Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

• matek przypiął/eła ten temat
9 minut temu, matek napisał(a):

Ciekawy wybór PG jak na #2, ale mogę być nieobiektywny bo go fhuj lubię od samego wejścia do ligi.

Myślałem długo o innych ale na sam koniec zdałem sobie sprawę że 2 z 3 środkowych ma problemy około mentalne. A wśród niskich nie ma zawodnika który połączyłby bycie jednym z najlepszych i kompletnych graczy z absolutnie topowa obroną tym sezonie 3 albo 4 w DPOY i 3 w MVP. Innymi słowy są lepsi w ataku ale odstający w obronie. W obronie lepsi (z pozycji 1-3) będą tylko gracze ułomni ofensywnie.

9 minut temu, january napisał(a):

Dzizas kto mnie na 16 wylosował...

akurat w tym atfie to nie jest zła pozycja

22 minuty temu, Gregorius napisał(a):

2 z 3 środkowych ma problemy około mentalne. 

12 minut temu, P_M napisał(a):

mental-wise

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

mental-wise

ci co w atfie przegrywów szukają mentalistów na lidera xD

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Nie wiem co masz mu do zarzucenia pod względem talentu skoro w tym sezonie był potworem w ataku dodatkowo rzucającym za 3 na blisko 40% (mniej ). mental-wise równiez choć zdecydowanie nie był typowym liderem samcem alpha.

No właśnie to. PG13 to taki perfect drugorundowy pick wymarzone 2nd banana w tej zabawie. Taki Pippen ;)

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

co w atfie przegrywów szukają mentalistów na lidera xD

Isn't it beautiful? ;)

4 minuty temu, P_M napisał(a):

Yup, late first byłby zrozumiały, dlatego pisałem że wymarzony drugorundowy pick, ale szansa na to, że tak nisko by zjechał dość małe.

Ale w tej samej 2 rundzie szanse na to że tak nisko będzie ktoś lepszy są jeszcze mniejsze. 
Czyli mimo wszystko trzeba było brać tych wyżej moim zdaniem. Zagrała sympatia i tęsknota do tamtych żółtych koszulek ;) 

Zasadniczo szanuje wasze zadanie choć sam uważam inaczej i myślę że choć wybieramy 1 rok to patrzycie na całe kariery. Natomiast moje mental-wise to raczej coś innego niż pisał P_M. 

19 minut temu, P_M napisał(a):

Yup, late first byłby zrozumiały

to już zupełnie przegięcie chyba że wśród 75 zawodników których wyselekcjonowałem dalej jakiegoś zawodnika przegapiłem. 

9 minut temu, matek napisał(a):

OKC mieli żółte koszulki?

Wybrałem inny lepszy sezon ale jak na braki mentalne(lol) to przeciwko LBJ miał kozackie serie grając w IND.

Edytowane przez Gregorius