agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): napisał głab, który stworzył apel o ignorowanie kogoś na forum przez caly miesiac turlaj beret gamoniu Finały były krótsze ku Twojemu rozczarowaniu Tu masz link jbc: Edytowane 2 godziny temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu idź Alonzno kibicować, zobaczysz w opisie jakie rozczazrowanie odczuwam a tymczasem możesz już powoli kończyć pickować, bo c***a z tego będzie, no, ale z pustego to nie nalejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu oglądacie Anglia - Chorwacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Tak mi się skojarzyło że Anglia to takie knicks. Co jakiś czas wysoko w rankingach a tytuł dawno. Mimo że renoma stolicy sportu w którym występuje. Będzie tytuł? Edytowane 1 godzinę temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, ignazz napisał(a): Tak mi się skojarzyło że Anglia to takie knicks. Co jakiś czas wysoko w rankingach a tytuł dawno. Mimo że renoma stolicy sportu w którym występuje. Będzie tytuł? Bez szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Bez szans Zależy jak się drabinka ułoży. Zmęczenie będzie mieć kluczową rolę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, ignazz napisał(a): Zależy jak się drabinka ułoży. Zmęczenie będzie mieć kluczową rolę Sędziowie ratują, gdzieś to już widziałem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Te karne coraz trudniej bronić. Lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): idź Alonzno kibicować, zobaczysz w opisie jakie rozczazrowanie odczuwam a tymczasem możesz już powoli kończyć pickować, bo c***a z tego będzie, no, ale z pustego to nie nalejesz Człowiek nawet się starał no ale nie wytłumaczysz @P_M updejtuj tam listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Człowiek nawet się starał no ale nie wytłumaczysz @P_M updejtuj tam listę przeciez masz wszystko na biezaco zaktualizowane dude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 21 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Człowiek nawet się starał no ale nie wytłumaczysz koło człowieka to ty nawet nie stałeś, z wielkiej wizji zostało już tłumaczonko, że to for fun highlight twojego bytu tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @LeweBiodroSmoka @agresywnychomik zakończcie ten temat na priv, nie zaśmiecajcie mi tu ATF'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, P_M napisał(a): @LeweBiodroSmoka @agresywnychomik zakończcie ten temat na priv, nie zaśmiecajcie mi tu ATF'a. Ja już skończyłem, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Ja już skończyłem, przepraszam Uważaj bo masz już dwa flagrant. Zaraz Ciebie z gry wyrzucą. Nie dawaj się prowokować Lewemu. Co do Melo to lipa ten wybór. Tak słabego w ATF nie widziałem To już 14 letnia Roksi była lepszym choć kontrowersyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Uważaj bo masz już dwa flagrant. Zaraz Ciebie z gry wyrzucą. Nie dawaj się prowokować Lewemu. Co do Melo to lipa ten wybór. Tak słabego w ATF nie widziałem Mam dość dużą listę wiesz, "once a Knick always a Knick" Plus myślałem żeby dodać tych co nas lata męczyli w ramach symboli jak np Reggie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 5 minut temu, ignazz napisał(a): Uważaj bo masz już dwa flagrant. Zaraz Ciebie z gry wyrzucą. Nie dawaj się prowokować Lewemu. Co do Melo to lipa ten wybór. Tak słabego w ATF nie widziałem a co sądzisz o wyborze Wembiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, mac napisał(a): a co sądzisz o wyborze Wembiego ? Cmokam z zachwytu bo to pewna jedynaczka. Tylko nie bierz Foxa. Bo Cię wtedy i gruby Melo grając na PF puknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Cmokam z zachwytu bo to pewna jedynaczka. Tylko nie bierz Foxa. oczywiscie ze nie, imo reszta obecnego SAS jest overrated. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 47 minut temu Udostępnij Opublikowano 47 minut temu 11 minut temu, mac napisał(a): oczywiscie ze nie, imo reszta obecnego SAS jest overrated. Nie ma sensu wyobrazic sobie spurs z OG KAT Bridgesem Hart i Wemby. Z Shametem i Robinsonem z ławeczki. Sochan mógłby rozgrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 44 minuty temu Udostępnij Opublikowano 44 minuty temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Nie ma sensu wyobrazic sobie spurs z OG KAT Bridgesem Hart i Wemby. Z Shametem i Robinsonem z ławeczki. Sochan mógłby rozgrywać OG jest zajebisty. Osobowosciowo tak samo. Tym kim myslelismy, ze jest Kawhi. W sumie, on przy tym tytule Raps gral malo, ze bym np pozwolilbym sobie go tu wybrac, ale sie pewnie decydenci nie zgodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi