P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Teraz, mac napisał(a): dokładnie, to po co jestem wywołany? A czy ja Cię wywolalem? xD Nie wiem po co się do mnie cisniesz z całym wywodem 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Wiem co miałeś na myśli. To nie rozumiem żartu w stronę januarego w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): A czy ja Cię wywolalem? xD Nie wiem po co się do mnie cisniesz z całym wywodem no tak to wychodzi, a kto ? Jesli nie Ty, to ofc Doncic super partia. Mimo wszystko sadze, ze Wembiego obudowuje sie najlatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 47 minut temu, P_M napisał(a): Nikt nie składał zażaleń w temacie węża. Wydawało mi się to sensowną opcją w tym formacie. + Podałem format przed losowaniem kolejności Nie no, 1 seed nie dość że ma 1 wybór w drafcie to wybiera szybciej 3 opcję niż 16 seed i szybciej kompletuje 5 gracza do s5 niz 16 seed. Mega w pizdę słabsze miejsca dostały w tym formacie, a topowe seedy mają plaże no ale trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, mac napisał(a): no tak to wychodzi, a kto ? Jesli nie Ty, to ofc Doncic super partia. W zasadzie to nikt per se Cię nie wywołał, jedynie Gregorius zapytał co inni napiszą o Wembym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 5 minut temu, mac napisał(a): Mój wybór póki co, na 1 PO doszedł do finałów i ma ujemny bilans w RS straszny przegryw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, P_M napisał(a): A czy ja Cię wywolalem? xD Nie wiem po co się do mnie cisniesz z całym wywodem To nie rozumiem żartu w stronę januarego w takim razie Że Ty masz alternatywne picki na poziomie Doncic/ Barkley a January już wspominał o dalekim wyborze i na pewno podobnego komfortu nie będzie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, january napisał(a): Nie no, 1 seed nie dość że ma 1 wybór w drafcie to wybiera szybciej 3 opcję niż 16 seed i szybciej kompletuje 5 gracza do s5 niz 16 seed. Mega w pizdę słabsze miejsca dostały w tym formacie, a topowe seedy mają plaże no ale trudno. Zobaczymy ale imho patrząc po wyborach 1 pick nie da raczej przewagi. Ty masz szybciej 2 opcję 4ta i 6ta, coś za coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 7 minut temu, mac napisał(a): no tak to wychodzi, a kto ? Jesli nie Ty, to ofc Doncic super partia. ja Cie wywołałem przez pomyłkę i PM odpowiedział na mój komentarz już wyedytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, P_M napisał(a): Zobaczymy ale imho patrząc po wyborach 1 pick nie da raczej przewagi. Ty masz szybciej 2 opcję 4ta i 6ta, coś za coś:) Chyba sam to pisząc widzisz różnicę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 56 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Dla mnie zadziwiająca jest liczba wybranych przerywow póki co, rozumiem brać niewygrywów ale ze przegrywy lecą jak z automatu Po wyborze Softena chyba mamy dopełnione bingo największych przegrywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Wziąłem se reggiego, może i były lepsze indywidualności ale mam chyba pomysl jak zbudować wyrównany fajny team, oby mi bardzo pasującej do niego drugiej opcji nie zakosili do tego czasu. Edytowane 9 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jak inicjujesz bojke z takim dzikiem, to na pewno nie jestes soft. just saying Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Jak patrzę na draft i topic, to widzę że mam całkiem inne kryteria, niż reszta bo dla mnie na razie poszły 4 busty na 6 pickow. Malone ma słaby peak i jest przereklamowany, jescze za długowieczność kariery bym rozumiał. I w tamtym sezonie ukradł MVP Jordanowi, który nie dostał go tylko dlatego, że liga nie chciała mu dać drugiego z rzędu. PG mega pick z 12. Ale nie z 2. On nie grał w 19 obrony z 13 i dlatego wybieramy lata. O Embidzie napisano tutaj książki. Barkley nie najgorszy, ale miałem 3 podobne opcje do wyboru i dla mnie każda powinna być wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 7 minut temu, january napisał(a): Chyba sam to pisząc widzisz różnicę:) Again we will see. Ja patrząc na chłodno w tym formacie nie widziałem uzasadnienia dla większego karania pierwszych pickow jak w przypadku pełnego draftu. Imho tutaj wężyk jest ok. Generalnie jeżeli jednak większość się zbierze i chce zmiany to dopóki January nie zacznie wybierać to jeszcze możemy to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): Again we will see. Ja patrząc na chłodno w tym formacie nie widziałem uzasadnienia dla większego karania pierwszych pickow jak w przypadku pełnego draftu. Imho tutaj wężyk jest ok. Generalnie jeżeli jednak większość się zbierze i chce zmiany to dopóki January nie zacznie wybierać to jeszcze możemy to zmienić. Ja jestem za tym, by zostawic tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, mac napisał(a): Ja jestem za tym, by zostawic tak jak jest. Nie no jak już maszyna ruszyła to nie zmieniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 24 minuty temu, mac napisał(a): no tak to wychodzi, a kto ? Jesli nie Ty, to ofc Doncic super partia. Mimo wszystko sadze, ze Wembiego obudowuje sie najlatwiej. 1 godzinę temu, mac napisał(a): #3 Victor Wembanyama 25/26 (#1) Next @P_M Jeżeli tylko nie weźmiesz z dalszymi numerkami spoiler alert Foxa już wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Miller fajny, ale chyba za szybko (choć to jeden z niewielu topowych graczy tego atfa, który ma vibe killera a nie przegrywa) Nash najlepszy pick póki co imho jeśli chodzi o numer picku/value (ŁATWO OBUDOWAĆ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Miller fajny, ale chyba za szybko (choć to jeden z niewielu topowych graczy tego atfa, który ma vibe killera a nie przegrywa) Nash najlepszy pick póki co imho jeśli chodzi o numer picku/value (ŁATWO OBUDOWAĆ) No właśnie się wahałem najbardziej między Nashem, a Hardenem. Ale dziwi mnie brak miłości dla Jh13c najlepszy zawodnik ofensywny zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): No właśnie się wahałem najbardziej między Nashem, a Hardenem. Ale dziwi mnie brak miłości dla Jh13c najlepszy zawodnik ofensywny zabawy Luka>Nash>Harden Nawet w tym gronie Harden się obsra i poleci z efficiency xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi