Gregorius Opublikowano wczoraj o 14:51 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:51 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Od razu, nie ma co gdybać, szczególnie że pierwszy pick wiadomy Ja widzę co najmniej 4 kandydatów mimo że jeden z nich jest jeszcze przehypowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 15:00 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:00 8 minut temu, Gregorius napisał(a): Ja widzę co najmniej 4 kandydatów mimo że jeden z nich jest jeszcze przehypowany. To już widzisz więcej niż ja. Mi się takie top 3 wyklarowało xD Dlatego ten draft powinien być super ciekawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 15:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 15:20 4 jest na luzaku Ja tylko mam nadzieję że nikt mi nie podjebawszy zawodników ten 11 wybor to zemsta @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Dobra Panowie, nie spodziewałem się takiego obrotu, dopiero wróciłem do domu z pogrzebu i wybiorę jutro rano, najpóźniej do południa. Teraz Vive la France. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Ok, dałem na szybko w przerwie żeby nie blokować. Więc teraz liczę na te same podejście ze strony kolejnych 30 picków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 50 minut temu, matek napisał(a): Ok, dałem na szybko w przerwie żeby nie blokować. Więc teraz liczę na te same podejście ze strony kolejnych 30 picków Wybrałabym tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu zmieniłem zupełnie pomysł na drużynę. ale rzadki wypadek gracza tak dobrze grającego zarówno w ataku jak i obronie z super 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Ciekawy wybór PG jak na #2, ale mogę być nieobiektywny bo go fhuj lubię od samego wejścia do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 9 minut temu, matek napisał(a): Ciekawy wybór PG jak na #2, ale mogę być nieobiektywny bo go fhuj lubię od samego wejścia do ligi. Myślałem długo o innych ale na sam koniec zdałem sobie sprawę że 2 z 3 środkowych ma problemy około mentalne. A wśród niskich nie ma zawodnika który połączyłby bycie jednym z najlepszych i kompletnych graczy z absolutnie topowa obroną tym sezonie 3 albo 4 w DPOY i 3 w MVP. Innymi słowy są lepsi w ataku ale odstający w obronie. W obronie lepsi (z pozycji 1-3) będą tylko gracze ułomni ofensywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Wstydziłbyś się pisać takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Ja z jednej strony rozumiem, bo pozycja i versatility, ale z drugiej talent-wise i mental-wise jako swój pierwszy pick to trochę nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Dzizas kto mnie na 16 wylosował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 6 minut temu, P_M napisał(a): drugiej talent-wise i mental-wise Nie wiem co masz mu do zarzucenia pod względem talentu skoro w tym sezonie był potworem w ataku dodatkowo rzucającym za 3 na blisko 40% (mniej ). mental-wise równiez choć zdecydowanie nie był typowym liderem samcem alpha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 9 minut temu, january napisał(a): Dzizas kto mnie na 16 wylosował... akurat w tym atfie to nie jest zła pozycja 22 minuty temu, Gregorius napisał(a): 2 z 3 środkowych ma problemy około mentalne. 12 minut temu, P_M napisał(a): mental-wise 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): mental-wise ci co w atfie przegrywów szukają mentalistów na lidera xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): Nie wiem co masz mu do zarzucenia pod względem talentu skoro w tym sezonie był potworem w ataku dodatkowo rzucającym za 3 na blisko 40% (mniej ). mental-wise równiez choć zdecydowanie nie był typowym liderem samcem alpha. No właśnie to. PG13 to taki perfect drugorundowy pick wymarzone 2nd banana w tej zabawie. Taki Pippen 3 minuty temu, julekstep napisał(a): co w atfie przegrywów szukają mentalistów na lidera xD Isn't it beautiful? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, P_M napisał(a): PG13 to taki perfect drugorundowy pick wymarzone 2nd banana w tej zabawie Druga runda to za daleko, ale drugi pick też za szybko chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, matek napisał(a): Druga runda to za daleko, ale drugi pick też za szybko chyba. Yup, late first byłby zrozumiały, dlatego pisałem że wymarzony drugorundowy pick, ale szansa na to, że tak nisko by zjechał dość małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): Yup, late first byłby zrozumiały, dlatego pisałem że wymarzony drugorundowy pick, ale szansa na to, że tak nisko by zjechał dość małe. Ale w tej samej 2 rundzie szanse na to że tak nisko będzie ktoś lepszy są jeszcze mniejsze. Czyli mimo wszystko trzeba było brać tych wyżej moim zdaniem. Zagrała sympatia i tęsknota do tamtych żółtych koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Zagrała sympatia i tęsknota do tamtych żółtych koszulek OKC mieli żółte koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Zasadniczo szanuje wasze zadanie choć sam uważam inaczej i myślę że choć wybieramy 1 rok to patrzycie na całe kariery. Natomiast moje mental-wise to raczej coś innego niż pisał P_M. 19 minut temu, P_M napisał(a): Yup, late first byłby zrozumiały to już zupełnie przegięcie chyba że wśród 75 zawodników których wyselekcjonowałem dalej jakiegoś zawodnika przegapiłem. 9 minut temu, matek napisał(a): OKC mieli żółte koszulki? Wybrałem inny lepszy sezon ale jak na braki mentalne(lol) to przeciwko LBJ miał kozackie serie grając w IND. Edytowane 10 godzin temu przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi