Skocz do zawartości

Lato 2026- wymiany nowe umowy itp

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

jesli pojdzie do Miami to raczej bucks mu jednak robia przysluge

bo biorac pakiet Bostonu wiecej assetow i Brown bo Shams powiedzial ze nie pojdzie nigdzie indziej w tym tradzie jaylen niz do bucks

bierzesz pakiet Bostonu, a potem przed trade deadline flipujesz Browna za wiecej assetow do jakiejs zdesperowanej druzyny ktora chce step up do contendera zrobic

6 godzin temu, marceli73 napisał(a):

Wiggins na dzien dzisiejszy jest duzo wiecej warty niz dwa drugorundowe picki.

Powtórzę mówimy o gościu który powoli wypadał z rotacji Thunder. O gościu co w całych PO zrobił 19 pkt.. On jest kompletnie zbędny Thunder. Musieli zejśc z podatku więc byli na musiku i jeszcze dostali za niego dwie drugie rundy. To nie jest poziom startera w żadnej ekipie nawet takiej jak Hawks. W Atlancie to tez będzie 8 gracz w rotacji , Nie dostajesz za takiego gracza 1 rundy..

To ,ze kiedyś Jazz dostało 1 rundę za Royce O Neala to wywołało ogólne zdziwienie a Royce był chociaż starterem. Wiggins kimś takim nie jest . To gracz z dalekiej rotacji. Gdyby nie był na tak taniej umowie to jeszcze by do niego trzeba było dopłacać. 

Aktualizacja - Thunder zwolniło Kenricha co był odo przypuszczena bo to kolejny gracz co się nie łapał na rotacje PO

Edytowane przez ely3

BREAKING: Trae Young intends to sign a four-year, approximately $212 million deal to stay with the Washington Wizards, with a player option in Year 4, sources tell ESPN. The four-time NBA All-Star declined his $49M player option for a long-term commitment ahead of free agency.

Godzinę temu, 24kobe8 napisał(a):

BREAKING: Trae Young intends to sign a four-year, approximately $212 million deal to stay with the Washington Wizards, with a player option in Year 4, sources tell ESPN. The four-time NBA All-Star declined his $49M player option for a long-term commitment ahead of free agency.

:). I trzeba bedzie szukac frajera na niego za rok

Edytowane przez marceli73

40 minut temu, MA23 - rezerwa napisał(a):

Giannis w Heat 

Ufff obawiałem się że faktycznie może pójść do Bostonu, grać z Tatumem i Ci znowu mogą być bardzo mocni 😀

Nie wiem czemu akurat Heat się zamarzyło Giannisowi, ale trio Grek-BamBam-Wiggins, wzbudza we mnie uśmiech... politowania 😆

Edytowane przez Pan A.

9 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

Nie mogę. Jest rok 2026 a ktoś płaci maksa Trae???  Trae pokazał w Hawks ,że nie nadaje się na coś powaznego poza może jednym zrywem w PO nie jest wart połowy tej sumy tzn umowa 120-130/4 byłaby jak najbardziej ok. Nikt w tym roku nie byłby w stanie mu dac tkich pieniędzy poza może Bulls ale on akurat im nie jest potrzebny. Więc pytanie po jakiego grzyba Wizard mu dali tego maksa?

17 minut temu, Pan A. napisał(a):

Ufff obawiałem się że faktycznie może pójść do Bostonu, grać z Tatumem i Ci znowu mogą być bardzo mocni 😀

Na papierze pewnie byliby mocni.

27 minut temu, ptak napisał(a):

I tyle by było z transferu Browna do Bucks 😁

I git. 

37 minut temu, fluber napisał(a):

A Herro w Bucks.

Nie widzę totalnie jak Adebayo i Giannis mieliby do siebie pasować 

Też nie widzę.

The Celtics aggressively pursued Giannis, offering Milwaukee a package featuring 2024 Finals MVP Jaylen Brown and two first-round picks, sources tell ESPN. The Bucks seriously negotiated with two finalists in recent weeks: Miami and Boston, which were both on Antetokounmpo’s list of preferred destinations.

38 minut temu, Pan A. napisał(a):

Nie wiem czemu akurat Heat się zamarzyło Giannisowi, ale trio Grek-BamBam-Wiggins, wzbudza we mnie uśmiech... politowania 😆

Boston pewnie marzył mi się równie mocno. Bucks wzięli ofertę, która uznali za lepsza. Może stwierdzili, że skoro Herro jest z Milwaukee to chętnie zostanie w organizacji na lata