donovan ni ma) to Alonzo 2 strony przekonywał o wyższości Lakers nad Minnesota, warto odświeżyć 

W dniu 15.06.2026 o 19:59, Alonzo napisał(a):

ps: Po opisie LBSa i tonie stats z d.. informujących Was jak to się nie znam na koszykówce i jak to Jokic odpadający z Terrencem Shannonem I Jadenem McDanielsem (bo Edwards przypominam się kontuzjował!!!!!) w I rundzie zagrałby lepsze playoffs od Mitchella, który pierwszy raz w życiu grał w Finale Konfy (Jok był 2 razy w życiu - z czego raz zdobył mistrzostwo - ale u nas Jok lewituje ponad rzeczywistością), jutro odpowiem na te zarzuty. 

chłopie, statsy to ja wycinałem żeby nie było tego za dużo xd

miałem całą analizę elimnation games od sezonu 21/22 w górę, więc tona to Ci dopiero może spaść nieopatrznie na beret jak tak dalej będziesz pyskował

gdzieś tam się śmiałeś z Bookera jak to mistrzostwo mogł zdobyć

Zdjęcie

trochę jeszcze będziesz musiał się naślinić żeby Twój kochaś kiedykolwiek zbliżył się do takich cyferek, ale wiemy, że jesteś cierpliwy, szkoda, że ludzie generalnie nie żyją za długo, nie mówiąc o grze zawodowo w basket, może nam czasu  nie starczyć

a Joka to lepiej zostaw, bo gdyby nie ten Shanon to byś nawet nie musiał kompa odpalać, taka jest niestety smutna prawda

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

ponieważ najzwyczajniej w świecie są bardziej głodni tego mistrzostwa. Nuggets to zmanierowany i pyszałkowaty team nie szanujący przeciwników.

za takie oszczerstwa jest wiesz co i wiesz gdzie, a jak nie to mogę podpowiedzieć kto może Ci to wyjaśnić

nawet jak wywiązała się ta lekka drama z Ashim to wciąż starałem się odnosić głównie to kwestii merytorycznych i nikogo nie obrażać personalnie

na szacunek trzeba sobie zapracować, a jak się do tej pory nie udało, to trzeba chociaż mieć z czym wyskoczyć, Ty nie masz ani tego ani tego dlatego cierpliwości, jeszcze chwila i będzie po dożynkach 

36 minut temu, kuba2419 napisał(a):

Będzie dziś, dopiero wjechały opisy więc i tak nie ma sensu od razu głosować 😉

Zawsze pilnował Alonzo terminów ale jak on nie dotrzymuje terminu to w jego serii można widzę iść na ustępstwa;)

ja wiem że dyktatura Alonzo już dawno została ustalona i na porządku dziennym jest dostosowanie wszystkiego pod widzimisię guru ale bez przesady. 

a na co mam jeszcze czekać ? @karpiksię musi teraz wypowiedzieć czy o co chodzi? 

Edytowane przez RonnieArtestics

@kuba2419 załóż w wolnej chwili temat z głosowaniami, bo Ronnie przebiera nogami, żeby już zagłosować jak najszybciej 4-0 na Denver.

Na spokojnie @RonnieArtestics przecież nikt od Ciebie nie oczekuje w serii przeciwko Magic uczciwego głosowania. Nie od dziś się znamy :) Prędzej by piekło zamarzło.

Prośba do pozostałych GMów (z wyjątkiem naturalnie @january, który już w serii z Hawks pokazał na czym stoimy). Dajcie mnie i LBSowi jeszcze trochę czasu - mamy 3 dni na głosowanie, a jestem pewien, że dyskusja będzie trwała do końca. :) 

Jednak od Was - głosujących zależy czy wygra dobro,czy postanowicie dalej paść tego tłustego kota i budować mu kolejne pomniki.

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

bo Ronnie przebiera nogami, żeby już zagłosować jak najszybciej 4-0 na Denver.

