ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 10 minut temu, matek napisał(a): OKC mieli żółte koszulki? No raczej PG kojarzy się z innym klubem. Nostalgia jest z Indiany a że sezon inny. Cóż. Ten z OKC to mi się kojarzy z pozyskaniem SGA i morza Picks W sumie w temacie bez tytułu to PG nie robiąc tytułu przyczynił się do tytułu bardziej niż myślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Ciekawe co powiedzą osoby mające uwagi do mentalnej strony PG po wybraniu gracza z #3 który nie udowodnił że może być liderem. W ataku miał duże wahania formy i presja spowodowała że stał się zawodnikiem bardzo brudnym próbującym zrobić krzywdę przeciwnikowi. Do tego w tej formule jego budowa może być większym problemem niż w obecnej NBA. EDIT: MAC nic nie pisał o PG Edytowane 11 godzin temu przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Nie ma to jak mieć uwagi do mentalnej strony PG i wybrać gracza który nie udowodnił że może być liderem. W ataku miał duże wahania formy i presja spowodowała że stał się zawodnikiem bardzo brudnym próbującym zrobić krzywdę przeciwnikowi. Do tego w tej formule jego budowa może być większym problemem niż w obecnej NBA. Ale mac się tu nie odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu @P_M z jednej strony super pick. Lider pełna gębą zaprowadzający do finałów średnich partnerów. Gracz który pod względem talentu może być tutaj numerem 1 (gdzie nie patrzymy na kontuzje) ale...jestem ciekawy jak go obudujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Kolejne 3-4 picki wydaja się straightforward, więc bez obijania się Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): @P_M z jednej strony super pick. Lider pełna gębą zaprowadzający do finałów średnich partnerów. Gracz który pod względem talentu może być tutaj numerem 1 (gdzie nie patrzymy na kontuzje) ale...jestem ciekawy jak go obudujesz. Szczerze, nie sądziłem że się ostanie do czwartego wyboru. Obudowa nie będzie łatwa, ale zobaczymy co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): akurat w tym atfie to nie jest zła pozycja Nope bo jeszcze organizator mający wysoki pick machnal wężyk a nie abba. Skandal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Kolejne 3-4 picki wydaja się straightforward, więc bez obijania się Panowie. ważna jest miedzy nimi kolejność wiec to też nie wiadomo. 9 minut temu, P_M napisał(a): Szczerze, nie sądziłem że się ostanie do czwartego wyboru. ja byłem pewien że zostanie. To jest przypadek gracza top1 przy wyborze do normalnego zespołu w NBA i (U mnie) spadek o parę pozycji w przypadku zabaw ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, january napisał(a): Nope bo jeszcze organizator mający wysoki pick machnal wężyk a nie abba. Skandal! Nikt nie składał zażaleń w temacie węża. Wydawało mi się to sensowną opcją w tym formacie. + Podałem format przed losowaniem kolejności Edytowane 11 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Dla mnie zadziwiająca jest liczba wybranych przerywow póki co, rozumiem brać niewygrywów ale ze przegrywy lecą jak z automatu Edytowane 10 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 19 minut temu, P_M napisał(a): Szczerze, nie sądziłem że się ostanie do x wyboru. Napisal kazdy o swoim picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Barkley z 6 to jednak steal @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Barkley z 6 to jednak steal @eMeS Jak zapomnimy że był dziurą w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Jak zapomnimy że był dziurą w obronie Da się go obudować przecież i nie przesadzajmy bo całościowo impakt na poziomie top2 tego draftu. Edytowane 10 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Barkley z 6 to jednak steal @eMeS To był mój alternatywny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Barkley z 6 to jednak steal @eMeS w 1-sezonowym formacie to wolę go niż Malołna (już nie mówiąc o pickowaniu z 2im numerem two-way solidniaka George'a ) fajny ten format pod wyrównaną pierwszą rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): To był mój alternatywny pick @january czytasz to? Chłopaki mają alternatywne picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): @january czytasz to? Chłopaki mają alternatywne picki W sensie jakby Doncic zniknął, to Barkleya miałem na drugim miejscu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, P_M napisał(a): Ale mac się tu nie odzywał dokładnie, to po co jestem wywołany? Mój wybór póki co, na 1 PO doszedł do finałów, gdzie przegrał z bdb ekipą, a po drodze pokonał all timerski team. Ty wziąłęś kolesia co jest już w NBA dość długo, gdzie udowania że jest totalnym looserem w każdym meczu. Gościa co nie potrafi nawet 5minut wytrzymać bez płaczu do sędziów na parkiecie. Typa, który monopolizuje piłkę, co powoduje, że większość grajków poza rolesami, traci na graniu z nim - świetny przykład Jalena Brunsona. Do Wembiego możesz dołożyć każdego zawodnika z 1-4 i pasuje jak kupa do klozeta. Nick by nie wymienił Wembiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): W sensie jakby Doncic zniknął, to Barkleya miałem na drugim miejscu;) Wiem co miałeś na myśli. Teraz, mac napisał(a): dokładnie, to po co jestem wywołany? Mój wybór póki co, na 1 PO doszedł do finałów, gdzie przegrał z bdb ekipą, a po drodze pokonał all timerski team. Ty wziąłęś kolesia co jest już w NBA dość długo, gdzie udowania że jest totalnym looserem w każdym meczu. Gościa co nie potrafi nawet 5minut wytrzymać bez płaczu do sędziów na parkiecie. Typa, który monopolizuje piłkę, co powoduje, że większość grajków poza rolesami, traci na graniu z nim - świetny przykład Jalena Brunsona. Do Wembiego możesz dołożyć każdego zawodnika z 1-4 i pasuje jak kupa do klozeta. Nick by nie wymienił Wembiego. Kupa i klozet lepszego porównania dla Wembiego bym sam nie wymyślił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi