agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 20:44 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:44 Whatever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano wczoraj o 10:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:37 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 10:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:58 19 minut temu, mac napisał(a): Gram Jak brak miejsc możesz zająć moje. Dołączyłem aby była 16. Ale odstąpię jak jest więcej chętnych. Zawsze warto mieć rezerwowego. oby nie nazywał się Keldon Johnson tylko CIT. Bez spoilerów. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 11:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:10 15 godzin temu, P_M napisał(a): @BMeF @ignazz rozumiem, że to potwierdzenie udziału?:) Jeżeli tak, to w takim razie uroczyście otwieram Ringless ATF 90/91-25/26 16 graczy wybierze 8 zawodników i zmierzy się w turnieju, po chwałę i pierwszy pierścień dla swoich podopiecznych. Już wkrótce rozlosuję kolejność draftu. Czy wszystkim planuje zacząć w piątek, żeby mieć trochę czasu się przygotować, czy jednak chcecie zacząć jak najszybciej? Wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 12:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:01 15 godzin temu, P_M napisał(a): @BMeF @ignazz rozumiem, że to potwierdzenie udziału?:) Jeżeli tak, to w takim razie uroczyście otwieram Ringless ATF 90/91-25/26 16 graczy wybierze 8 zawodników i zmierzy się w turnieju, po chwałę i pierwszy pierścień dla swoich podopiecznych. Już wkrótce rozlosuję kolejność draftu. Czy wszystkim planuje zacząć w piątek, żeby mieć trochę czasu się przygotować, czy jednak chcecie zacząć jak najszybciej? Od razu, nie ma co gdybać, szczególnie że pierwszy pick wiadomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:05 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:05 (edytowane) 55 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wkrótce Prosiłem loraka na PW żeby wylosował, żeby nie było że sam losuje i manipuluję. Post na draft już mam przygotowany, także bez podsmiec***ek, gwarantuję dobrą organizację. @ignazzto rozumiem, że się wypisujesz i za Ciebie wchodzi @mac? Jeżeli tak to zrób losowanko i tu wklej: Matek Rappar 24kobe8 julekstep agresywnychomik eMeS DRK Qcin_69 Pablo81 january RonnieArtestics LeweBiodroSmoka Gregorius P_M BMeF mac Tu link do wygenerowania https://pl.piliapp.com/random/list/, żeby było obiektywnie, że sam sobie nie wymyśliłem jakiejś faworyzującej dla siebie kolejności i wrzuć proszę do wątku Edytowane wczoraj o 12:06 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 12:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:12 Nigdy nie wygrałem w loterii. W BeGM od lat nie awansowałem nawet pozycji w drafcie padnę ze śmiechu jak top 5 będzie @mac powidzebua!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:17 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:17 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Nigdy nie wygrałem w loterii. W BeGM od lat nie awansowałem nawet pozycji w drafcie padnę ze śmiechu jak top 5 będzie @mac powidzebua!!! Wklej tylko listę z kolejnością draftu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 12:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:22 Jedyna kwestia gramy na kariery czy peaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 12:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:24 1 7 10 15 11 6 5 12 9 16 8 13 2 4 14 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 12:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:24 (edytowane) 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jedyna kwestia gramy na kariery czy peaki? W pierwszym poście jest że jeden rok wybieramy, przynajmniej ja to tak rozumiem. Organizacja top . Edytowane wczoraj o 12:25 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:25 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:25 Teraz, agresywnychomik napisał(a): W pierwszym poście jest że jeden rok wybieramy, przynajmniej ja to tak rozumiem. Organizacja top . Wybieramy konkretny sezon np 95/96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 12:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:26 8 minut temu, P_M napisał(a): Wklej tylko listę z kolejnością draftu:) Sorry. Niedoczytalem że to mam ja klikać. gratuluję wygranym i przepraszam pokrzywdzonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:26 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:26 1 minutę temu, ignazz napisał(a): 1 7 10 15 11 6 5 12 9 16 8 13 2 4 14 3 what jak Ty uzyles tego linka? https://pl.piliapp.com/random/list/ miales wkleic listę userów, którą podałęm kliknac losowo i wkleić zwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 12:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:26 (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał(a): 1 7 10 15 11 6 5 12 9 16 8 13 2 4 14 3 Co to jest? Organizacja top2 Edytowane wczoraj o 12:26 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 12:33 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:33 Każdy miał numer to niech sobie go dopisze. Losowałem bez nicków Aby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:40 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:40 (edytowane) Dobra, ogarnięte. @matek lecisz Edytowane wczoraj o 12:40 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 12:48 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:48 Gramy od tego 90/91 czy wcześniejsze też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 12:49 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:49 (edytowane) 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Gramy od tego 90/91 czy wcześniejsze też od 90/91. Dodalem tez wszystkie szczegóły w pierwszym poscie draftu, myślę, że wszystko powinno być jasne i klarowne. Edytowane wczoraj o 12:52 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 14:08 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:08 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Od razu, nie ma co gdybać, szczególnie że pierwszy pick wiadomy A to ciekaw jestem czy faktycznie wiadomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi