Qcin_69 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, BMeF napisał(a): @julekstep Dwight ma tytuł. xd chata niezaktualizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): o k**** fakt DAJCIE CHWILĘ Je*na bańka, też o tym zapomniałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): chata niezaktualizował Bb ref mistake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 18 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Przecież Jimmy zdecydowanie bije na głowę George'a i mówię to jako gość, który nigdy nie pałał sympatią do tego pierwszego. Ja nie lubię obu za bardzo. Ale serio jakieś argumenty (per sezon) do których można się odnieść. Przy czym mówimy o jednym sezonie. PG przez kontuzje na pewno nie jest tym graczem którym mógłby być i cenie jego 2 sezony przed kontuzja ten co wybrałem i poprzedni. Tak grał słabo że pod katem nagród indywidualnych za jeden sezon bije na głowę Butlera. On-off równiez. BTW : Na PG poszedł właśnie ostatni z mojego top 4. na SG też 4 wybory i 4 z mojego top4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): chata niezaktualizował no co mi czat odpierdala to glowa mala: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 37 minut temu, Gregorius napisał(a): Czy super to nie wiem. Dla mnie po prostu dobry plus minus koniec 1 rundy początek drugiej co Ty Greg znowu wymyślasz, obejrzyj lepiej film o Baresim który wrzuciłem Jimmy to top wygryw w tym gronie przegrywów jego brak w top10 to noeporozumienie myślałem nad nim Stocktonem jeszcze kimś ale JB bardziej mi siadł w roli lidera 18 minut temu, julekstep napisał(a): o k**** fakt DAJCIE CHWILĘ czemu nie ma kary za taką amatorkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, mac napisał(a): Ktory tam byl mistrz z gwiazdka? Dwight Howard? Bo jak tak to wiem czemu @julekstep go wzial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, eMeS napisał(a): Ktory tam byl mistrz z gwiazdka? Dwight Howard? Bo jak tak to wiem czemu @julekstep go wzial! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 14 minut temu, Gregorius napisał(a): Tak grał słabo że pod katem nagród indywidualnych za jeden sezon bije na głowę Butlera. On-off równiez. No playoffy miał kiepskie i szybko wyleciał, gdzie OKC mieli się przejechać po Blazers. A z drugiej strony Butler był pewnie top2-3 grajkiem playoffów, prowadząc Heat do finałów. Btw, jakich nagród? Ja George'a w Pacers lubiłem. Dopiero potem zaczął pajacować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu @julekstep dobry Pick, ale zobaczymy, jak go obudujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu to PG nie poszedł z Pacers? a co do nagród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @january masz 2 picki, lecisz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu a co z Webberem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 9 minut temu, mac napisał(a): a co z Webberem ? A co ma z nim być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 minut temu, P_M napisał(a): A co ma z nim być? January wybrał i skasowal post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Musiałbym przed pickami wiedzieć czy będzie zmiana na ABBĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu @P_M your call. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 minuty temu, january napisał(a): Musiałbym przed pickami wiedzieć czy będzie zmiana na ABBĘ Jest 4:3 na rzecz węża, proponuję do 21:00 deadline, jeżeli się nic nie zmieni to dalej wąż, aczkolwiek dla Ciebie to i tak dalej są 2 picki więc w sumie żadna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, P_M napisał(a): Jest 4:3 na rzecz węża, proponuję do 21:00 deadline, jeżeli się nic nie zmieni to dalej wąż, aczkolwiek dla Ciebie to i tak dalej są 2 picki więc w sumie żadna różnica. Ogromna:) ale ok 21 deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi