Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.05.2026 o 11:55, Alonzo napisał(a):

Pewnie i tak by Knicks awansowali, ale nie podoba mi się przepychanie drużyn do wyższej fazy playoffs bez opisów. 

jak to wyglada u Ciebie @Alonzo z Finałami?

podoba się czy nie? 

nie mam słów, siedzę na kompie w pracy 2h dłużej i czekam jak debil

a Ty masz jeszcze za mało

da się bardziej pogrążyć?

Skywalker down

Jalen Brunson named NBA Finals MVP after guiding New York Knicks to glory |  Flashscore.com

- wrzucam tylko teaser - 

moje założenie było takie żeby wrzucić opis po tym jak zrobi to GM Magic, uznałem, że tak będzie chyba najsprawiedliwiej w obecnej sytuacji, bo co w tym wielkiego pokonać rywala przed pierwszym gongiem w momencie gdy ewidentnie boi się wyjść do ringu? ciężko jest brać teraz na serio jakieś tłumaczenia o braku czasu... mi też byłoby ciężko to wszystko przelać na klawiature, musiałbym chyba brać prysznic po każdym akapicie

bo nie oszukujmy się

@Alonzo wjedzie w Finał ze swoją standardową narracją, więc będziemy mieli tam wszystko poza rzeczywistymi faktami, ale to chyba wszyscy raczej wiedzą, dobiegają nawet głosy tu i ówdzie, że nasi Magic to reinkarnacja tegorocznych Knicks, no, to mówi jakby samo za siebie, ale myślę, że nic tu nie jest w stanie nikogo już zaskoczyć, no może poza Chomikem, ale akurat on kupuje skarpetki na lewą i prawą stopę i jako członek sztabu pasuje tu jak ulał, ot tacy Vivek i Divac z Polszy na rencie alkoholowej

musicie mi wybaczyć zgorzkniały ton tego opisu, ostatni sezon sprawił, że nie mam już ochoty być wyrozumiały dla idiotów, pobłażliwy dla kłamców i miłosierny dla głupców, tym bardziej, że poraz kolejny się okazało kto tu miał racje, a kto żyje w bańce marzeń i urojeń

przejdźmy do tzw masełka tzn. generalnie dla mnie ten pojedynek w swej formie sportowej jest tak pasjonujący jak oglądanie procesu krojenia mydła na YT, ale no cóż, tydzień to za mało być wrzucić choć skrócony opis, no to co poradzisz?

zapraszam więc

cdn.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

20 minut temu, Alonzo napisał(a):

Jeszcze raz przepraszam, że tak późno i zapewniam, że strach przed Denver jest ostatnią rzeczą, która by mi tu przyszła do głowy.

o to na pewno, też bym wolałbym się własnoręcznie zajebać niż pisać to coś :)

to nie mnie musisz przepraszać, a wszystkich tych, których tyle lat cisnąłeś za każdą jedna pierdołę w tym głównie za brak opisu, by na końcu w momencie najważniejszym nie dać rady wrzucić nic przez 9 dni

miałeś jednak szansę wyjść z twarzą, ale skończyło się jak zawsze, mitomaństwem i pitoleniu o długiej, zaciętej serii

swój wrzucę z kompa jak wrócę do domu

8 minut temu, nizina napisał(a):

Jestem tu nowy, pytam serio, kolejnosc wstawiania opisow jest tu z gory ustalona? Jesli tak to co decyduje o tym ze @Alonzo miał dac ten opis jako pierwszy?

liczone sa wszystkie lajki z dzialu begm z calego sezonu i ten kto ma mniej lajkow zaczyna jako pierwszy.

10 minut temu, nizina napisał(a):

Jestem tu nowy, pytam serio, kolejnosc wstawiania opisow jest tu z gory ustalona? Jesli tak to co decyduje o tym ze @Alonzo miał dac ten opis jako pierwszy?

Alonzo i LBS to dwaj prawilniacy i kierują się kodeksem honorowym. 
który nakazuje temu co nie ma hca napisać pierwszy opis. 

a poza tym Alonzo już wyłapał wpierdol od nuggets raz, więc jak chce rewanżu to pierwszy musi pisać. 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

No tylko dodaj ze to tylko kodeks honorowy i nie ma nic o tym w regulaminie 

normalnie wrzuciłbym pierwszy by nie musieć czekać do końca deadline, ale sytuacja jest specyficzna, a wręcz trochę osobista i mogłoby to pójść w złą stronę, a tak trochę na chłodno bardziej wrzucę

19 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

poza tym Alonzo już wyłapał wpierdol od nuggets raz

nie przypominam sobie, w Finałach miałem Sixers i Bux

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

No tylko dodaj ze to tylko kodeks honorowy i nie ma nic o tym w regulaminie 

no to jakies wtf.

Podobna patola jak w nba ze np w jakims czasie nie wolno grac tylko robic pajac przez kilka sekund na srodku boiska.

Lub w tenisie ze masz przeprosic jak pilka zagrala siatka - to jest totalne wtf.

Jak masz przepraszac za cos co nie planowales, ale jak np Nadal celowo spamowal high topsin na jednoreczny backhand Federera to nie, mimo ze robil mu to celowo i wiedzial ze tego nie lubi.

1 minutę temu, january napisał(a):

Ogólnie lepiej się wrzuca jako 2 opis.

Oczywiście, że tak bo można punktować jednocześnie wrzuconą treść oponenta i opis na tym zyskuje.

Dlatego szkoda, że chociaż częściowo nie są premiowane zespoły, które wrzucają opis pierwszy nawet przy posiadaniu HCA.