Na spokojnie @RonnieArtestics przecież nikt od Ciebie nie oczekuje w serii przeciwko Magic uczciwego głosowania. Nie od dziś się znamy :) Prędzej by piekło zamarzło.

18 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Zawsze pilnował Alonzo terminów ale jak on nie dotrzymuje terminu to w jego serii można widzę iść na ustępstwa;)

ja wiem że dyktatura Alonzo już dawno została ustalona i na porządku dziennym jest dostosowanie wszystkiego pod widzimisię guru ale bez przesady. 

a na co mam jeszcze czekać ? @karpiksię musi teraz wypowiedzieć czy o co chodzi? 

Mam teraz egzaminy a po południu jeszcze zakończenia zakończenia roku w przedszkolach, jak sam radę to po egzaminach wrzucę :)

Jednak od Was - głosujących zależy czy wygra dobro,czy postanowicie dalej paść tego tłustego kota i budować mu kolejne pomniki.

tak GM podchodzi do innych z szacunkiem, a to jedynie pierwsze z brzegu wypowiedzi

22 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Prośba do pozostałych GMów (z wyjątkiem naturalnie @january, który już w serii z Hawks pokazał na czym stoimy)

wiecie na czym stoimy? ktoś miał wyżej Wembiego niż Mitchella jako lidera drużyny i postanowił zagłosować na kogoś innego, pamiętajcie o tym

13 minut temu, Alonzo napisał(a):

Serio? 

Przecież trzeba być tu nowym, żeby łudzić się, że Ronnie mógłby inaczej zagłosować (to znaczy biorę pod uwagę u niego 4-1 dla Nuggets za KATa, ale tak na 33,3% max). 

i co? nie wolno mu?

co Ty w ogóle robisz, zaczynasz dzień od wyśmiewania tych co głosują inaczej? to jest ten Twój plan na te 3 dni?

już za ten sam fragment "nikt nie oczekuje od Ciebie uczciwego głosowania" powinieneś przestać pełnić jakiekolwiek funkcje decyzyjne, to się w pali nie mieści

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

@kuba2419 załóż w wolnej chwili temat z głosowaniami, bo Ronnie przebiera nogami, żeby już zagłosować jak najszybciej 4-0 na Denver.

Prośba do pozostałych GMów (z wyjątkiem naturalnie @january, który już w serii z Hawks pokazał na czym stoimy). Dajcie mnie i LBSowi jeszcze trochę czasu - mamy 3 dni na głosowanie, a jestem pewien, że dyskusja będzie trwała do końca. :) 

Ty naprawdę nie widzisz tego że tu nie chodzi o to jak ja zagłosuje, tylko o terminy. Sam ich pilnujesz co do minuty, wyrzucasz deale bo ktoś nie potrwierdzil co do minuty, a jak jest ci wygodne to się nie trzeba ich trzymać i można przeciągać o dwa dni? Ty jesteś takim tumanem ze nie widzisz nawet w tym nic złego. Weź już serio zrezygnuj z rady, bo obiecałeś że zrezygnujesz i c***a z tego jest. Nikt tu nie chce twojej dyktatury i twojego ciągłego robienia srajtaśmy z regulaminu. 

Edytowane przez RonnieArtestics

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Ty naprawdę nie widzisz tego że tu nie chodzi o to jak ja zagłosuje, tylko o terminy. Sam ich pilnujesz co do minuty, wyrzucasz deale bo ktoś nie potrwierdzil co do minuty, a jak jest ci wygodne to się nie trzeba ich trzymać i można przeciągać o dwa dni? Ty jesteś takim tumanem ze nie widzisz nawet w tym nic złego. 

Ale po cholerę wyzywać kogoś od tumanów. Trzymajmy poziom dyskusji

1 minutę temu, nizina napisał(a):

Ale po cholerę wyzywać kogoś od tumanów. Trzymajmy poziom dyskusji

Godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Taki poziom ? No to trzymam przecież 😭