Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Braveheart22 napisał(a):

Przecież Jimmy zdecydowanie bije na głowę George'a i mówię to jako gość, który nigdy nie pałał sympatią do tego pierwszego.

Ja nie lubię obu za bardzo. Ale serio jakieś argumenty (per sezon) do których można się odnieść. Przy czym mówimy o jednym sezonie. PG przez kontuzje na pewno nie jest tym graczem którym mógłby być i cenie jego 2 sezony przed kontuzja ten co wybrałem i poprzedni. Tak grał słabo że pod katem nagród indywidualnych za jeden sezon bije na głowę Butlera. On-off równiez.

BTW Na PG poszedł właśnie ostatni z mojego top 4. na SG też 4 wybory i 4 z mojego top4. 

37 minut temu, Gregorius napisał(a):

Czy super to nie wiem. Dla mnie po prostu dobry plus minus koniec 1 rundy początek drugiej

co Ty Greg znowu wymyślasz, obejrzyj lepiej film o Baresim który wrzuciłem

Jimmy to top wygryw w tym gronie przegrywów jego brak w top10 to noeporozumienie

myślałem nad nim Stocktonem jeszcze kimś ale JB bardziej mi siadł w roli lidera

18 minut temu, julekstep napisał(a):

o k**** fakt 

DAJCIE CHWILĘ

czemu nie ma kary za taką amatorkę?

14 minut temu, Gregorius napisał(a):

Tak grał słabo że pod katem nagród indywidualnych za jeden sezon bije na głowę Butlera. On-off równiez.

No playoffy miał kiepskie i szybko wyleciał, gdzie OKC mieli się przejechać po Blazers. A z drugiej strony Butler był pewnie top2-3 grajkiem playoffów, prowadząc Heat do finałów.

Btw, jakich nagród? :)

Ja George'a w Pacers lubiłem. Dopiero potem zaczął pajacować.

3 minuty temu, january napisał(a):

Musiałbym przed pickami wiedzieć czy będzie zmiana na ABBĘ

Jest 4:3 na rzecz węża, proponuję do 21:00 deadline, jeżeli się nic nie zmieni to dalej wąż, aczkolwiek dla Ciebie to i tak dalej są 2 picki więc w sumie żadna różnica.