Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, matek napisał(a):

OKC mieli żółte koszulki?

No raczej PG kojarzy się z innym klubem. Nostalgia jest z Indiany ;) a że sezon inny. Cóż. 

Ten z OKC to mi się kojarzy z pozyskaniem SGA i morza Picks 

W sumie w temacie bez tytułu to PG nie robiąc tytułu przyczynił się do tytułu bardziej niż myślimy.  

Ciekawe co powiedzą osoby mające uwagi do mentalnej strony PG po wybraniu gracza z #3 który nie udowodnił że może być liderem. W ataku miał duże wahania formy i presja spowodowała że stał się zawodnikiem bardzo brudnym próbującym zrobić krzywdę przeciwnikowi.  Do tego w tej formule jego budowa może być większym problemem niż w obecnej NBA.

EDIT: MAC nic nie pisał o PG

Edytowane przez Gregorius

3 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Nie ma to jak mieć uwagi do mentalnej strony PG i wybrać gracza który nie udowodnił że może być liderem. W ataku miał duże wahania formy i presja spowodowała że stał się zawodnikiem bardzo brudnym próbującym zrobić krzywdę przeciwnikowi.  Do tego w tej formule jego budowa może być większym problemem niż w obecnej NBA.

Ale mac się tu nie odzywał ;)

2 minuty temu, Gregorius napisał(a):

@P_M z jednej strony super pick. Lider pełna gębą zaprowadzający do finałów średnich partnerów. Gracz który pod względem talentu może być tutaj numerem 1 (gdzie nie patrzymy na kontuzje) ale...jestem ciekawy jak go obudujesz.

Szczerze, nie sądziłem że się ostanie do czwartego wyboru. Obudowa nie będzie łatwa, ale zobaczymy co da się zrobić.

8 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Kolejne 3-4 picki wydaja się straightforward, więc bez obijania się Panowie.

ważna jest miedzy nimi kolejność wiec to też nie wiadomo. 

9 minut temu, P_M napisał(a):

Szczerze, nie sądziłem że się ostanie do czwartego wyboru.

ja byłem pewien że zostanie. To jest przypadek gracza top1 przy wyborze do normalnego zespołu w NBA i (U mnie) spadek o parę pozycji w przypadku zabaw ATF. 

7 minut temu, january napisał(a):

Nope bo jeszcze organizator mający wysoki pick machnal wężyk a nie abba. Skandal!

Nikt nie składał zażaleń w temacie węża. Wydawało mi się to sensowną opcją w tym formacie. + Podałem format przed losowaniem kolejności :)

Edytowane przez P_M

Godzinę temu, P_M napisał(a):

Ale mac się tu nie odzywał ;)

dokładnie, to po co jestem wywołany?

Mój wybór póki co, na 1 PO doszedł do finałów, gdzie przegrał z bdb ekipą, a po drodze pokonał all timerski team.

Ty wziąłęś kolesia co jest już w NBA dość długo, gdzie udowania że jest totalnym looserem w każdym meczu. Gościa co nie potrafi nawet 5minut wytrzymać bez płaczu do sędziów na parkiecie. Typa, który monopolizuje piłkę, co powoduje, że większość grajków poza rolesami, traci na graniu z nim - świetny przykład Jalena Brunsona.

Do Wembiego możesz dołożyć każdego zawodnika z 1-4 i pasuje jak kupa do klozeta.

Nick by nie wymienił Wembiego.

1 minutę temu, P_M napisał(a):

W sensie jakby Doncic zniknął, to Barkleya miałem na drugim miejscu;)

🤦‍♂️

Wiem co miałeś na myśli.

Teraz, mac napisał(a):

dokładnie, to po co jestem wywołany?

Mój wybór póki co, na 1 PO doszedł do finałów, gdzie przegrał z bdb ekipą, a po drodze pokonał all timerski team.

Ty wziąłęś kolesia co jest już w NBA dość długo, gdzie udowania że jest totalnym looserem w każdym meczu. Gościa co nie potrafi nawet 5minut wytrzymać bez płaczu do sędziów na parkiecie. Typa, który monopolizuje piłkę, co powoduje, że większość grajków poza rolesami, traci na graniu z nim - świetny przykład Jalena Brunsona.

Do Wembiego możesz dołożyć każdego zawodnika z 1-4 i pasuje jak kupa do klozeta.

Nick by nie wymienił Wembiego.

Kupa i klozet lepszego porównania dla Wembiego bym sam nie wymyślił😋