Skocz do zawartości

Lato 2026- wymiany nowe umowy itp

ely3

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, marceli73 napisał(a):

Jak cytujesz smieciu to nie zapomnij dopisac "nie" do tego co cytujsz pedale jeden (mowa o Załęckim) . Poza tym masz zakazana cytowanie moich postow wyciales to sobie z inengo cytowania i pominąles "nie" przed tym zdaniem. Tak wiec parszywe znieksztalcenie przez parszywego typa. 

Tylko tam clue tego cytatu było to, że prawidłowo pisze się wziąć,a nie wziąść, więc akurat dopisek nie  lub jego brak zupełnie nic nie zmienia w tym kontekście ;)

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

A ty co adwokat tego cwela? Błedy piszac na klawiaturze wali sie non stop. Ja na forum widze tego mnóstwo i nie robie z tego problemu. Mam angielski system wiec mi nie poprawia polskiego tekstu. zakladam ze wy wszsycy macie autumatycznego korektora bładów dlatego jestescie tacy specjalisci od ortografi :). 

Nie, po prostu nie jesteśmy debilami 

2 godziny temu, marceli73 napisał(a):

A ty co adwokat tego cwela? Błedy piszac na klawiaturze wali sie non stop. Ja na forum widze tego mnóstwo i nie robie z tego problemu. Mam angielski system wiec mi nie poprawia polskiego tekstu. zakladam ze wy wszsycy macie autumatycznego korektora bładów dlatego jestescie tacy specjalisci od ortografi :). 

Problemem nie jest ortografia, problem jest dużo głębszy ;)

nie no Edwardsowi nie jest w ogóle potrzebny gość typu Morant, co to za bajki. Morant słabo broni, słabo rzuca z daleka, a to w czym jest najlepszy to i tak robi gorzej niż Edwards, więc potrzebny mu jest jak dziffce majtki. Dlatego tam taki DVinz czy nawet Conley (ten prime, ten obecny mniej but still) pasujo, rzut z daleka po rozrzuceniu / odegraniu kolegi, dobra obrona, coś tam rzuco off-the-dribble raz na jakiś czas z Antem na ławce..... więc nie, i raczej w Minny głupi nie so. To samo z Giannisem który tam nie pasuje, jest stary i schorowany. 

7 godzin temu, rw30 napisał(a):

To samo z Giannisem który tam nie pasuje, jest stary i schorowany. 

Dokładnie, i oby Boston się w niego nie pchał.. Przy taktyce Celtów z masą oddanych trojek, Giannis ktory ma sredni rzut, pasuje - cytując Kolegę - jak rwie majtki :). W sumie w Celtach jestem za ewolucją a nie rewolucją - miałem jak Ptak, po tej megawpierdolce z 76ers, cytując Klasyka, chciałem to rzucić i jechać na Podlasie, ale po przestygnięciu, uważam, że parę dobrych/mniejszych ruchów + "odzyskany"Tatum i na Wschodzie można się lać o najwyższe cele :)

Dla mnie JB+JT, zawsze > jt+giannis v jb+giannis ( są takie komenty na real gm - poczytajcie :)))

Luke Kornet przechodząc obok hali po bułki i mleko jakby wszedł na mecz to by Wam zrobił jesień …. Średniowiecza a Wy patrzycie że Giannis nie rzuca trójki? No dobrze. Bo by wbijał pod kosz. I te trójki generował. 
Jedna z niewielu ekip która powinna się w awaryjnej sytuacji pchać po niego. Gdy Brown chce odejść. Najgłupsze co można zrobić to zrobić 76ers za czasów barkleya. Rozmienić gwiazdę na drobne. 

6 godzin temu, obywatelPP napisał(a):

Dokładnie, i oby Boston się w niego nie pchał.. Przy taktyce Celtów z masą oddanych trojek, Giannis ktory ma sredni rzut, pasuje - cytując Kolegę - jak rwie majtki :). W sumie w Celtach jestem za ewolucją a nie rewolucją - miałem jak Ptak, po tej megawpierdolce z 76ers, cytując Klasyka, chciałem to rzucić i jechać na Podlasie, ale po przestygnięciu, uważam, że parę dobrych/mniejszych ruchów + "odzyskany"Tatum i na Wschodzie można się lać o najwyższe cele :)

Dla mnie JB+JT, zawsze > jt+giannis v jb+giannis ( są takie komenty na real gm - poczytajcie :)))

przeciez Giannis idealnie pasuje, Boston musi znalezc jakis balans a nie palowanie za 3

Podobno Kessler odrzucił 140/ 5 lat.. I chce bliżej 180/4. Myślę ,że Jazz tyle nie zapłaci centrowi który nie potrafi rzucac za 3 , jeśt śednim kreatorem i wybitny tylko po jednej stronie parkietu.

Tyle ,że może to się skończyć tak ,że nikt mu tyle nie da i będzie brał jednoroczna umowę i szukał szczęścia za rok

25 minut temu, ely3 napisał(a):

Podobno Kessler odrzucił 140/ 5 lat.. I chce bliżej 180/4. Myślę ,że Jazz tyle nie zapłaci centrowi który nie potrafi rzucac za 3 , jeśt śednim kreatorem i wybitny tylko po jednej stronie parkietu.

Tyle ,że może to się skończyć tak ,że nikt mu tyle nie da i będzie brał jednoroczna umowę i szukał szczęścia za rok

Lakers go wezma hehe

23 godziny temu, ignazz napisał(a):

Luke Kornet przechodząc obok hali po bułki i mleko jakby wszedł na mecz to by Wam zrobił jesień …. Średniowiecza a Wy patrzycie że Giannis nie rzuca trójki? No dobrze. Bo by wbijał pod kosz. I te trójki generował. 
Jedna z niewielu ekip która powinna się w awaryjnej sytuacji pchać po niego. Gdy Brown chce odejść. Najgłupsze co można zrobić to zrobić 76ers za czasów barkleya. Rozmienić gwiazdę na drobne. 

Luke Kornet (którego lubię) w Bostonie był 3 centrem i klub bez żadnego boku go sobie odpuścił. Jaki to jest kozak to pokazały PO.

Skąd wy macie teorie, że Brown chce odejść, że Celtics chcą nim handlować? Boston ma świetną drużynę, ma pieniądze i nic nie musi w kwestii wymiany swoich podstawowych zawodników. Lepiej handlować Whitem niż Brownem a i to nie ma sensu jeżeli chce się walczyć o tytuł.

ObywatelPP, ja nie oglądam nic po za Celtics. Obejrzałem finały w 15 minutowych skrótach i tylko 5 mecz cały widziałem.

ja co do Browna to mam dobre żródło bo wyssane z palca dziennikarzy. Też mnie to zastanawia i ostatnio go nawet w spurs przymierzali, Fox i 5x1 w Bux a Janiś w BOS

ta plotka jest o tyle durna, że jedynym żródłem wymiany jest przekonanie dziennikarzy że Brown chce swój zespół

spurs idealne miejsce pod to ;))))

2 godziny temu, ignazz napisał(a):

ja co do Browna to mam dobre żródło bo wyssane z palca dziennikarzy. Też mnie to zastanawia i ostatnio go nawet w spurs przymierzali, Fox i 5x1 w Bux a Janiś w BOS

Ochy, achy i zapewnienia Stevensa na konferencji jak bardzo go cenią też lekko podejrzane, bo wyglądają jak grunt pod negocjacje.

Edytowane przez Behemot